Happy New Year!

Varit ute och gått en långpromenad med lilleman så han är trött ikväll när alla dumma raketer ska skjutas... Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan börja fixa mig och tagga till ikväll, kommer bli awesome!!!
PUSS

To do

Här är min to do lista inför nyår..:

- Raka benen
- Ta brun utan sol
- Göra manikyr på naglarna
- Noppa ögonbrynen
- Fixa iordning hemma inför imorgon



Måste bara säga att Daniel Adams-Ray är så sjukt grym och fin.


Lamt

En mycket lam dag. Har inte gjort något förutom att jag fick besök utav mormor innan. Hon kom med lite julskinka till mig, älskar den. Hon ska även göra en ny julskinka till mig, hihi... Ikväll blir det bingolotto med mami, hade varit nice och fira nyår som miljonär alltså! Btw, brände min tunga precis på gröten... Aj :(

Taggad

JAG ÄR SÅ TAGGAD INFÖR NYÅR! Klänningen sitter som en smäck, hundvakt är fixat och festerna med! Kommer bli sååå bra (hoppas jag)! Får hoppas att morgondagen går snabbt också. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att varit ute och gått en långpromenad med Chico och varit på stan med mamma och nu sitter jag i soffan med en kopp glögg i handen.



29 december

Vaknade för en timme sedan så har inte hunnit med att göra så mycket än att gå ut med Chico och ätit frukost och nu sitter jag i soffan i min mysiga leopard morgonrock med Chico i mitt knä och kollar på Rädda Willy 3. Fick också reda på idag att jag äntligen har fått hundvakt till nyår, toppen! Idag har jag inget planerat förutom att jag ska ner på stan en sväng med mamma när hon kommer hem och införskaffa lite grejer till nyår och köpa något till Chicos hundvakt som tack.



En trött liten vovve

Soft

Tjaaaaa.
Idag när jag och Nelia vaknade fixade vi till oss och tog bussen (Chico fick också följa med) till Anna och så gjorde hon frukost till oss, hihi. Sen har vi bara softat där och Anna köpte lite nya fiskar. En soft dag helt enkelt. Ikväll blir det bara och ta det lugnt för min del.


Varm choklad med grädde, mums...

Haha, Chico är besatt av Wilma. Han stod och gnällde i säkert femton minuter vid altandörren

New


Tröja från H&M. Den är egentligen cerise

Ljusrosa spetskavaj från H&M

Jeans tights från H&M
 
Min nyårsklänning!!!

Den satt perfekt förutom att jag nog inte kan ha bh under... Men men! Är supernöjd eftersom allt passde väldigt bra så behåller allt ;)


P-p-p party every day

Igår vandrade jag och Cornelia hem till Celina som hade förfest, fast det blev mer fest, haha. Mycket trevligt och roligt var det! Sedan drog vi till The Corner, var rätt lamt eftersom det knappt var något folk, var ju måndag kväll liksom... Så vi drog därifrån men mötte upp Celina och så drog vi dit åter igen och det var lite roligare! Stannade där till stängningsdax och när jag och Nelia vandrade hem i vinternatten hittade vi en iPhone 4 i snön, så vi tog hem den och så ringde hon som ägde den så vi gick och träffade dom tjejerna som blev vääääldigt glada! Vi hann med att göra en god gärning också ;) hihi. Var en väldigt bra måndagkväll!

Glömde ju att visa er mina nya kläder igår, ska göra det snart...






27 december

Var på stan idag, men hittade inget kul alls... Käkade dock en mycket sen lunch med Anna och Celina på Sandys, mysigt och mycket trevligt. Där träffade vi även Martina och Rebecka! Ska visa er snart vad det var i paketen, är super nöjd. Ikväll ska jag nog till en kompis på lite förfest, får se sen vart man hamnar, haha ;)

 
Såhär såg jag ut idag, släppte dock ner håret sen...


Mmmm... Denna kakan delade vi tre på och den blev ändå inte uppäten, haha


Paket

Låg två paket här hemma när jag kom hem från staden. Undra vad det kan vara, spännande...


