I just wanna lay in my bed

Vaknade halv 6 imorse av att jag nästan inte fick någon luft och att jag hostade som fasen. Var vaken i ca en och en halv timme pga hostan och så kom min snälla mamma och gav mej hostmedicin och tog hand om mej. Lyckades sen somna om och sov till klockan 1 vilket behövdes! Just nu har jag lite feber, är förkyld och har en extremt jobbig hosta så får se om det blir skolan imorgon, dock ska vi vara med på Sture på stan imorgon så det är inte så jobbigt!
Nu ska jag fortsätta vila och ta lite mer hostmedicin.
PUSS


Josefin och jag förra året på Sture på stan!

New


Märkerna Kaffe och Cream hade utförsäljning i lördags och jag fick med mej två toppar, två halsband och ett armband hem. Nöjd chey!







My baby is back in town

Idag kom min efterlängtade lilla plutt Anna hem från Rhodos!! :D Så efter skolan hämtade Bazti, Robin och Jonathan upp mej på skolan och så följde jag med dom till Burger King där Bazti bjöd på glass och sen körde dom mej hem till Anna. Kollade på bilder från resan och myste med mina tjejer och nu sitter jag hemma och hostar ut min hjärna. HATAR att vara sjuk nu sista dagarna i skolan när det är så mycket på gång! 




Ice cream!

Fick denna super snygga ringen av Anna, tack älskling!

Trött och sliten...

Herregud vilka galna 24 timmar jag har haft... Var och hämtade frallorna vid Östras efter mycket strul eftersom de påstod att dem inte hade fått våran beställning så vid tolv stod vi hemma hos Sasha och fixade frallorna och sen så kunde inte jag sova så fick bara en dryg timmes sömn och sen var det dax att åka till Sture.

När vi kom dit var det väldigt mycket folk som KASTADE sig över frukosten så det räckte inte till alla olyckligtvis... Vid fem typ så åkte vi med Samuel hem till Celina och skulle försöka sova lite men blev bara knappt en timmes sömn där med.

Så nu sitter jag i skolan efter att ha varit vaken i 22 timmar, tappert Alice.



Fet burk, hihi


Trötta brudar...


Vid frukosten!

I bilen hem vid ca 5 imorse...

Påväg till Sasha nu med Celina där "natten...

2011-05-29_19_33 (MMS)

Påväg till Sasha nu med Celina där "natten" kommer spenderas Balen gick toppen, synd bara att det skulle regna! Men men, nu ska vi iallafall käka och sen försöka sova en liten stund innan vi ska gå upp vid halv 3 för att åka till skolan!


Who run the world? Girls!

Igår var vi först hos Celina på 18 års middag och förfest som var mycket trevligt. Sen tog vi bussen till Åled där Elin hade 18 års fest och jag hade väldigt kul! Blev massa dans och massa skratt, tack för kvällen brudar och speciellt Celina och Elin! 


Nu är det snart dax för mej att börja göra mej iordning för halv 2 ska jag infinna mej i Tylösand och hjälpa till på balen! Ser dock inte fram emot inatt för då ska jag gå upp vid 3 och sen vara på skolan vid 4 för att göra frukost åt alla som har gått balen, ska bli intressant...


Under charaderna!
I väntan på bussän

Haha!
Happy girls!




Buhu I'm sick.

Usch är verkligen helt seg idag. Huvudet värker, näsan rinner och jag hostar 24/7... Får verkligen hoppas det är liiiite bättre till imorgon för då ser jag fram emot en galen kväll med mina brudar!



Bild från förra helgen!

New


Cubus 199 kr


Vaknade för en liten stund sen av att Chico hoppar och slickar på mej, mormor hade varit och lämnat honom här hemma igen! Så nu ska jag mysa med min vovve, sätta på en film, dricka te och göra frukost!

Länge leve längesen

Visst du kan klippa dig skaffa en annan tjej
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej
Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej


Can't buy me love

Kvällens outfit!
Gick först till Gallerian och jag fick med mej ett par nya jeans shorts hem och efter det drog vi till Trottobar.
At Trottobar.
Var mycket trevligt på Trottobar och jag träffade även på Max som jobbar där!
Kycklingvingar och cider på B&B.
Vårt lag vann quizen idag med endast ett fel så vi fick ett presentkort på B&B, en Beatles t-shirt som Eva fick och även ett presentkort på Rockstyle som jag fick! 


