OFF TO AYIA NAPA!

Sitter i bilen påväg till flygplatsen och sen bär det av till Ayia Napa! Ska bli riktigt härligt att åka iväg på solsemester och steka! ;D       Love life.

Kommer inte bli så mycket bloggning nu när jag är iväg men ska försöka så gott det går! 


Bild från när jag var i Madrid förra året!

I'm leaving Hstd

Sådär nu är allt packat och klart och nu ska jag försöka sova en liten stund innan det är dags att gå upp och åka mot flygplatsen! Tänkte bara slänga upp lite bilder från dagen när jag och brudarna åkte hem till Anna efter skolan och käkade glass och solade. Lite avskedsfika för mej... Kommer sakna mina brudar! Efter det så åkte jag och Anna till Bazti och gick ut en runda med hans vovve och satt och snackde och sen åkte jag hem och så körde JAG till mormor + Jan-Gunnar och åt grillat, mys! Nu ska jag iallafall hoppa i säng och försöka sova i typ tre timmar innan det är dags att gå upp igen.
PUSS på er! ♥


Åt Daim glass med päron smak, yummie...
Hihi...




27 april

Idag har det varit en tur till tandläkaren och det gick jätte bra! Skönt. Sen har vi legat ute och solat på hålan och jag lyckades somna, hihi... Nu blir det iallafall att börja packa för snart drar jag till Cypern!!!



Haha Anna knäppte lite bilder när jag hade däckat...

Påväg till tandläkaren...

2011-04-27_10_24 (MMS)

Påväg till tandläkaren...


New

Halsband från Kappahl för bara 30 spänn!
Virkad röd bikini från Cubus, perfekt nu när jag drar till Cypern om bara några dagar! Sweet ;)
Ljusrosa spets tunika från Kappahl!

Sunny day

Idag började jag halv 10 och hade sen håla till tio över 2 så jag och tjejerna drog in till stan och solade, käkade glass och shoppade. Efter skolan mötte jag upp Bazti och så gick vi hem till mej och hämtade Chico och sen hem till honom och hämtade hans hund och då kom även Anna och joinade oss och så gick vi en liten promenad. Sen har det blivit städning utav av badrummet här hemma eftersom imorgon börjar badrumsrenoveringen!
Nu sitter jag och kollar på DHW och dricker te och ska snart hoppa i säng. Är helt död efter en dag i skolan.

Hej hej hej

Igår kom det lite folk hem till mej och så grillade vi och hade det mysigt! Sen framåt elva trillade det in lite fler folk och vi satt ute och snackade och softade tills det var dags för mej att sova, hihi... Har ju jobbat hela dagen idag och det var jätte mycket folk vilket innebär MYCKET att göra, men det är roligt! Nu är jag helt slut så nu blir det sängen och en film!

Lite bilder från igår



Haha fräsch tjej




Haha wtf...?


Grill & chill

2011-04-25_18_41 (MMS)

Hemma efter en hektisk dag på jobbet och nu blir det grillning!


I just can't get enough



Lite bilder från igår som Anna förvånansvärt lyckades ta! Haha ;D

Håkan Hellström.

Igår spelade som sagt Håkan Hellström här i Halmstad och jag fick se hela konserten gratis, hihi. Jobbade först i garderoben och sedan i baren inne i Arenan. Var riktigt grymt! Älskar verkligen mitt jobb ;D
Efter Håkan var klar och vi hade städat upp så åkte jag och Corny hem till mej och fixade till oss och sen blev det fest! Håkan var ju den perfekta förfesten så jag var väldigt taggad hela kvällen ;)
Hade på mej min nya söta tunika från Gina igår!
Lyckades knäppa några bilder på fina Håkan!


Idag har jag legat ute och stek och tagit det vääääldigt lugnt. Sen åkte jag och mamma hem till mormor och Jan-Gunnar och åt mat och sen övningskörde jag hem och det gick toppen, hihi. Ikväll kommer brudarna hit och så blir det grillning och chillning (hehe...) och sen en lugn kväll för imorgon blir det jobb på travet och då är det V75 vilket innebär MASSVIS att göra och kaos.
PUSS

Gårdagen

Igår cyklade jag hem till Anna där alla andra brudarna redan var. Vi satte igång grillen och njöt utav den härliga solen! Käkade lite och sen kom även Lina och Thomas förbi en stund och vi satt ute och chillade och vid tolv cyklade jag och Corny hem. Mycket mysig kväll med bästa vännerna.

GLAD PÅSK

Glad påsk på er!