City chick

Precis duschat och rakat benen och smörjt in dom, nu känner jag mig som en människa igen. Haha. Nu ska jag fixa till mig lite och sen drar en mycket glad Alice in till stan åter igen, finns inte så mycket annat att göra nu när man har jullov... Och jag kan ju ha missat nått igår ;) 


Min fina prins imorse


02.41

Nu är det måndag, undra vad jag ska hitta på idag... ska nog sova lite först. Tänkte bara lägga upp lite gamla bilder som jag har legat och kollat på. Massvis med minnen.


När vi var i Marocko och red på kameler. Mamma var så rädd att hon fick hoppa av och jag kände mig så jäkla cool och stor när jag satt helt ensam på en stor kamel, haha.

Alla galna mopedturer med Marty

När Nathalie och jag umgicks väldigt mycket

Österrike med konfirmationen

Konfirmationsdagen

Tiden på Örjanskolan

Mini och jag under fjortisperioden, haha

Alla roliga turer till Ullared med mina vänner


Ja, det finns sjukt mycket mer minnen men nu måste jag verkligen sova...
God natt!
 

Sunday

Var på stan idag med brudarna och vi käkade även lunch på Avanti tror jag det hette? Mycket gott iallafall! Sedan hämtade mami upp mig för var tvungen att åka till OnOff för min nya kamera krånglade men nu är det fixat, skööönt. Ikväll kommer nog Nelia hit för lite myspys..!
Peace


Conny

Plutten

Svarta byxor med skinndetaljer på knäna. Gina Tricot 149 kr

Beige/ljusgrå tunika från Vila för 199 kr

Leopard plånbok från Gina för 65 kr, trosor från Gina för 30 kr, nagellack från H&M för 25 kr och en necessär från Lindex för 50 kr


Nu drar jag ner till stan med mina tjejer ...

dsc08092 (MMS)

Nu drar jag ner till stan med mina tjejer och slåss med hela Halmstad om reakläderna, haha. Blir nog en lunch också! PUSS


Kamera

Fick en kamera idag, försenad julklapp. TACK MAMI, du är bäst. Supersnygg och bra är den. En mycket glad Alice nu dagen efter julafton. En resa till Italien och en kamera slår nästan Chico som var förra årets julklapp... haha ;)


Italien, here I come!!!

JAG FICK EN SKIDRESA TILL ITALIEN MED CORNELIA!! Tack tack tack världens bästa mamma! ♥ Så vecka 8 drar jag och bästa Cornelia samt några mer till Italien i 8 dagar och åker skidor och festar! Italienska killar... Haha! Kommer bli så jävla grymt! Jag fick också:

- 1700 kr
- Leopard morgonrock
- Leopard tofflor
- Leopard "ögonmask"
- Parfym, Passion av Carolina Gynning
- Rosa resväska
- Raggsockar
- Hundbok
- Försvarets hudsalva (jag är beroende, haha)

Här kommer lite bilder från igår när vi var hos mormor och morfar.


Julbordet, sen hade vi ju också såklart köttbullar, prinskorv, janssons och grönkål.

Världens godaste julmust!


Tomtem kom också ;)

Fina mamma


Chico blev väldigt glad över sitt jättestora gosedjur som han fick i julklapp!


Jul outfit

dsc08072 (MMS)

Nu kom bilden upp, såhär såg jag ut!


Xmas

Eftersom inte mobilbloggen vill samarbeta med mig får ni en dålig bild på hur jag ser ut idag. Har ett svart transparent linne från Vila, en svart kavaj från Gina och mörka jeans från Gina.




Min lille bebis är såklart också julfin! Får se hur länge bandet sitter kvar, haha...

GOD JUL!