Nu har jag äntligen krypit ner i sängen efter en mycket mysig kväll och nu blir det snart film eftersom jag är ledig imorgon!


My day

Dagen outfit!
Var och kollade på dansuppvisning på skolan!
Jag och Sasha var och handlade frukost till på måndag morgon för då ska vi va på skolan kl 4 och göra frukost till alla som har gått på balen!


Nu ska jag byta om och fräscha till mej lite och sen åka ner till säsongspremiären av Trottobar, klubbkväll på Vila och till slut mat och quiz på B&B. 
PUSS

New

Långklänning från H&M för endast 100 kr!
Vita jeans från JC för 399 kr
Två basic tröjor från Kappahl för bara 25 kr styck
Min nya älskling (hehe)


Mötet med studentkommitén gick great och vi fick reda på allt som vi ska hjälpa till med på balen på söndag! Sen gick jag, Celina, Sasha och Matilda på stan en liten stund och jag skulle vara smart och köpa sommarkortet eftersom det släpptes idag, men när jag köpt det fick jag reda på att det såklart inte har börjat gälla än, fail... 
Nu har jag iallafall hoppat in i min onepiece och ska snart kolla på en film och sen blir det sängen i tid!

Hard work

Sitter just nu i skolan och pluggar förfullt. Lämnade in tre arbeten igår och har precis gjort klart ett nu, skönt! Ska snart hem och fixa till mej lite och sen ner på stan en stund med mami innan studentkommité mötet. Har dock lyckats bli sjuk nu, passar inte alls med tanke på allt som händer just nu...




Min lilla prins imorse

Plugg

Plugg med Corny!

Stressed out

  • Måndag- skola och jobb.
  • Tisdag- skola, plugg och kanske fotoutställning. (stan!?)
  • Onsdag- skola plus två möten. (stan!?)
  • Torsdag- skola, säsongspremiär på Trottobar och sen Quizen + mat där.
  • Fredag- ledig, plugg och chill på kvällen och kanske bio.
  • Lördag- 18 års middag och förfest och sen fest.
  • Söndag- studentbalen som jag ska hjälpa till på och mors dag.


Min vecka so far. En hel del att göra nu sista dagarna i skolan och en massa inlämningar och prov... Ser dock fram emot lördag, kommer bli väldigt trevligt! 



Celina och jag i fredags!

Off to work!

2011-05-23_15_48 (MMS)

Off to work!


C.T

När vi precis hade hämtat Chico!
Känns som om det var igår min lille kille var såhär liten och ynklig! Och nu har det gått ca ett och ett halvt år, herregud. 

Kärlek

Personalfest

Hemma från personalfesten nu som började på Bulls och sedan åkte alla till gräsplanen vid Kattegatt där vi åt mat, spelade brännboll och festade till det lite. Jag och Johanna beslutade dock oss för att åka hem på grund av ösregnet och åskan och dessutom är det skola och även jobb imorgon, men resten utav gänget skulle vidare till Zigges och Moon men det får bli nästa gång! 


Nu ska jag iallafall krypa ner i sängen och värma mej och kolla på film.
PUSS



Johanna!


Brännboll

Tja

Igår kom Celina och Corny hem till mej och kollade film och sen åkte Corny hem och då stack jag ut och mötte Lina och lämnade en sovande Celina hemma hos mej. Vi gick hem till Josie med Marty och Amie en stund och sen mötte jag upp Bazti och så gick vi hem till mej och joinade Celina och sov. En lugn och skön lördag efter en grym fredag!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och börja göra mej iordning för vid två är det dax för personalfest!



Haha!

Softar hemma hos Josie medan lilla Celina ...

2011-05-22_00_35 (MMS)

Softar hemma hos Josie medan lilla Celina ligger och sussar hos mej...


