H&M

Klickat hem lite fynd från H&M, skit nice ;D
Nu ska jag gå ut kvällsrundan med Chico och sen blir det sängen!


Önskelista

Min önskelista so far. Fick ju min lille vovve i julklapp förra året, världens bästa julklapp!



Värst så mycket rosa det var, haha...

Myyyyyys

Kom precis hem från Videomix (ja, jag vet att det heter Hemmakväll). Min mamma tyckte så synd om mig  (orkade inte med mitt tjat) för jag är sjuk så vi hyrde 5 filmer som jag kan kolla på. Hon är snäll min mami. 

 

Det blev:
Coco och Igor
Allt för min syster
Coco, livet före Chanel
The Prestige
Taken , nej har faktiskt inte sett den än :O


Nu ska jag dock inte kolla på film utan på Ung & bortskämd, Svenska Hollywood fruar och Pensionärsjävlar. Min kväll är uppbokad ;)


Sick and tired

Idag är jag sjuk. Ogilla enormt mycket. Blir att stanna hemma tills jag blir bättre, vill ju vara pigg till helgen.


Hihi idag är det bara 24 dagar kvar till Marty kommer hem!!!!
Så jäkla underbart.



Vill leva fullt ut, jag är värd det.

Förstår inte varför man inte kan vara trevlig även fast man har gjort slut. Och som du sa, jag förtjänar bättre än dig och det har jag insett nu att jag gör! Jag kommer förmodligen alltid att älska dig på ett eller annat sätt men nu är det dags att gå vidare och leva mitt liv, my way!


Sometimes love comes around
And it knocks you down
Just get back up
When it knocks you down
I'm gonna keep on rockin'


Julskyltning

Här kommer lite bilder från julskyltningen med Anna, Cornelia, Martina, David, Robin och Andres. Började snöa jätte mycket så kommer väl förmodligen vara massa snö när man vaknar imorgon...


Fina flickor



Parteeeey

Igår blev det lite fest hos Anna, trevligt trevligt! Vin och vänner= awesome. Nu har jag precis duschat och ska snart gå ner på julskyltningen med mina vänner eftersom det är första advent idag! Mysigt :) Så nu är det bara 26 dagar kvar till julafton, wiho.

 

Haha Robin tar i för fullt


Mannen i mitt liv





Min lille Chico

Tänk att en hund kan betyda så mycket för en. Älskar dig min lille prins. Världens finaste hund.


Weekend.

Efter skolan mötte jag upp min gamla vän Charlie! Blev en fika med honom och Johan (en liten stund) på ett mysigt ställe vid Norre port som jag inte kommer ihåg namnet på... Satt och snackade skit i 3 timmar. Tiden flyger förbi när man har roligt, haha. Sen blev jag hemkörd av Charlies syster och hennes pojkvän och nu får jag se vad kvällen har att erbjuda! 



Charlie och Johan, lite suddig dock..

Strike a pose! Såg att ljusen i stan var uppe, GILLA :)

Skola

Nu drar jag till skolan! See you later.



 

Thursday I don't care about you

Kom precis hem från Anna. Stort tack och massa cred till henne för att hon hjälpte mej fixa till bloggen! GRACIAS. Imorgon är det helg och det uppskattas enormt. Då blir det skola från tio i 1 till 2 (gutt!) och sen en sväng på stan.

Ps. Ett litet hårtips är att gå och lägga sig efter man har duschat och inte föna eller borsta håret. Mitt hår blir alltid jätte fluffigt och fint! Har käkat Hårkontroll (ett näringstillskott för hår och naglar) nu i snart 2 månader eftersom mitt hår blev så sjukt slitet och kort när jag färgade det ca 8 gånger under 2 månader förra året. Så nu använder jag nästan aldrig plattång längre, förutom vid speciella tillfällen, och färgar inte det. Mitt hår har blivit mycket glansigare, tjockare och lite längre och mina naglar växer skitsnabbt och dem har också blivit hårdare.