GOD JUL ALLIHOPA! Precis ätit en god jul frukost och fått min första julklapp! ;) Det var en rosa resväska, tack mami! Snart så ska jag börja göra mig iordning och sedan ska vi gå till kyrkogården och tända ljus för morfar och sedan gå till mammas kompis. Efter det ska vi hem till mormor och (styv) morfar och kolla på Kalle Anka, äta julmat och såklart öppna alla julklappar..!
PUSS


Chico

dsc08054 (MMS)

Kan inte förstå att detta är min alldeles egna fina hund. You make me smile ♥ God natt från oss. Ses imorgon och då är det julafton, wiho!


Torsdag

Precis kommit in från en trevlig promenad med Cornelia, Chico och Marty som kom hem från Madrid idag! Awesome. Nu ska jag städa lite här hemma och sen lägga mig tidigt så det blir julafton fortare, hihi!

Espresso house

Sitter på Espresso house med Anna och Cornelia och äter frukost, haha. xoxo


Dress

Beställt en nyårsklänning nu!! Får se sen när jag får hem den om den är lika fin...


22/12

Idag har jag inte gjort något. Har bara legat och kollat på massvis med OC avsnitt och gråtit och skrattat. Det är det som är så underbart med jullov! Igår åkte dock jag och Nelia hem till Anna och vi satt bara och snackade skit och kollade Morden i Sandhamn, så mysigt. Är så glad att jag har er två.

Imorgon kommer Marty hem och i övermorgon är det julafton, kunde inte bli bättre! Det går bra nuuuu. ;)



Iskallt

Idag blev det inte som man tänk sig, får bli en annan dag ;) Men vi gick dock till Brunnsåkerskolan och så kom Celina och joinade oss också. Efter det följde Cornelia, Anna och Celina med mig hem och vi möttes av Anna S som stod utanför moi. Sen drog Celina och Anna S till stan och jag, Anna och Cornelia satt och läste massvis med horoskop, ser fram emot nästa år om det stämmer det som stod! Tex att jag kommer åka på en kärlekssemester i oktober, hum..? Och jag efterlyser också killar som är Vädurar! Haha... Nu ska jag ta mig nått att äta och sen får vi se vad denna iskalla vinterkväll har att bjuda på.
Puss


Får bli pälsmössan om man ska ge sig ut!


I'm in love

Min nya kärlek. Vill sååå gärna ha den på nyår! Synd bara att man typ bara kan ha den på nyår, men det är den nog värd ;)
Nu ska jag snart till min gamla skola Brunnsåkerskolan och hälsa på min gamla mentor och sen ska jag, Cornelia och Anna hitta på en så sjukt rolig grej, haha. Bilder kommer sen!


Björn

Idag blev det inhandlat tre julklappar, great! Köpte en bok till morfar och då fick jag den signerad av självaste Björn Hellberg, haha. Det kommer han bli glad för ;) Nu sitter jag och mami och tittar på Morden i Sandhamn och dricker glögg och äter popcorn, mysigt..!

Ps, har hittat en urläcker nyårsklänning... Ska visa den för er imorgon ;)


Björn Hellberg


Mondayyyy

Idag är det måndag och jullov, awesome! Nu kommer snart mamma hem och då drar vi ner på stan och fixar lite julklappar och sen ska jag möta upp Anna och Martina Nyström!
Peace

Bara 4 dagar!!!

Nu är det bara FYRA dagar tills Marty är på svensk mark igen efter fyra månader i Madrid! Längtar sååå mycket att få ha dig i min famn, hihi. Blir helt exalterad när jag tänker på att jag snart kommer ha dig ca 600 meter från mig och inte 3 timmar med flyg...  MARAVILLOSA!


                    Te quiero!


Walking in a winter wonderland...

dsc08027 (MMS)

Walking in a winter wonderland...


Söndag...

Söndagar är härliga, tråkiga, underbara och lama. Har inte gjort ett skit idag förutom att hjälpa till och få hem vår nya spis. Dock är det väldigt skönt att inte göra något och det enda beslutet jag måste ta idag är vilken av filmerna som går på tv ikväll jag ska kolla på...

1 ÅR!