EUW

Anna hittade nyss en fett stor äcklig fästing på Chico!!! Den brände jag upp... mohihih.


You got burned

I had a good day

Idag gick jag, Celina och Bazti ner till stan och köpte sallad på Sandys och sen gick jag och Celina till Alevallen där Alet spelade mot svenska handikappslaget. Sen gick vi inom Netto och införskaffade vätska och sen hem till mig. Nu har Anna kommit hit och snart kommer resten av brudarna och så blir det film och mys!



Gödde!
Fett intressant
Ikväll var det fina mammas tur att festa!




Party

Hannah och Michaelas 18 års fest i Holm igår var skit rolig och jag hade riktig kul! Så tack så mycket! Började kvällen med middag och förfest hos Corny och sen körde snälla Rebecca oss till Holm där roligheterna fortsatte!



Körde på mittbena, oranga naglar och oranga läppar!
The dress
Träffade en kille på vår skola som är utbytesstudent från Nya Zeeland som vi drog med hela tiden, haha!

Hello saturday

Nu drar jag snart ner till stan med Celina för en lunch, bilder från igår kommer sen!
PUSS




Förfest med mina brrrrudar!

2011-05-20_19_53 (MMS)

Förfest med mina brrrrudar!


Tonight’s the night

Idag hade jag som vanligt en lektion och efter det drog jag och Anna in till stan och köpte present till Hannah! Nu ska jag snart gå ut i trädgården med min lille vovve och öva lite agility och sen vid 7 drar jag hem till en kompis på förfest och middag och efter det blir det fest. Är på riktigt bra humör nu när vädret är toppen och det snart är dags för fest ;)




Jag och Anna!
Mini hopp!

Dagens outfit


TAGGAD

Är så sjukt taggad inför imorgon! Naglarna är nylackade, benen är nyrakade och mitt humör är tipp topp! Kommer bli niiiiiiice ;D



Parteeey!
Så kan det gå...

Utkast: Maj 19, 2011

h

Cypern shopping

Hittade sjukt många snygga ringar!
Ääääälskar min nya väska

New

Basic svart långklänning från Veromoda
"Kofta" från Jade Jagger for Indiska
Basic linne från Bik Bok
Ring från Indiska
Korall färgat nagellack och läppstift och ett rött läppstift

Jag minns bara allt det bra

Idag har jag haft en och en halv lektion eftersom jag hade möte med studentkommitén resten utav lektionen. Är riktigt taggad på att börja i trean och få börja planera balen och alla andra roliga saker som väntar! Dessutom får vi massvis med förmåner genom att vara med i studentkommitén vilket är super!

Efter mötet kollade vi på musik treornas slutproduktion som var så jäkla grym! Alla var superduktiga och det var så himla kul, riktigt bra jobbat! Sen drog jag och mami ner på stan en stund och jag hann shoppa en hel del på drygt en timme och efter det övningskörde jag och så åkte vi och hämtade lille Chico.

Nu har jag precis kommit in efter en promenix med Bazti så nu blir det snart sängen.
PUSS och godnatt! ♥



En hel vägg med Bilar, woooooooow...
Grymma!

Gårdagen

Söta Bell!
Mys med te och DHW!



Gårdagen hos Anna var super mysig. Kollade tv, myste med Bell, drack te och kollade film innan vi skulle sova. Love you plutt!

Är hemma hos Anna och hon är hundvakt åt g...

2011-05-17_20_57 (MMS)

Är hemma hos Anna och hon är hundvakt åt gulliga lilla Bell! Så sjukt söt! Nu blir det DHW och mys, hihi.


17 maj

Bjuder på en tråkig bild från den regniga dagen uppifrån Trade center här i Halmstad! Har haft nationella i matte idag på Kåren vilket inte alls gick bra (...) men får hoppas på det bästa! Sen gick jag och tjejerna tillbaka till skolan och käkade och sov en stund på hålan, haha, och nu har jag bara suttit vid datan sen jag kom hem. Ska strax åka och sola och efter det drar jag hem till Anna för en sleepover!
PUSS

Total Blackout

Hahaha så jäkla roligt!
http://www.kanal5play.se/klipp/play/totalblackout-s01e06-alder

Inspiration


Edita Vilkeviciute for H&M.

