After work, typ.

Heeeej!

Har precis kommit hem från jobbet nu och jag stinker klor eftersom jag har jobbat på badhuset idag, så nu ska jag slänga mej in i duschen och sedan bege mej ner till stan och till Bulls där jag ska käka med Anna, Martina och Sara!
PUSS




Slänger in en misslyckad, men härlig, hoppbild på mej, Mini och Celina!

Work



Nu drar jag till jobbet och ikväll är det natttrav på travet så kommer jobba till ca 1.00!  Kommer vara framträdande utav Timoteij och
Happy Hour till och med så missa inte det! ;)

New


Hittade lite grejer i Sthlm, är super nööööjd.



Alla inköpen
Min favorit parfym från Zara
Härliga färger
Ett litet gullig armband från H&M
Mobilficka och ett snyggt skydd till mobilen
Cool topp från H&M (lägg märke till min supersöta galge som mamma hade köpt till mej på Cosy Home!)
T-shirt från Marc by Marc Jacobs

Basic skjorta från H&M som jag tänkte matcha med...
...skit snygga byxor från Gina!

Tada!

Stockholm del 2

Påväg in mot stan för en dag med shopping!
Outfit
Nöjd chey som kom ut från Marc Jacobs butiken!
Blev en god lunch på Vapiano som varje år i Sthlm!
Målade naglarna på balkongen med ett glas rosé och en härlig solnedgång
Kvällens facelook
Sommardrink!
Outfit
Fina Helena!
Och min fina mami!
På Orangeriet på Kungsholmen
På O-baren på Stureplan
Trött liten kille
Påväg hem till Halmstad..!

Celebrity spotting


Stötte på grymma David Hellenius efter allsången!

Stockholm del 1

Har varit i Stockholm nu i några dagar, har varit väldigt mysigt! Blev en runda i Stockholms skärgård första dagen med en båt som körde runt och visade alla sevärdheter som finns i Stockholm och efter det gick vi till Skansen där vi gick runt och kollade på alla "exotiska" djur, dock tyckte Alexander att det var superspännande ;D Sen kikade vi på Allsång på Skansen och såg lite kändisar och efter det var det hemgång efter en lång och rolig dag!


Dagen efter åkte jag, mamma och Helena in till stan och shoppade hela dagen och jag fick med mej en hel del hem! Efter stan åkte vi tillbaka hem till Helena i Solna och fixade till oss och tog några drinkar och sen åkte vi till Orangeriet på Kungsholmen och efter det tog vi en taxi mot Stureplan där vi nästan gick rakt igenom en filminspelning och sen vidare till O-baren på Stureplan. 


Idag åkte jag och mamma in till stan snabbt en stund innan det var dags att åka hem till Halmstad igen och nu sitter jag hemma efter att ha hämtat lille Chico hos mormor där han har fått vara medan vi har varit borta, dock var dom iväg igårkväll så då ställde fina Corny upp och passade honom, tack! 


Nu är det sjukt skönt och vara hemma efter några härliga dagar i vackra Stockholm så nu ska jag gå och lägga mej i min älskade säng och sen blir det jobb imorgon! 




Med Iphonen i högsta hugg!
I väntan på båten
Outfit
Wasa delade ut lite snacks!
Skansen!
Påväg upp mot Skansen i Skansens bergbana
Alexander var jätteduktig och lämnade ifrån sig nääästan alla sina nappar
Madre
Bus i lekparken
I väntan på att allsången ska börja!
Go kille!
Hoffmaestro
Eric Saade

Beautiful
Alexander var i extas när Eric sjöng!
Jag och sötnosen!

Hihi, nöjd chey!

2011-07-27_15_21 (MMS)

Hihi, nöjd chey!


Sitter i bilen in mot stan i ett soligt St...

2011-07-27_11_33 (MMS)

Sitter i bilen in mot stan i ett soligt Stockholm och nu blir det shopping!


Nu; Allsång på Skansen i ett soligt och va...

2011-07-26_19_49 (MMS)

Nu; Allsång på Skansen i ett soligt och varmt Stockholm! Har sett familjen Montazami här och nu inväntar jag Hoffmaestro och Eric Saade!


Befinner mej just nu i Stockholm! Har spen...

