Tjululululu"Imorse" kom min lille granne och vän Josefin över till mig och sen trillade även Bazti och Corny in. Käkade stor frukost och gick igenom kvällen igår, hehe... Nu har dom nästan precis lämnat mig så nu sitter jag här och lyssnar på Westlife i min ensamhet, fint.

Studentfest numero 4

Studentfest på Moon igår. Tre ord beskriver kvällen: trångt, spårat och kul. Temat var crazy christmas så jag var ängel!
Drägg for sure

Superstars

Drog till stan efter skolan med Anna, Cornelia och Olivia! Fick köpt julklappar, en topp + en transparent skjorta och så blev det även mat och sen en fika med Olivia på Roberts. Känns skönt att ha julklappar och nyårsfesten fixat ;) Imorgon är det jullov och det firar vi med studentfest på Moon, niiiiiice!
UNDERBAR

Åkte på förfest hos Johan i fredags och sen drog jag och Mini till Underbar. Pretty sweet, hihi.

"Pigga" brudar påväg hem i lördagsmorse...

Behöver lite kärlek från fel sort


Inget är magiskt
Och det är så tragiskt
Så jag springer tillbaks till dig

Personalfest

Jobbade på Arenan i några timmar igår och sen bytte vi snabbt om och åkte till Wild West med MWM och Bulls. Fick julbord och alldeles för mycket god dricka, haha... Blev också framträdande av Du o jag och sen åkte jag och Cornelia med Anna, Josefin och Olivia som hade haft personalfest på annat håll in till stan och till Mårtensson. Galet rolig söndag måste jag säga, haha! Tack MWM för en toppen kväll!
Gbg

Var en tur i Göteborg förra veckan. Blev Universeum, lite shopping och teater. Grym dag.Hey baby

Ciao!
Skola, stan och häng med Josie har min dag bestått utav. Nu blir det DHW och en kopp te. Nice.
Helt klart en utav dom snyggaste och sexigaste personerna på denna jord. 
Ed ♥

Don't stop the music


SÅ GALET BRAAA.
Dum av dig


If I could read your mind, would I find any trace of me at all?Party my problems away

En riktigt lyckad utgång i fredags på alla sätt och vis! Började kvällen med förfest hos Josie och sen drog vi ut och det var awesome! Dock resulterade det i typ två timmars sömn och en go hangover, haha...

 


RSS 2.0