New

Ljusrosa chinos 199 kr

Grå/svart oversize linne 49 kr

Mjukisbyxor 49 kr

Vit söt klänning 80 kr

Och det skönaste, en rosa "onepiece", 499 kr!

City life

Idag har det varit skola fram till klockan tolv så jag drog in till stan med Josefin, födelsedags barnet Celina som blir 18 idag (GRATTIS!), Anna och Olivia. Vi hann med att shoppa massvis, käka lunch och även en fika. Fett mysig dag och jag fyndade en hel del! Har precis landat i soffan och är helt slut efter denna dagen så nu blir det chill.
PUSS




Haha lippe...

Kek

Gödde!

Haha crazy!

Brudarna i sina nya "onepiece"

Hihi, on the way home...

Hey

Födelsedags"barnet" och Chico! 



Körde hem från Gullbrandstorp vilket gick super och nu har jag och mami landat i soffan och sitter och kollar på Brottet och straffet. Har haft en riktigt rolig helg och vill tacka speciellt Anna och Olivia för detta! Nu börjar vi tagga om inför nästa helg för då står det ännu en 18 års fest på schemat och personalfest, sweet!

Let's enjoy life

Igår var det 18 års middag hos fina Olivia vilket var super trevligt! God mat och härliga brudar. Vid tolv så drog jag och några av brudarna vidare hem till Anton som hade fest och även det var skit roligt, blev en jäkla massa dans och skratt. Tack för en toppen kväll Olivia och alla andra!




Haha Celina var lite trött...


Nu är det snart dax att hoppa in i duschen åter igen för sen blir det 70 års kalas för Jan-Gunnar!

Party all night long

Efter lite drygt två timmars sömn och en helt galen kväll är jag äntligen hemma igen och snart är det dax att hoppa in i duschen och börja fixa sig åter igen eftersom ikväll blir det 18 års fest! Jag är dock rätt sliten eftersom hela morgonen har vi städat efter festen som var riktigt rolig och det var kul med lite nytt folk också!
Men det hände olyckligtvis två mindre roliga grejer under kvällen... För det första så blev det lite tjaffs med en granne och massa intriger och sen upptäckte jag att någon har tagit ut mitt minneskort från kameran (!?) så nu kan jag inte lägga upp några bilder från igår eller ta några ikväll... :( Men men! 

Ha en fin lördag! ♥

Give me everything tonight

Nu blir det party! Ha en awesome fredag, i know i will ;)



Hihi!

Promenix

2011-05-13_15_18 (MMS)

Ute på långpromenad med min älskling med Veronica Maggios grymma platta i lurarna!


Beiber fever

Har precis kollat klar på Justin Beiber: Never say never. Han är så otroligt talangfull, charmig och dessutom riktigt snygg! Har nog drabbats av Beiber fever i think... 



Het!


Nu ska jag nog slänga på mej lite kläder och ta ut lillemannen på en långpromenad och sen blir det fix och trix inför kvällen. Är så grymt taggad (as always) och ser fram emot kvällen riktigt mycket!

12 maj

Idag har jag haft nationella som gick ganska bra tycker jag, får hoppas på det bästa! Efter skolan så hämtade vi Chico, gjorde lite ärenden och jag hann köra lite också. Sen så gick jag och Charlie en långpromenad hem till Anna där det var lite folk som förfestade och chillade, mysig torsdag måste jag säga och imorgon är det fredag och då är jag ledig (!!!) och sen på kvällen blir det fest. Pretty awesome.



Bazti och Johan skulle på studentfest vilket förklarar bilderna!

V.M

Jag hyllar Veronica Maggio.
Så otroligt grymma låtar och helt fantasktiska texter. 



It's raining men

Dagen till ära tog jag på mig shorts, ett linne och en tunn kofta över det eftersom det var så himla fint väder när vi cyklade till Sannarp för att gå på yrkesmässan. Det var otroligt dumt eftersom vid tre så börjar det ÖSregna, åska och hagla precis när vi skulle åka hem så Robin fick komma och hämta oss! Grattis till körkortet btw! Åkte runt en stund och pumpade musik, hehe, och nu har jag kommit hem och hunnit plugga lite så nu ska jag sätta på en film och mysa när det är så trist väder...