2011-07-26_17_51 (MMS)

Befinner mej just nu i Stockholm! Har spenderat dagen på en båt i Stockholms skärgård och på Skansen och kollat på alla "exotiska" djur med en exalterad 3 åring ;D Imorgon blir det shopping hela dagen och sen ut och käka på någon mysig restaurang!


Let it rain over me

Heeeeey.

Igår vart det fest för min del! Gick över till Josse på förfest och när dom drog till krogen så åkte jag, Lina, Kalle och Steffi till Brogård på fest. Sen när vi tog bussen in till stan blev det såklart den klassiska rundan inom Mc Donalds och så träffade jag en gammal kompis och var med honom lite! En trevlig kväll och idag är jag helt död så blir nog film mys med tjejerna ikväll!





Bazz


Varför finns det inte såna här killar i Halmstad?




Ligger hemma och laddar ner en film medan min mor har förfest här hemma med 80-tals musik på hög volym, great. Är helt slut efter jobbet och ska upp tidgt imorgon för att åka på loppis, haha, så blir bara hemmakväll ikväll. Är ute efter ett vitt gammalt skåp som ska passa in i mitt shabby chic inspirerade rum!

Blev hämtad av snälla mormor på jobbet och...

2011-07-22_14_49 (MMS)

Blev hämtad av snälla mormor på jobbet och så fick jag nybakat bröd också, tack mormor! Nu ska jag sätta mej och kolla på Gossip Girl och äta macka!


Befinner mej just nu ute på Tylösands golf...

2011-07-22_12_00 (MMS)

Befinner mej just nu ute på Tylösands golfbana och jobbar, är dock knappt något folk med tanke på vädret! Ikväll har jag inget planerat, känner för en mysig hemmakväll men vi får se!


KRÄM

Igår kom jag hem från jobbet vid halv 9 och då hade mamma gäster hemma så jag käkade lite och fixade till mej och sen mötte jag Bazti, Lina, Charlie och Sasha och hängde lite med dom.


Sen tänkte jag dra hem och sova, men skulle bara förbi KRÄM för att hälsa på Anna, Josse och Celina och då slutade det med att dom drog med mej till The Corner och sen drog vi vidare till KRÄM. Hade en skit rolig kväll, älskar när det blir spontant! Dansade i flera timmar och när dom stängde vid 3 var jag helt slut och kunde knappt gå, haha! 


Så tack för en grym kväll Josefin, Anna, Celina, Kalle och Steffi! 


KRÄM
Haha, två drägg påväg hem!



Hade inte med min kamera igår för snälla Bazti tog hand om min stora väska så blev bara några få kassa mobilbilder!

Wooooork

Nu ska jag snart bege mej ut till Tylösands Golfklubb för jobb och sen får vi se vad kvällen har att bjuda på!





Outfiten igår innan bion!

New


Småland

I lördags åkte jag, mamma, mormor och Chico till Småland för att hälsa på min gamlamormor som fyllde 94 år. En väldigt mysig liten weekend!



Trött liten vovve påväg mot Småland

Ute på promenad med mami, Chico och gamlamormor Inez på lördagen när vi kom

På söndagen var det kalas för gamlamormor som fyllde hela 94 år!

Mommy cool

Paketöppning



Mamma, mormor och gamlamormor


Gick till Mariannelunds karamellkokeri




Nostalgi tripp

Kalas för Inez

Jag, mamma och mormor gjorde jordgubbstårta!


På måndagen blev det ännu mer kalas innan det var dags för hemfärd

Fyra generationer

Åkte inom Kosta påvägen hem för att kolla in outleten

Där fanns gratis julmust, det enda som kostade var panten och den får man ju ändå tillbaka. Snacka om billigt, haha!

Harry Potter

Har inte kunnat blogga på hela dagen eftersom laddaren till datorn brann igår så datorn gick inte att starta så bilder kommer imorgon!!


Nu har jag iallafall kommit hem från bion med Corny. Var och tittade på Harry Potter, såklart. Hihi.
Och jag kan inte säga annat än att den var awesome. Hela stämmningen över Harry Potter filmerna är typ magisk och det är verkligen synd att detta var den sista filmen... 



Har precis kommit hem efter en go mini wee...