Saknar mitt långa fina hår.. (dock inte hårfärgen!)


jag är en soldat för dig

Idag blev det en tur till Stenalyckan efter jobbet och inhandla lite småsaker. Köpte det på bilden (en rosa julbock, liten rosa tomte och ljuspinnar typ? haha) usb-minne, mobil sladd till datan, en rosa tomteluva och en liten tomteluva till lille Chico (HAHA). Sen blev det bio med mamma, Himlen är oskyldigt blå. Lite konstig men definitivt sevärd film! Kan inte riktigt bestämma mig om jag tycker att Bill Skarsgård är ful eller snygg... Han är fulsnygg helt enkelt. Nu har jag precis kommit hem för första gången idag typ och nu blir det soffan och kolla på Keeping up with the Kardashians ;)






Min lilla "etta"  :)

Nu har första snön lagt sej här i Halmstad...

dsc07889 (MMS)

Nu har första snön lagt sej här i Halmstad och lill skiten är överlycklig. Dock inte lika överlycklig över att ha sitt täcke på sig...


Madrid nostalgi

Fick precis ett mess av Cornelia om jag ville hänga med till Österrike :D Är riktigt sugen! Var ett tag sen jag åkte skidor. Tänk mig, Cornelia och Anna i Österrike i en vecka, kan inte bli galnare, roligare eller bättre! Det fick mig att tänka tillbaka på min och Kims spontana (bokade biljetterna kvällen innan,haha!) Madrid resa för ungefär en månad sen. Gosh i miss it..! Åkte ju för att hälsa på min fina vän Martina och William som bor och pluggar i Madrid! Saknar dig otroligt mycket Marty..!

Här kommer lite bilder från Madrid...


bild 1: Marty påväg till hotellet
bild 2: Jag under en partykväll


bild 1: Jag och Marty ♥
bild 2: Marty, Kim och William när vi var ute och käkade


bild 1: Rebecka, Selin, jag och Martina på barrunda!
bild 2: Marty, Josefin och Moa på Star Studio


Aja, nu ska jag snart gå ut med min lilla vovve och sen duscha.

puss


shopping

Detta hittade jag i Malmö, samt ett nagellack, en jättesöt ram och en fin present till min fina mamma som fyller år snart!


gina tricot 249 kr

gina tricot 399 kr

Nu blir det Gossip girl och sen kolla film. Imorgon är det jobb igen och tillbaka till verkligheten :(

LADY GAGA

Hemma efter en helt crazy weekend i Malmö med mina bästa vänner. Gick på Lady Gagas konsert och vad kan man säga? HON VAR HELT AMAZING. Hon sjöng mycket bättre live och det var en helt grym show! Hade en underbar helg fylld med MASSA skratt, shopping, alldeles för mycket taxiresor, hotellfrukost, blivit hatad för jag tände lampan och hoppade i sängen och skrek när vi skulle gå upp, konstiga små barn, nära döden upplevelse i bussen, killar som blivit upptryckta mot en mur av poliser, Cornelia som trillar av stolen på tåget framför tre killar som började as garva och Lady Gaga OFC! Nu kommer en bildbomb från helgen ;)




Älskar er mina fina vänner
underhållning på hotellrummet innan konserten
Underhöll oss på hotellrummet innan konserten
outfit
outfiten

I taxin

Taggade!


När vi satt och käkade så kom det en liten snubbe på typ 7-8 år och la en enkrona jämte mig, tyckte han att jag såg fattig ut eller vad? Sen fortsatte han med sina trakasserirer mot mig och kastade en ballong i huvudet på mig och hoppade runt oss. Annas kommentar: "Såhär uppvaktar man tjejer i Malmö Alice!" hahaha

Påväg till tåget. Ni är bäst


tisdag

Idag slutade jag jobbet tidigt så det blev snabbt hem och hämta min lilla vovve och sen hämta Vidde så gick jag en långpromenad med hundarna i Grötvik. Skönt! Nu har jag precis gjort klart min psykologi hemtenta (puuh!) så nu blir det mys framför tv:n och såklart kolla på DHW! Längtar som fasen till fredag för då drar jag och mina två brudar till Malmö för att kolla på Lady Gaga (lycka!) och käka hotellfrukost och sen shopping på lördagen! ;)

                               

                                                                            min lilla älskling


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0