Marty i den gigantiska militär "bilen"!
Hagel...
Mini är taggad!
Robin och Anna!

Cypern part 4

In the pool
Outfit
På Moo Moo
Meze!
En grek på hotellet som jag "flörtade" lite med (hehe...) under veckan och sista middagen springer Joell fram och tar en bild på honom med min kamera (vilket han visste), höjden utav pinsamhet, haha!
Påväg hem till Sverige igen..!
I planet!

Cypern part 3

På Grabbarna Grus!
Haha precis när det kom en våg...
Jag och Joell badar!
Yummie...

Trassel

Idag börjar jag tio över två och har en lektion (skönt!) så just nu ligger jag och kollar på Trassel, hihi... Dock är det så jobbigt och vara hemma nu när vi har hantverkare här så åker till skolan vid tolv och käkar med Corny och sen blir det nog en runda på stan! Väldigt skön dag ;D



Hihihi

Monday

Idag efter skolan åkte jag och brudarna inom stan och köpte jordgubbar och vindruvor och åkte hem till Anna och solade, riktigt mysigt! Nu blir det ut och övningsköra och sen plugga!
PUSS



Fina Anna!

Bilder från lördagen

Här kommer lite bilder från Josefins 18 års tequila och tacos kväll! Hade en riktigt grym kväll med världens bästa tjejer, det blev all in för de flesta vilket var sjukt kul, haha!



Haha!

Tequiiiiila!

Numero uno...

Numero två, hehe...

So far so good!


Hotta brudar!

Ballerina ♥

Hahaha det ballar ur...



Efter en awesome födelsedags fest drog vi vidare till en fest i Söndrum och jag, Corny och Celina var dom enda som inte hade bytt om till vanliga kläder, haha. Hade väldigt kul där med och det är inte så konstigt eftersom det var ungefär då tequilan hade börjat värka ;D
TACK Josefin för en toppen kväll! ♥

Cypern part 2

Outfit!
Love you.
Haha misslyckad "hoppbild"...
San Francisco ♥
Grekisk dans!
At the beach

Kvällens outfit!



Jag är taggad till max och tjejerna har precis anlänt och nu drar vi på party, nu kör vi!

Cypern part 1

I planet!
När vi kom fram började vi direkt att utnyttja vår all inclusive, hehe...
Första soldagen
Hotellet!
Nästa dag åkte vi till Larnaca på marknad och efter det blev det mat på en mysig resturang!
Vid  ett kloster :)

I'm back in Hstd and tonight it's party time!

Kom hem till Halmstad inatt och upptäckte då att vi har haft inbrotts försök här hemma, dock lyckades dom inte ta sig in som tur är! Jävla idioter. Men men! Har iallafall haft det jätte bra och mysigt på Cypern, riktigt skönt att det är fint väder nu när vi kommer hem också ;)
Ikväll blir det 18 års fest för min fina lilla vän och det ska bli riktigt roligt att träffa alla brudarna igen och festa loss! Det är även maskerad så lägger ut min outfit lite senare, kommer blir riktigt nice!





Just chillin at the pool

I'm in Cyprus biatch

Sitter just nu i lobbyn och har precis kakat lite middag! Livet har pa Cypern ar toppen och det har varit fint vader forutom lite molnigt idag men det gjorde inget eftersom vi var pa marknad i Larnaka idag! Jag har aven lyckats branna mej ganska rejalt pa baksidan sa imorgon blir det stek pa framsidan! Annars ar Cypern super harligt och jag har an sa lange inforskaffat ett halsband och en maskerad drakt som jag ska ha pa lordagen nar jag kommer hem for da blir det 18 ars firande med tacos & tequila kvall. Riktigt nice start pa hemkomsten! ;D

Nu ska vi satta oss i fatoljerna i baren har pa hotellet och testa pa en ny drink och ta det lugnt!
PUSS

RSS 2.0