Bracelet


My new bracelet. Love it!

To cool for school

Första dagen i skolan var inte alls kul, började dagen med att försova mej och sen hade vi matte. Booring. Fick dock sluta två timmar tidigare vilket var underbart så jag tog ut min lille vovve i trädgården och busade lite med honom. Nu ska jag iallafall åka och handla och sen blir det att kolla på Ullared ikväll, haha. Roligare än så blir det inte för mej idag.


Haha psyko...

Back from Italy

HEY.
Nu är jag hemma i tråkiga Halmstad igen. Såg dock fram emot att träffa min lille vovve och min lilla mami. Har haft det underbart i Italien efter den första kvällen som var en stor besvikelse eftersom vi hade kommit till en liten by som var helt död. Men vi hittade både roliga människor som vi umgicks med varje dag och en nice klubb i en närliggande by. Har skrattat så sjukt mycket denna veckan och skulle gärna vilja göra om denna veckan igen. Har hunnit med att fastna i liften, fått snuskiga blickar utav italienarna, dansat på bardisken, suttit och stekt till party musik med en kall öl i handen, skrattat så mycket så jag har gråtit, skämts för Antons skull när han skämmer ut sig så jäkla hårt inför 20 tyskar, ätit kanin, alla sjuka förfest spel vi körde och mycket mycket mer... Men men, nu blir det tillbaka till verkligheten och skola och skit... Får se fram emot påsklovet nu!

Fick förresten boken Elsas värld och ett sjukt snyggt armband utav mamma som välkommen hem present, tack! Det gjorde det lite roligare och komma hem...




Erica och jag!


Love you!

Soooft

Stek i solen





As nice!






Lycklig tjej !

Solen skiner här i Italien och vi steker, ...

Solen skiner här i Italien och vi steker, party musiken är på och vi har varsin kall öl i handen, living the dream!


Ciao!

Solen skiner, jag är på toppen humör och super taggad. Kan fan inte bli mycket bättre. Nu drar vi!!!


ITALIEN

Kan inte förstå att om ca fyra och en halvtimme sitter jag och en utav mina bästa vänner i en buss påväg till Italien. Det kan inte bli annat än grymt! Kommer inte bli så mycket uppdatering, men ska försöka så gott jag kan ;)
Ha det bra och puss på er! Speciellt mycket pussar till Plutten ♥


Val di Sole


Bus

dsc08409 (MMS)

Bus i trädgården med lillemannen!


Cried a river

Usch fyfasen, har suttit och gråtit konstant i 40 minuter på grund av OC... Tårarna bara rann ner, det är så sjukt bra! Dock har jag ännu mer huvudvärk nu samt rödsprängda ögon :(
Aja, nu ska jag försöka sova lite så jag är pigg till imorgon!


Haha Chico såg också lite ledsen ut när vi tittade på OC...

Min sötnos ♥

dsc08406 (MMS)


Farbror doktorn

Var hos doktorn innan men han trodde inte det var halsfluss iallafall utan bara början på en förkyldning. Dock om jag får otur kan jag få halsfluss i Italien eftersom jag har en tendens att få det, great... Han rekommenderade dock att jag skulle dricka varm Jägermeister i Italien för att hålla igång blodcirkulationen, haha! För skön doktor.


Sprang även inom Gina och köpte en ny plånbok eftersom det är förbjudet att ha märkeskopior i Italien vilket min plånbok från Turkiet är, haha så sjukt. Nu ska jag färga håret och fixa mina naglar så det är fint till fredag och sen blir det nog sängen så tidigt som möjligt!
PUSS

Sick...

Hey.
Idag har jag bara kollat på OC och slappat. Måste dock börja packa så får väl gå upp och göra det... Ska även till doktorn idag vid fem och kolla upp min hals eftersom den fortfarande gör ont. Så jäkla irriterande.


Bäst ♥

New

Var nere på stan innan och växlade pengar och fixade lite saker inför Italien men såklart så hittade jag lite grejer, hihi. Super nöjd like always. Införskaffade även halstabletter, nässpray och huvudvärkstabletter eftersom jag så lägligt har blivit sjuk så imorgon stannar jag hemma så jag inte blir mer sjuk...
Nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla tv med min kära moder och vänta på bättre tider. Typ. 