Min påskafton började med en härlig påskfrukost ute i trädgården. Så underbart väder alltså! Såg på tv:n imorse att det var rekordvärme här i Halmstad igår, hela 22,7 grader ;D Det gillar vi! Så nu ska jag gå ut och fortsätta steka och sen ikväll blir det jobb! Det är nämligen så att Håkan Hellström spelar i Arena hallen, där jag jobbar, så jag får lyssna gratis och dessutom få betalt för det, hehe ;D
Påskfeelings!

Yummie!

Chico fick leta efter sitt påskägg, hihi...

Sen hittade jag mitt påskägg också som inehöll godis, pengar och en biobiljett! Tack mami ;)


Living the dream

Igår vid halv 6 hoppade jag och tjejerna + Sebastian och Sam på bussen till Simlångsdalen där Bazti har sin stuga. Jag blev helt tagen. Haha. Utsikten var helt amazing, stugan var ingen stuga utan snarare ett mansion och allt var perfekt! Vi satte igång grillen medan några var ute på sjön med båten och sen kom resten utav gänget och joinade oss. Då blev det party och jag hade en AWESOME kväll verkligen! Tack till Bazti och alla andra underbara folks ;D
Påväg mot stugan i det underbara vädret!
"Stugan" ;)



LYCKLIG

Haha!


Fina brudar!







Sun and the city

Idag skulle jag egentligen jobbat men det behövdes inte fler folk idag eftersom det var inga människor på badhuset där jag skulle jobbat så fick ledigt! Så nu ska jag ner till stan med lite folk och sola och chilla!
PUSS

High on life

Tja!
Min dag har bestått utav solning (har bränt mej rejält...), fika i stan och softa med härliga människor och sen film och mys med Anna och har även fått besök utav Sebastian, Sam och Max. Riktigt skön dag. Imorgon blir det lite mer effektivitet från min sida eftersom jag ska jobba imorgon och sen kanske det blir grillning och party med skönt folk. Sounds very good. Är riktigt taggad på livet just nu. Allt är awesome. Förutom att mina hörlurar är sönder bitna och nästan alla mina vita kläder är blåa..., men men! Hihi.
God natt på er ♥

Suddig bild från innan...



Btw, grattis till min fina vän Charlie som blir 18 idag!



Sitter ute i sommar vädret med sköna folk ...

2011-04-18_18_08 (MMS)

Sitter ute i sommar vädret med sköna folk och chillar!


Lose your mind and let the crazy out

Igår käkade jag och Anna middag hemma hos henne och sen kom det lite folk hem till henne och förfestade lite! Efter det åkte vi hem till André som hade fest och det var sjuuuuuukt mycket folk där. Så efter ca en timme åkte vi hem till Anna igen med en massa folk och fortsatte festa lite där och sen somnade vi gutt vid 3.
Imorse när vi vaknade så hade Annas tv vält rakt framåt och det sjuka är att ingen av oss hade vaknat plus att det tar rätt mycket kraft för en tv att välta, så jäkla skumt...


Some pics from yesterday

Yummie!
Fullt seriös...
Glad fesk :)
Baaaazz

we'll be dancing and drinking until the morning

Nu ska jag strax cykla till Söndrum och hem till Anna, blir ingen grillning eftersom vädret är som det är men vi ska laga mat hos henne och föra lite! Ser fram emot en awesome kväll vilket det förmodligen kommer bli! Jag är taggad ;)
PUSS


Outfiten

jag har fallit, jag har vaknat

Hey.
Igår kom Charlie hem till mej och så fixade vi min data och softade och sen kom även Johan förbi en liten stund! Efter dom hade dragit hem så trillade Pontus in och så kollade vi på film. Väldigt chill kväll, men det behövdes verkligen. Ikväll kör vi på party och jag hoppas att vädret kan bli lite bättre så våra planer på grillning kan bli av ;)
Bild från gårdagen när jag och Asta var ute med Chico och gick inom stallet där Corny var så fick vi klappa på hästarna, hihi. Chico blev helt livrädd för hästen, han tryckte sig mot Corny efter han hade fått en liten puss av hästen, haha!
Jag och Charlie för några helger sen! ♥
Jag förra helgen.

Jag är högt över molnen

Idag har jag varit i skolan och haft en lektion och sen drog jag hem och hämtade Chico och så traskade vi ner till stan med Sebastian i det fina vädret. Satt och snackade lite och nu har jag precis kommit hem och ska snart byta om eftersom ikväll ska jag vara barnvakt åt söta Asta! Efter det blir det till att ta det lugnt, det behövs, hehe...
PUSS på er ♥


You be chilling with me

Tjaaaa!