2011-07-18_20_21 (MMS)

Har precis kommit hem efter en go mini weekend i Småland och såg nu att min klänning från nelly.com har kommit och jag är sååå nöjd! Den satt perfekt och jag älskar mönstret! Nu ska jag ta och cykla bort till Cornelia där mina flickor är för lite kvalitetstid så bilder på klänningen och från Småland kommer imorgon. PUSS


Båstad!

Kvällen i Båstad började med att jag, Anna och Corny tog tåget vid sju och när vi kom fram så stannde det en taxi med tre skit snälla killar i och frågade om vi ville ha skjuts till hamnen vilket vi gärna ville! När vi kom fram till hamnen och skulle gå upp mot torget för att käka så ser vi ingen mindre än, KISSIE, haha ;)

Sen käkade vi och mötte upp Steffi och company och gick ner mot stranden och satte oss på bryggan för att lyssna på musik och förtära lite alkoholhaltiga drycker. Då kom det en snubbe med en gigantisk kamera som frågade om han fick filma oss när vi dansade och hade kul så vi höjde musiken och gjorde som han sa, haha! 

Efter det blev vädret dock sämre så vi flydde till båthamnen under ett parasoll och sen var det dax att ta sista tåget hem mot Halmstad igen och så började vi traska och lyckades tappa bort Steffi (haha) och sen mötte jag upp min gamla kompis/ex från sexårsgruppen (haha!) som har flyttat till Skåne vilket var super mysigt och trevligt! ♥

Hade faktiskt en väldigt trevlig kväll trots vädret och andra omständigheter så tack vackra Båstad, ses nästa år!


Jag och Cooorny!
Skååål!

Alexandra, Maxine, Josefin, Kim och Kingsley!

Skååål, igen!

Haha älskar Annas min!

Haha lite trött?

HEY

Har precis varit på Nudh hos duktiga Heidi och fått mitt hår fixat vilket verkligen behövdes! Nu ska jag slänga mej i soffan och kolla på film och lite Gossip Girl och hoppas på att vädret blir bättre till imorgon!




¨
Är en bit kortare än innan, men hellre lite kortare och fräschare hår än lite längre och slitet! ;)

Shopping + my day

Idag hängde jag med mamma till Nudh när hon skulle klippa sig och bokade även in en tid redan imorgon för klippning av mitt hår, great! Sen blev det lite ärenden på stan och jag fick med mej en skit fin klänning hem som jag har suktat efter ett tag och den var dessutom på rea! När vi kom hem så gick vi in till grannarna som precis fått en liten son, Vilgot, och lämnade ett litet paket. Lite senare kom Corny och Charlie hem till mej och kollade film och nu har dom precis åkt hem så nu ska jag gå och lägga mej och läsa i min bok.
PUSS




Ljusrosa maxiklänning från Rockstyle!

Ute på promenix med Sebastian och hundarna!

2011-07-12_12_54 (MMS)

Ute på promenix med Sebastian och hundarna!


Monday

HEJ!
Har legat och solat och läst hela dagen och även fått besök av mormor. Drog och käkade med Anna och Steffi innan och nu blir det bara myyyys. Längtar så sjukt mycket till fredag då vi åter igen intar Båstad, får hoppas att det blir lika galet som förra året då vi hängde med ett gäng skånekillar och sen drog till en fet båt och festade, haha! 




En osminkad Alice och min lille kille igår kväll!

Har solat hela dagen och nu drar jag och k...

2011-07-11_17_59 (MMS)

Har solat hela dagen och nu drar jag och käkar pizza med Anna och Steffi!


Gårdagen

Herregud vilken galen kväll det var igår! Jag, Cornelia och Anna tog bussen ut till Frösakull där Emil har sin stuga. Satt och lyssnade på skön musik på altanen när regnet öste ner och festade till det! Sen kom Lina, Johanna, Nathalie och Anna och joinade oss och jag hade riktigt roligt! Blev att vi stannade där och tog bussen hem vid 10 imorse. Fick inte så mycket sömn eftersom det stod natt/morgon bad på schemat och sen kunde jag inte sova så satt och snackade med Kalle och Christoffer i några timmar. En härlig kväll och det har märkts idag eftersom jag vaknade klockan sex ikväll, haha!




Imorse, haha...!