Idag är det ett år sedan vi var och hämtade Chico i Kristianstad. Kommer ihåg hur liten och ynklig han var och som han gnällde dom första femton minuterna, ville nästan lämna tillbaka honom för jag tyckte så synd om honom, haha... Men gud så lycklig jag var när han låg i min famn påvägen hem och sov. När jag insåg att detta var MIN alldeles egna hund. Jag kunde inte slute le! Har tjatat om att jag ville ha en hund sen jag var fem år och äntligen hade jag fått en. Och nu har det gått ett helt år, känns som att han alltid har funnits hos oss. Ja, tiden går fort när man har roligt, haha!



Älskar dig min lille prins ♥

Lördag

Nyss ätit mig mätt på parmalindad kycklingfilé med risotto, mums. Dock får det inte plats så mycket i min mage förtillfället... Nu ska jag snart ta på mig min rosa mjukisdress och bege mig till Anna för filmmys! Det behövs efter den galna kvällen igår :)


Slänger upp en bild på mig från i somras när vi käkade och drack Cosmopolitans på Trottobar efter vi hade varit och kollat på Sex and the city 2. Saknar sommaren like hell!

Outfit

dsc08024 (MMS)

Gårdagens outfit. Inte super bra bild men men.. Hade inget under spetsbodyn utan bara en svart bh :)


We’re dancing like we’re dumb, our bodies go numb

Hade riktigt trevligt igårkväll med mina tjejer! Först hade jag förfest hos mig och efter det drog vi till en fest. Väldigt lyckat och jag har sååå ont i mina fötter idag... Men det var det värt! Är helt slut även fast att jag vaknade ett idag, så ikväll blir det nog bara att ta det lugnt. Nu blir det iallafall lite mer julbak med min kära mamma.

Lite bilder från igår när vi var hos mig

Igår hade jag på mig en spetsbody, höga jeans, en kavaj och snygga ringar. En ny favorit festoutfit!




Haha, Chico fick också dansa lite ;)


Fett med ös! GILLA

dsc08018 (MMS)

Fett med ös! GILLA


PARTY

Sitter och förfestar med mina tjejer! Sen blir det party för hela slanten, haha ;)
xoxo

Julavslutning och Linnea från Idol!

Idag var det julavslutning på skolan och den hemliga gästen var Linnea från Idol! Hon har också varit en Sture elev som jag är. Fast såg henne imorse när jag gick till bussen (bor granne med hennes föräldrar) så förstod det innan, haha ;) Hon var grym btw! Nu sitter jag och väntar på att mormor ska komma och lämna min lille prins, har saknat honom so much!





Happy girls!

Vi och söta Linnea!

Stan

Varit på stan med Cornelia. Hittade två julklappar, en mascara och ett armband till moi! Mötte även upp Denise Nordén och köpte en skitsnygg ring utav henne, jag är supernöjd! Sedan var det snabba ryck och duscha och fixa till sig och sen drog jag och mamma till B&B. Anna kom också och joinade oss, mycket trevligt eftersom jag inte hade träffat henne på ca två veckor!


Fikade på Hello. Chai latte och en cookie!

Mascara från H&M, armband från barnavdelningen på Kappahl och ringen köpte jag av Denise.


Harry P

Ja vad kan man säga om Harry Potter? Den var magisk, haha. Det är något speciellt över alla Harry Potter filmerna tycker jag och såklart så slutade den när det var jätte spännande... Del två måste ses!





Jag och Nelia på bion!


Äckel väder

Sitter i skolan och det är skitväder ute! Snöstorm typ... Men jag och Nelia ska trotsa vädret och gå på stan efter skolan ändå i think. Kollade på Mp08:s julshow imorse, riktigt roligt var det! Bra gjort av dom ;D


Bild på mig och Nelia från Lady Gaga!

Bio time!

Nu ska jag slänga på mig ytterkläderna för strax är Cornelia här och ska hämta mig och sen drar vi på bio! Är hemma vi 12 så blir nog ingen mer update idag ;)
Love

...