 
Puder rosa tunika från H&M

Svart tröja med spetsdetaljer på axlarna från Monki

Mönstrade byxor från H&M (äntligen är dom mina!!!)

En ny foundation och ett off white hårband från Bikbok


NK

Hade bara naturkunskap idag så började halv tio och slutade halv elva, riktigt skönt. Vi fick leka med mikroskopen idag, väldigt fascinerande måste jag säga. Efter skolan gick jag en långpromenad med Chico i det blåsiga vädret och nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan gå ner till stan och växla pengar och lite sånt inför Italien.


Pontus blod i mikroskop, haha

Mitt hårstrå och själva hår roten i mikroskop. Om ni vill veta liksom...

From Chico with love


Haha, blev anfallen av Chico innan och han vägrade sluta pussa mej. Det är kärlek.
Har stoppat i mej några värktabletter och massvis med halstabletter men mår fortfarande skit så nu blir det sängen och hoppas på att jag inte blir mer sjuk...

Alla hjärtans dag

Glad Alla Hjärtans Dag på er! Eller vad man nu säger... Min kväll kommer inte bestå utav någon romantisk middag med min pojkvän eftersom han existerar inte på riktigt, hehe. Blir nog antingen plugg eller OC. Lutar åt OC rätt mycket. Har även gått och fått så sjukt ont i halsen, väldigt passande nu när jag åker till Italien på fredag, not.


Fick vaniljhjärtan i skolan idag, gutt!

Har fått massa pussar av Chico idag iallafall, hihi :)


Fick förresten en alla hjärtans dag present utav mami imorse, skivan Lugna favoriter - Kärleksfavoriter. Så nu har jag lagt över alla låtar på min Ipod så det är klart till fredag när jag ska sitta i en buss i 24 timmar. Awesome ;)
Puss på er!

New shoes





Fick två nya boots utav mami idag, gracias! Lycklig tjej nu alltså.


On the road

Min dag har bestått av övningskörning, sko shopping och långpromenad med Corny och hundarna. En great söndag. Nu blir det film och mat och sen lite plugg (försöka plugga iallafall...) och sen ikväll Solsidan och Wallander såklart, gutt.



Huhu, flashigt.


Solig söndag



Bilder från igår!


Nu ska jag fixa till mej lite och sen blir det ut och övningsköra och sen blir det nog långpromenad med hundarna i det härliga vädret! Måste även plugga också... :(

NU KÖR VI

Nu drar vi på party! Ha en awesome lördag, det ska jag ha ;)



Haha taggade! (Inställningen!!!)

Chinese food and Corny

Precis ätit kina mat med Corny och mami, väääldigt gott! Ikväll blir det fest för vår del, dock är jag helt slut i både kroppen och huvudet efter denna jobb dagen...
PUSS


Jobb på badhuset!

dsc08378 (MMS)

Jobb på badhuset!


Bye bye

Sitter och lyssnar på min nya favoritlåt for the moment, Iyaz - So big. Så sjukt bra och kärlekslåtar passar mitt humör förtillfället, hihi! Ska strax bege mig ner mot staden för att möta upp Charlie och sen blir det film!
Ha en bra fredag!
PUSS


Lycklig och taggad Alice på After beachen i somras!

En till bild från After beachen, saknar sommaren!


I've got the magic in me

Hey!
Idag har jag varit i skolan och haft en lektion och sen har jag bara suttit och kollat på OC hela eftermiddagen (det är beroendeframkallande). Vid sju ska jag iallafall möta upp Charlie och så ska vi gå och införskaffa lite godis till ikväll vilket innebär att jag hinner kolla några avsnitt till, hihi...


Snöade massvis "imorse" när jag skulle till skolan, jag som trodde att våren började närma sig... Ingen skinnjacka och sjal utan dunjacka och luva :(

Helgens planer


Mina planer inför helgen än så länge.
Kan inte förstå att på fredag nästa vecka sitter jag på en buss till Italien. Freaking awesome!