P a r t y

Kom hem från en stressig och rolig dag på jobbet för ca två timmar sedan och nu blir det att äta grillat med mami och mormor och sen drar jag på fest med mina brudar ;D
PUSS






Sprintermästaren

Har jobbat på Sprintermästaren med Cornelia igår och idag, tar på krafterna att öppna ölburkar och stå upp hela dagarna, haha! Är helt slut och nu ligger jag och kollar på Alfred Hitchcocks skräckklassiker Fåglarna. Blir jobb imorgon med och sen väntas det nog grillning och lite party i Charlies stuga om orken och vädret tillåter!





Jag och världens läckraste leopardfärgade bil på travet ;)

New

Skulle bara ner till stan för att köpa ett nytt lypsyl och foundation, men fick med mej en klänning, ett par skor och en ring hem! Körde även inom Statoil påvägen hem och köpte en fralla och en crossiant till frukost, härlig start på dagen. :)




Yummie!

Åker ner till stan för att göra några ären...

2011-07-07_10_36 (MMS)

Åker ner till stan för att göra några ärenden och sen blir det jobb!


Going on 18

Har jobbat hela eftermiddagen och kvällen och nu ligger jag bara och degar och kollar på Jersey Shore. Imorgon blir det jobb på Sprintermästaren vilket kommer bli hektiskt! Insåg också idag att det är exakt 3 månader kvar till min 18-årsdag vilket är awesome! Har hänt mycket sedan min 17-årsdag och mycket har förändrats, men till det bättre tror jag och längtar till att bli ett år äldre och att ha galet kul med mina fina vänner!



Bild från förra året när vi "firade" mej!

Hey.




Lite bilder från after beachen idag! Åkte hem vid kvart i sex och då var mammas kusin, hennes man, deras tre ursöta barn, mormor och kusin Otto på plats hemma hos oss och då blev det grillat! Mycket mysig dag och kväll och nu ser jag fram emot nästa vecka då det blir både Håkan och en tur till Båstad, gutt! Jobbar nämligen imorgon, torsdag, fredag och lördag så kommer inte finnas så mycket tid till roligheter denna veckan, kanske ska till en kompis stuga på lördagen med ett gäng, men får se! Nu ska jag iallafall ta och gå och lägga mej efter en fartfylld dag. 
PUSS och godnatt!

After beachen med Corny, Anna, Charlie och...

2011-07-05_16_35 (MMS)

After beachen med Corny, Anna, Charlie och Steffi!


New

Örhängen från Gina, innan-79 kr, nu-19 kr

Klänning från BikBok, innan-399 kr, nu-199 kr

Jacka från MQ, innan-799 kr, nu-239 kr

Hittade en del fynd, riktigt nöjd!

IKEA & Väla

Nöjd brutta påväg hem!



Blev en lyckad tripp till Helsingborg igår, fick med mej en del saker till rummet och lite kläder hem! Har precis blivit klar med att fixa rummet, dammsuga hela huset och städa garderoben så nu är jag heeeelt slut. Ska dock snart hoppa in i duschen och börja fixa mej för att åka till after beachen med tjejerna och efter det kommer mammas kusin, hennes man och deras barn hit för att äta middag!

Befinner mej just nu på IKEA för att titta...

2011-07-04_16_26 (MMS)

Befinner mej just nu på IKEA för att titta på lite saker till rummet. Sen blir det även en sväng in på Väla vilket jag är riktigt sugen på när plånboken är full ;D


Yesterday

Igår drog jag, Anna, Martina och Martina hem till Lina och satt ute och snackade och myste medan hennes bror hade förfest! Blev en lugn kväll, var rätt slut efter jobbet och det äckligt kvava vädret...



Gårdagens outfit

Off to work

Nu ska jag snart åka till jobbet och sen får vi se vad denna lördagkväll har att bjuda på!

Hard work

Fick den här snygga smyckeshållaren av
mami för några dagar sedan eftersom min är helt överfull!



Nu har jag precis kommit hem från jobbet så ikväll blir det bara till att ta det lugnt!
PUSS

Kommer ner och ser att mamma har varit och...

2011-07-01_10_59 (MMS)

Kommer ner och ser att mamma har varit och köpt frallor innan jobbet, har nog världens bästa mamma som ställer upp för mej 24/7! Love you mami.


RSS 2.0