Det finns dagar som dessa som jag saknar dig fruktansvärt mycket. Det går rätt bra nu och jag har nog kommit över dig, men jag kan sakna oss ibland. Du fanns ju i mitt liv under två års tid och jag har så många fina minnen med dig. Men man kan inte alltid få som man vill och det fick jag lära mig för ca en och en halv månad sen och nu mår jag bra igen, men jag måste säga att du gjorde mig så himla lycklig och du förändrade mig till något bättre. Du kommer alltid att vara speciell för mig.


Bild på mig från när vi var i Madrid för snart tre månader sen. Jag mådde så jävla bra under dom fyra dagarna vi var där och jag hade the time of my life! Jag fick umgås med två av dom personerna som jag älskar otroligt mycket och det fanns inga bekymmer. Saknar det...

Jag blir aldrig samma, från och med du.


OC

Sitter invirad i en filt med en kopp te i handen och kollar på OC. Ska vila lite nu innan jag och Cornelia ska på bio ikväll, börjar känna mig lite hängig igen...


Tuesday

Jag är helt slut efter den första dagen i skolan på över 8 veckor... Men imorgon har vi bara en lektion plus att vi börjar tio över ett (happy!) och på kvällen har jag en dejt med min fina vän Cornelia. Vi ska kolla på Harry Potter på bio, mysigt! På torsdag har vi bara två lektioner och sen ska jag förmodligen till stan en stund efter skolan och sen köpa en liten sak till mig själv och på kvällen ska jag hänga med till B&B för det är sista gången dom kör musik och videoquiz där för säsongen. Känns skönt att ha några dagar planerade! Struktur gillar vi. Nu ska jag snart ta en dusch och sen kolla på det sista DHW avsnittet för säsongen, buhuhu...


Jag och min vän Charlie från en klassfest med gamla klassen för ett tag sedan, miss you!


Nästan hela förra klassen. SAKNAR ER ♥


Lucia

Idag är jag inte i skolan (nej jag skolkar inte) eftersom jag ska åka till mitt dagis där jag hade min praktik alldeles strax och kolla på när dom går lucia. Måste också berätta att jag klickade hem en supersöt rosa spetskavaj igår. Den hade jag tänkt att ha till ett par slappa svarta byxor, en bustier och ett par kilklackar i vår. Hur fint som helst!


Haha flumbild :)
Bye bye!


If you ever loved somebody put your hands up

Köpte ett par örhängen som jag ska ha på nyår, ett par söta röda trosor och en julklapp till mamma! Hittade även att par skitsnygga skor som jag hade velat ha på nyår, får kika på dom igen... När jag kom hem så fikade jag och mamma, muffins, te och massa ljus. Myspys!


Gina tricot 129 kr

12/12

Grattis till mig på min dopdag, haha. Idag för 17 år sedan döptes lilla jag till Alice Isabelle Törnqvist och det var sol och snö som det är idag!
Idag blev det lite ändrade planer så nu ska jag och Cornelia gå ner en sväng på stan och inhandla lite julklappar! See ya.



Slask

Varit ute och gått en långpromenad med min vän Sebastian och Chico, slaskig och halt var det! Nu ska jag käka kinamat och så får vi se vad kvällen har att bjuda på!



Haha Chico syns knappt! Han blev helt galen när jag släppte han, sötnos!


Woops

Gick inte och la mig... Men nu ska jag banne mig krypa ner jämte min vovve, klockan 4.14 så det är dax nu, hihi. Good night

happy like hell

Idag har jag varit i skolan och sen gick jag en långpromenad på en och en halv timme med lillemannen, det behövde vi båda två! Sen tog jag och Chico bussen till Annas pojkväns bror och hans flickvän där Anna skulle vara barnvakt så beställde vi en pizza och kollade Idol. Jag råkade byta kanal precis när dom sa vem som vann för jag skulle höja ljudet, fail... Efter det tog vi bussen hem igen och jag fick ett mycket trevligt besök. En glad Alice! Nu är klockan 3.06 och jag ska nana. Kisses


Slänger upp en bild från midsommar, just för att jag var väldigt lycklig då och för att jag saknar sommaren so bad nu när det är skitväder ute :(

School

Mormor kom och lämnade Chico imorse, han har varit hos dom sen tisdags så saknade min lille kille väldigt mycket! Nu ska jag strax gå ut en sväng med honom och sen ta bussen till skolan. xoxo




Jag och min älskling idag


Looken

dsc07984 (MMS)

Looken för ikväll, gröna byxor och en mysig kofta! Dålig kvalitet jag vet..