Fräsch

Har precis duschat och rakat benen och smörjt in mig med baby olja, body lotion och hudlotion så nu känner jag mig fett fräsch, haha. Nu sitter jag och bleker tänderna och kollar på CSI Miami och ska snart gå ut kvällsrundan med Chico och sen lägga mig och kolla på OC i ett antal timmar... Gutt med sovmorgon imorgon!


Climbing a mountain

Idag har vår klass varit och klättrat, väldigt roligt var det! Klättrade först bara halvvägs på en vägg eftersom det var fett läskigt men sen tänkte jag på min filosofi (att det handlar om inställningen) så då klättrade jag upp igen och ända till toppen! ;) Efter skolan åkte jag och mami och handlade lite och jag fick även ett samtal från MWM om ville jobba på lördag vilket är perfekt. Behövs nu när jag snart åker till Italien! Nu blir det iallafall film, mys och mat för min del.
PUSS



Haha mongo...

Hotta brudar!




Haha skillnad?


Eat Pray Love

Min dag har bestått utav skola i två och en halv timme och film. Var och hyrde tre filmer innan och har kollat på en som hette Eat Pray Love. Väldigt fin och mysig film. Jag har även lagat mat med lite hjälp av Anna, hihi... Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen plugga lite inför engelska provet imorgon. Ska även testa på en ny spännande grej imorgon, berättar för er imorgon! ;)


Happy girl

Sitter i skolan och fick precis reda på att vår engelska lektion är inställd så har bara en lektion och sen slutar jag, gutt! Fick även reda på att jag fick MVG på ett prov vi gjorde förra veckan. Det går bra nu ;)

Hey

Nu drar jag till skolan i det härliga vädret bara för att ha två lektioner... Låg uppe till två igår och kollade på OC (gud så bra det är!) så det var riktigt skönt med sovmorgon idag, haha. See you later!
PUSS


Sötnos!


Puss

Nyss kommit hem efter en lång dag med skola och långpromenad med Cornelia plus Chico, Xavi och Vidar. Är helt slut nu och det är min lille vovve också som har sprungit runt som en galning i skogen med Xavi efter sej, haha! Nu ska jag ta mig nått och äta och sen blir det tv och OC hela kvällen. Skönt med sovmorgon imorgon!



Haha puss! (Typ...)


Massvis med pussar!

Coolt

dsc08336 (MMS)

Det händer grejer på min gata... Spännande start på dagen...


Semla

Har precis duschat och smörjt in mig med baby olja så nu är jag smooth as a baby! Haha. Nu sitter jag och kollar på Familjen annorlunda och äter årets första semla och dricker te. Fett mysigt.


Hey soul sister

Äntligen hemkommen från skolan, skööönt. Har varit så sjukt trött idag... Fick dock reda på att jag hade fått VG på ett arbete som jag helt hade glömt bort och även att vi börjar tio över ett på onsdag istället för tio över åtta. Väldigt skönt.

Nu blir det iallafall OC, te och varma mackor. Mys!



Världens bästa ♥

Jag och Anna i skolan innan. Hatar matte...

dsc07561 (MMS)

Jag och Anna i skolan innan. Hatar matte...


Gekås åter igen

Nu är jag äntligen hemma igen och jag är helt slut... Det är jobbigt att shoppa :( Sitter bänkad i soffan nu och väntar på att Solsidan ska börja och sen Wallander. En perfekt söndag!



Köpte en söt ljusrosa blus!

Hihi tittut Nellan...

En till söt blus

En fett snygg smyckeshängare

Hittade en perfekt rosa skidjacka från barnavdeliningen, haha!

A splash of colour. Lite trosor och två oversize linnen


Köpte även hårfärg och nagellack och lite sånt. Nu ska äntligen utväxten bort! Är supernöjd över mina fynd. Helt awesome :)
PUSS

At home

Precis kommit hem från Gekås och jag hittade massvis med fynd, great! Nu blir det att hoppa in i bilen och åka till mormor och morfar och hämta Chico och äta middag. Visar er sen vad jag har handlat! ;)


DET HANDLAR OM INSTÄLLNINGEN

Tja!
Igår åkte jag och Nellan hem till Anna och taggde till och sedan drog vi till en fest på Kärleken. Stannade inte där så jätte länge utan vi drog till en fest i stan istället och det var väldigt trevligt! Blev massa skratt, vacker sång av Jens och en massa "DET HANDLAR OM INSTÄLLINGEN BRUDAR!" Haha... Det är nämligen så att när vi satt hemma hos Anna, nyktra och taggade, så slog det mej. Allt handlar faktiskt om inställningen. Det blir ju vad man gör det till! Min nya filosofi.