Idag har jag varit i skolan och hängt med Sebastian. Stack till honom efter skolan och chillade lite och sen gick vi en promenix förbi mej med hans hundar, mys! Nu är jag helt slut så tror jag ska hoppa i säng nu även fast att jag börjar ett imorgon, hehe... Känner mej inte så frisk nu heller efter lägret...


Fina Ebba!

Jag och söta Diva!


Sebastian som liten, så jäkla söt! Hahaha ;D

Hårmodell

Militär lägret var en plåga. Det regnade konstant hela dagen vilket ledde till blöta kläder, vi fick ingen mat på 7 och ½ timme och jag höll på att frysa ihjäl. Men (!) när vi hade blivit lite varmare och alla andra hade fått upp tältet och det blev lite värme i det så var det väldigt mysigt! Är iallafall stolt över mej själv att jag klarade av det, var väääldigt nära på att ge upp och åka hem...


Nu har jag iallafall kommit hem efter en eftermiddag/kväll med jobb som hårmodell! Var väldigt kul och frisörerna var supersöta och duktiga! :) Fick även en liten present från GHD som tack, awesome. 
Nu blir det strax sängen för min del eftersom jag är helt slut efter en natt med MYCKET dålig sömn och en fartfylld dag.



Marcus, frisören, står och visar och berättar för alla hur han har gjort våra hår :)

De andra hårmodellerna!

Afro ;)


Sådär nu drar jag ut i skogen i 24 timmar!...

2011-04-12_09_11 (MMS)

Sådär nu drar jag ut i skogen i 24 timmar! PUSS


Studentkommitén & militär läger

Var på intervju innan i skolan för att få komma med i Studentkommitén nästa år och nu fick jag nyss ett samtal att jag hade kommit med och jag blev balansvarig, WIHO :D Happy girl!

Nu måste jag börja packa eftersom det är nämligen så att vi ska på militär läger imorgon med klassen plus en till klass vilket innebär att vi ska vara ute hela dagen och göra olika övingar och sova i tält, inte riktigt min grej (...) men det ska bli intressant!


Hehe... ;)


Sen på onsdag när vi kommer hem så ska jag försöka sova (kommer nog inte få så mycket sömn om man säger så...) eftersom jag ska iväg vid fyra och sen vara iväg resten utav kvällen på spännande jobb, hihi :D Berättar mer om det på onsdag eftersom jag kommer inte kunna blogga något imorgon plus att jag kommer inte heller ha med min mobil, alltså no connection med omvärlden...
PUSS


It's a new generation of party people

Igår drog jag och tjejerna över till Strutz och började kvällen där och efter det drog vi till en fest vid Folkparken. Körde all in igår så kan säga att jag hade väldigt roligt, haha... Älskar verkligen mitt liv just nu, allt flyter på och jag lever livet. Kan inte bli bättre!!


Outfit!


Sammie & meeee

Huhuhuhu


Hahaha, Josefin och hela klädhängaren...


Haha wtf...?

Gekååååås.


Mysig college tröja

Två basic linnen

Bh & trosa


Nail polish



Kör hem från Gekås!

2011-04-10_15_59 (MMS)

Kör hem från Gekås!


Precis anlänt till Gekås, uppdaterar om gå...

2011-04-10_12_41 (MMS)

Precis anlänt till Gekås, uppdaterar om gårdagen sen!


Sunny saturday

Är på sååå bra humör förtillfället! Solen har lyst hela dagen så har legat och solat och softat med Anna, Josefin, Celina och Olivia och nu ska jag snart gå till Josefins mansion och sen drar vi på grillning med sköna folk och sen får vi se vart denna underbara kvällen leder!
PUSS


Kör på en sommar outfit ikväll!


Last night

Igår käkade jag och tjejerna hos mej och sen drog vi över till Sofia och festade till det lite! Efter det gick vi över till Josefin och efterfestade och sen somnade jag gutt hos Josefin. Hade en väldigt rolig kväll med härliga människor!

Idag lyser solen för fullt och det är inte ett moln på himlen så ska ta och göra mej iordning och gå ut och gå en härlig promenad med Chico.







Dagen efter...


Haha!

The night belongs to us

Brudarna har precis anlänt till mitt mansion, pizzan är påväg och vinet är upphällt! Känner mej super taggad eftersom solen lyser och det är ca 16 grader ute, fick VG på psykologi provet och är skit glad över jobbet jag ska göra på onsdag :D Nu ska jag inte sitta och wasta denna härliga kväll på datorn utan nu blir det förfest! 
Ha en awesome friday! 