You said you loved me, you're a liar

Hittade min gamla locktång igår så testade att locka mitt hår. Blev mindre lockar än vad det blir när man lockar håret med platttång och det blev supersnyggt! Såhär ska jag nog ha mitt hår på nyår, gillade det very much!





Såhär såg jag ut sista dagen på praktiken. Haft det riktigt bra där och kommer sakna det! Fick till och med två pussar av två pojkar, gulligt!
Nu ska jag äta något och lyssna på Grenade med Bruno Mars, love it. Ikväll ska jag hänga med till B&B för där är det musik och videoquiz, trevligt trevligt! See ya.


Lite nytt

Nyss hemkommen och har ätit. Åt en fralla, blåbärsbakelse och till det varm choklad med grädde, mums! Blev lite shopping även fast att vi bara skulle inhandla lite nödvänsigheter. Jag och min charm alltså... ;) Imorgon är det sista dagen på praktiken, lite tåkigt. Trivdes väldigt bra och dom här 8 veckorna som vi har varit borta från skolan har gått så fort! Har köpt kladdkakor, sprutgrädde och skummtomtar som jag ska bjuda mina söta barn på imorgon.


Skit söt liten pyrdnadssko och skofett till mina Hunter gummistövlar

Byxdress i siden från H&M

Tröja med skinndetaljer på armbågarna från H&M


Påväg hem från jobbet, så sjukt fin himmel...

dsc07970 (MMS)

Påväg hem från jobbet, så sjukt fin himmel! Nu blir det lite små ärenden här och där och sen hem och dricka varm choklad ;)


I'm speechless.

Åhh, dör lite när jag ser dom här klänningarna. Jag som har en stor förkärlek till maxi klänningar. Synd bara att dom kostar mellan 20 000-60 000 kr... En dag ska jag banne mig äga en!




SKAKA RUMPA

Varit ute och gått med mamma och Chico i en och en halv timme och hämtat ut paket från nelly.com och H&M. Fick en söt spets body på köpet från nelly, snygg att ha till dom nya skinnbyxorna och en kavaj! Vi köpte också ett halsband till Chico som blinkar och lyser. Så min lille gubbe syns i mörkret :) Ikväll blir det DHW och mys med glögg.


Haha, måste berätta att mina barn på dagis är så jäkla söta. När jag kom in i hallen så stod typ 10 barn och dansade och vickade på rumpan till Sean Banans låt Skaka Rumpa, hahaha!



Ångest...

Jag har sån ångest angående nyår. Vet inte vart jag ska göra av min lille hund eftersom varken mamma eller mormor och morfar kan passa honom... Vad gör alla andra hundägare med sin hund på nyår?! Har dock en sista utväg men det vill jag egentligen inte heller, fast jag tänker inte sitta hemma på nyår! Fast tycker att nyår är otroligt överskattat men det är det jag älskar! ;) En kväll som man får go crazy och vara så jäkla snygg och överdriven! Haha.


Bäbis Chico


Snowman

dsc07964 (MMS)

Gjorde en snögubbe idag på dagis. Lika stor som en fyraåring. Jag har också konstaterat att termobyxor i storlek 150 är för korta för mig. Men dom får användas nu dom sista dagarna ändå, haha.


Nu drar jag till praktiken, bara 2 dagar k...

dsc07963 (MMS)

Nu drar jag till praktiken, bara 2 dagar kvar av den nu! xoxo


Make up

Fick en kommentar om jag kunde beskriva hur jag sminkade mig och vilka produkter jag använder och självklart kan jag det! Så here we go.