Nu kommer snart Anna, Cornelia och Carin och hämtar upp mej och mamma och så drar vi till Gekås! Soft.
PUSS


Haha taggad..?

Cornelia kan inte ta kort...


Nu drar jag och brudarna på party! Gutt ;)

dsc08324 (MMS)

Nu drar jag och brudarna på party! Gutt ;)


Bye bye

Nu kommer snart Rebecca och Cornelia och hämtar upp mig och så får vi se vad denna kvällen har att bjuda på! ;)




Saturday

Har precis lockat håret och målat naglarna och nu sitter jag bara och väntar på att maten ska bli klar... Ikväll drar jag hem till Anna, får se om det blir hemmakväll eller party! Såg förresten att Marty hade taggat ett foto på mig från Madrid innan, saknar sol och värme soooo much! Den resan är nog det sjukaste och galnaste jag någonsin varit med om, haha!
PUSS


Gjorde en henna tatuering i Madrid för att lura min kära mamma. Haha, hennes min var oförglömlig...
Love you mom.

Långpromenad

dsc08320 (MMS)

Långpromenad i det härliga, men blåsiga vädret!


Mad woman, bad woman

Hade en fett mysig kväll. Anna och Corny kom hit vid 7 och då började vi med pizzabakningen, den blev supergod :) Efter maten kom Celina och joinade oss och vi satt och snackade massa tjejsnack. Very nice. Nu ligger jag i sängen och kollar tv och pratar i telefon med someone special ;)




Pizza och öl, living the dream!

dsc08317 (MMS)

Pizza och öl, living the dream!


Kvällens planer

Ikväll kommer brudarna hit och vi ska laga middag och mysa, det är ju fredagsmys! Haha ;) See you later!
PUSS & KRAM.



Friday i'm in love

Nu ska jag snart dra och äta lunch med Nellan och efter det psykologi lektion i en timme. Är på underbart humör eftersom det är fredag och solen lyser över Halmstad! Nice!



Jag today.


RIHANNA I MALMÖ ARENA!

JAAAAAAA! Biljetter bokade till Rihanna den 31 oktober med Nellan och Anna, SO HAPPY. Har så mycket att se fram emot nu, Gekås, ITALIEN (!), Båstad, Göteborg, Rihanna i Malmö och det bästa av allt, min 18 årsdag.



Vackra Rihanna!
Detta kommer bli awesome. Kommer det slå Lady Gaga? Tveksamt...

My baby is back

Nu har äntligen min pojk kommit hem så nu slipper jag sova ensam inatt, mys! Imorgon blir det en lååång sovmorgon för oss båda eftersom jag börjar 12.50 och slutar 14.00! Rätt gutt alltså ;) Nej nu måste jag fortsätta plugga på psykologi läxan och efter det blir det film! Skönt.


Lite bilder jag tog på min lille vovve innan. För go :)




2/2

Tja.
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att varit i skolan och kollat på film. Lamt. Vardagar är lama. Längtar till helgen så man får sova ut lite. Blir även en tripp till Gekås med brudarna, nice!
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka lägga mig i tid ikväll!
PUSS 


Jag för ett tag sedan innan jag skulle bege mej till en utav dom grymmaste kvällarna i mitt liv, nämligen en utav alla sköna klassfester hos Charlie!

My own pic

Min dag har bestått av skola, handla mat och film. Kollade på Bröderna Karlsson som var väldigt bra och otroligt rolig! Jag har även målat en tavla, fick äntligen tummen ur och gjorde det, haha. Very fun. Imorgon går jag från 8.10 till 17.00, hemskt, och efter det blir plugg. Usch längtar till sommarlovet!

Fick förresten en kommentar om vart jag har köpt min jacka, den kommer från H&M och kostar 399 kr! :)





Sitter i skolan och kollar på film, skönt!

dsc08301 (MMS)

Sitter i skolan och kollar på film, skönt!


RSS 2.0