Ute på långpromenad i det blåsiga vädret m...

2011-04-08_15_13 (MMS)

Ute på långpromenad i det blåsiga vädret med Chico!


Hey.

Nu drar jag och Anna till skolan! Btw, mitt hår blev skitnice, la bara i lite blonda slingor ;)
Efter skolan blir det att åka hem till en kompis och fixa iordning för ikväll och sen snabbt hem och fixa mej och efter det kommer tjejerna hit på middag och lite fördrink, toppen!
PUSS


Dags att lägga i färgen!

2011-04-07_21_28 (MMS)

Dags att lägga i färgen!


S h o p p i n g





Var på stan innan och fick med mej det ovanför hem, happy girl! Plus att allt var på rea vilket gör det hela ännu bättre ;) Har även beställt lite grejer från H&M och från taxfreen som vi får när vi ska till Cypern!



Haha jag har lyckats bränna mej på min locktång vilket gjorde skiiiiit ont... Och igår drämde Josefin till mej i huvudet med en sladd (av "misstag", hehe...) så har fått en liten bula i pannan också, fräsch chey... Men men, får hoppas att det har försvunnit till på onsdag för då ska jag göra ett väldigt spännande jobb vilket innebär att jag måste se okej ut i facet! Berättar mer om det senare, är skit glad :D

Nu kommer iallafall Anna hit och ska färga mitt hår och sen sover hon förmodligen här eftersom det lär ta sin lilla tid...
PUSS på er!

I just came to say hello

Sitter i skolan med några folks och ska snaaaaart börja jobba. Igår var det skola och jobb 15 timmar i sträck för min del så är helt exhausted idag... Ska även ha matteprov senare idag (...) och efter skolan ska lilla Anna färga mitt hår, får se vilken färg det blir, hihi...
Imorgon är det fredag och jag är super taggad, kommer bli awesome! Middag med brudarna och sen fest. Nice!
PUSS





Hur många lingon finns det i världen?



Var på Hur många lingon finns det i världen med Sebastian, riktigt bra film måste jag säga! Kom både glädje tårar och en massa andra tårar och en massa skratt också. Hur fin som helst. Definitivt sevärd!

Nu har precis Sebastian gått och jag sitter och kollar på DHW och sen ska jag hoppa in i duschen och gå och lägga mej. Lång dag imorgon med skola från 8 till halv 5 och jobb från 5 till ca 10...
God natt på er! ♥

Bio

Nu drar jag och min vän Sebastian på bio!
PUSS


Off to work!

2011-04-04_16_27 (MMS)

Off to work!


Mys söndag

2011-04-03_18_13 (MMS)

Fyra filmer att välja bland och en liten Ben & Jerry, awesome söndag!


Cypern nostalgi

Har suttit och kollat på lite bilder från när jag, mamma och mormor var på Cypern när jag var 4 år och om mindre än en månad är jag där igen, kommer bli så himla härligt! Lääääängtar.





We gonna make you lose your mind

Igårkväll vandrade jag och Anna hem till Cornelia där det var förfest. Hade skitkul, awesome folk och härlig stämmning! Vid tolv drog vi till en annan fest vid Kattegatt och det var trevligt så vi stannade där rätt länge och sen gick vi hem till Nellan och somnade gutt. Hade också trevliga pratstunder med old friends vilket var väldig skönt ;D

Nu ska jag åka och hyra film och göra det bästa utav denna tråkiga söndagen...!




Love.




Ute på promenad i det superhärliga vädret ...

2011-04-02_16_24 (MMS)

Ute på promenad i det superhärliga vädret med Chico, Anna och Tova!


Friday night, yeah.

Igår gick jag och Anna över till Josefin där Josefins bror hade förfest så vi satt lite med dom och hade trevligt! Efter det blev kvällen ganska misslyckad och det började regna... Ska bli så skönt och resa iväg snart!


Lite bilder från igår...



Outfit




God morgon!



Perfekt start på morgonen! Turkisk yoghurt med hallon och blåbär, två finn crisp skivor med ägg och en kopp champagne te, yummie...!
Nu ska jag snart fixa till mej lite och åka lite ärenden med mamma så uppdaterar er om gårkvällen sen!
PUSS

Fridaaaaay.

2011-04-01_15_11 (MMS)

Har lekt och övat lite i trädgården med lillemannen sedan jag kom hem. Provet kändes faktiskt riktigt bra så vi får väl hoppas på det bästa! Ikväll blir det nog att ta det lugnt för min del, är rätt slut... Men man får väl se! Ha en fin fredag :)


RSS 2.0