Först så lägger jag ett lager foundation och använder också det som concealer vid ögonen. Sedan tar jag lite solpuder och efter det lite i.d mineralpuder för att få det lite "jämnare". Efter det tar jag 2-3 lager mascara och sen är det klart! Vid speciella tillfällen brukar jag också använda svart och brun/glittrig ögonskugga som jag mixar ihop typ.


Använder mig av Loréals True Match foundation nmr w3, H&Ms solpuder, Max Factors False Lash Effect mascara och i.d. mineralpuder.

Andra advent

Efter 12 sidor och tre och en halv timme senare är jag äntligen klar med mina uppgifter... Men nu känns det skönt iallafall! När jag kom hem från Anna efter en lång natt (somnade vid 4..) åt jag och mamma en mysig andra advent frukost och kollade på filmen Allt för min syster. Så himla fin och bra film, rekommenderas starkt. Ja och nu är det ju inte långt kvar till julafton heller, måste köpa julklappar snart!!! Nu ska jag kolla på Gossip Girl och sen hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och kolla på världens bästa julkalender. Alltså Trolltider, big love ♥



Mys :)


Står och väntar på bussen som ska ta mig h...

dsc07957 (MMS)

Står och väntar på bussen som ska ta mig hem från Anna. Sjukt mycket snö här i Halmstad nu och det fortsätter bara att snöa..


01.16

Softar stenhårt hos min friend Anna med henne och hennes pojkvän/min papi Robin. Skiiiiiiit nice.
Känner mig lite.. ensam. Jag gillar att ha ett förhållande mer än att vara singel faktiskt. Fast är också rätt skönt ibland ;)


Från bakningen innan idag, gjorde mintkyssar och kola. Blir att baka lite mer till nästa helg!

Mmmmmmmmm....




Haha Anna kanintand, kan inte sluta skratta xD

Min tumme japp. Kärlek suger. Thats it.
Hihihihihihihi

Happiness

Nyss klickat hem lite grejer från nelly.com. Blev en söt sommarklänning, 2 vår/sommar skor och ett par skinnbyxor, me like!


Saturday

Vaknade vid 12, skööööönt. Nu sitter jag i soffan med blött hår och en hund i knät och kolla på My super sweet 16 UK. Har skottat trottoaren och duschat och ska strax iväg och handla med mamma för sen ska vi baka julgodis!



Movie time

Kollat massa filmer nu dom senaste dagarna. Bra tidsfördriv när man är sjuk! Kikade på Brokeback Mountain (knasig och långtråkig film tycker jag...), Coco, livet före Chanel (intressant och speciell film, sevärd iallafall), Taken (skitbra och spännande, mina naglar är avbitna) och The Prestige (skum men bra film, fick kolla på den 2 gånger för att förstå.. haha). Imorgon ska jag nog till skolan och tillbaka verkligheten. Saknar mänskligt umgänge som inte är min mamma...


Släktkalas

Nu har precis alla gästerna gått hem och jag är helt slut. Den här dumma förskylningen och hostan vill inte gå över..! Blir att stanna hemma imorgon också och ta det lugnt. Ska nog gå till skolan på fredag, har ju bara en lektion och vill inte missa dom sista lektionerna av psykologin. Plus att jag börjar tio i ett så det är ju inte såååå farligt ;) Nu ska jag sminka av mig och bädda ner mig i sängen med min vovve och kolla på OC, eller kanske läsa en bok.........? :O Good night.



1 december

Stort grattis till min fina mamma som blir 1 år äldre idag! Love you ♥

Som den snälla dotter jag är så satte jag klockan på 5.50 och gick upp och sjöng för mamma med en araksboll med ett ljus i och ett paket i handen. Sen blev det sängen igen och nu ska jag fixa till mig lite och gå ner med Chico till Dogz för att klippa hans klor och sen dammsuga huset (!).


RSS 2.0