Lördag

Igår körde jag och Anna hem till min bror i Oskarström för att fira att han har fyllt hela 30 år! Efter det åkte vi hem till mig igen och tog ett gals vin och kollade på Så mycket bättre och sen fixade vi till oss för att dra ut! Var väldigt trevligt även igår, pratade lite med en person som stod mig väldigt nära innan vilket kändes superskönt. Sen dansade jag och mina tjejer hela kvällen typ och hade allmänt roligt, hehe. 



Grattis i efterskott Rickard!

Myyyyys

Thank you for being you ♥







HAHA

Fredag

Körde förfest hos mig och sen drog vi till Corner och Underbar! Hade en riktigt kul kväll, så kul att vi landade i min säng vid 05.30 på morgonen, haha... 





UNDERBART

Klar och redo för en grym kväll med mina duuuudes!



It's all about fun and games


De bytte mening, bytte ord,
bytte känslor, bytte nummer, de bytte kyssar.


New

Creme färgad topp med paljetter vid handlederna från VILA

Krokodil mönstrad siden topp från H&M

Vinröda byxor från VILA och mocka tights från H&M

LOOOOV

Gick upp 6.15 (!!!) idag, fyfasen alltså... Men H&M:s vip frukost var toppen. Hittade en hel outfit och fick även macka och kaffe från Espresso house, bra start på morgonen! Kom iaf nyss hem och nu blir det lite chill innan det är dax att börja fixa sig inför kvällens Halloweenfest på Mårtensson. UNDERBAR start på lovet ;)



Nöjd chey

En till nöjd chey!

Plugg i matsalen...

It's a good life

Tjaaaaaaaa.
Har varit på stadsvandring idag i vår härliga lilla stad. Var ju toppen väder idag också! Tog även en fika med Anna, Pontus, Sheki och Berit efter, hihi. Sen tog jag och Anna bussen till hennes lillasysters dagis och hämtade upp henne och efter det gick vi en liten promenix med Chico. Riktigt härlig dag. 

Sitter just nu och väntar på att mamma ska komma hem och sen ska vi åka och hämta Anna och dra ner till VILA:s klubbkväll, gutti gutt gutt. Imorgon ska jag och Anna gå på H&M:s vip frukost också, inte bra för min ekonomi detta... 

PEACE OUT



Jag utanför Bibblan

Anna paprazzi

Hihihihihi


TAGG


Haha lippe


Plutti ♥

Boom


På Nudh idag


Slingade bort utväxten och klippte någon centimeter på håret idag, blev superbra! Så himla mysigt att komma till Nudh och bli ompysslad. Åkte tillbaka till skolan efter jag hade varit där och hade projekttid och efter det var det studenttävling på gång! Hade musikquiz idag vilket gick väldigt bra och var skitkul enligt mig, haha! Bra jobbat ;) 

Nu ska jag iaf läggga mig i sängen och kolla GG, är förmodligen ledig imorgon också så då får jag dregla över Chuck Bass heeela kvällen!

Hola chica

HEJ!
Skola, en tur på stan och Gossip Girl har min dag bestått utav! Blev en sväng inom stan för att försöka hitta något att klä ut sig till på fredag då det är Underbar. Gick även inom Nudh och fick en tid hos Heidi redan imorgon så då ska jag fräscha till hårfärgen och klippa lite, skönt. 

Imorgon är det åter igen studenttävlning så ska sätta mig och fixa lite inför den och även plugga lite!
PUSS


Lite bilder ifrån helgen... 


Haha förfest med pjamaströjan på!

Innan utgång ♥

Anna var taggad!

At Tre hjärtan

Kom hem igår från jobbet vid halv tolv och...

2011-10-25_00_06 (MMS)

Kom hem igår från jobbet vid halv tolv och går in på mitt rum och ser en rosa liten resväska som min fina mami har varit och köpt till mig inför nästa vecka då jag och tjejerna åker till Malmö och kollar på Rihanna ;)


Cheers to the freaking weekend!

Igår efter jag och Josie hade käkat tacos blev vi fett taggade och rastlösa så det blev bara till att fixa till sig för en utgång, haha... Åkte först hem till Joakim och förfestade med pojkarna och sen gick vi in till stan och till Corner och BM. Hade en riktigt awesome kväll, billig och rolig, haha!


PUSS


Nice to know ya, let's do it again



Blev krogen igår, grym kväll.

The girl next door

Ska snart vandra över till Josie och där blir det tacos och film ikväll, gutt! Kommer (förmodligen) bli en lugn helg för mig denna helgen och så blir det Underbar nästa fredag. Pretty sweet. 



Go bild från i somras, haha!

Party

Firade Sasha som fyllde 18 år i fedags, väldigt kul var det! 




Dagens outfit

Jag och min Chicarito imorse!


Hemma nu efter ett awesome jobbpass med Nellan och Pontus, fick också reda på att vi inte har religion imorgon så har sovmorgon till 10.20, HÄRLIGT. Ska hoppa i säng nu och kolla lite Gossip Girl (♥) innan det är dax att nana.
PEACE

Efter en toppen kväll igår som inkluderade...

photo_effects-13 (MMS)

Efter en toppen kväll igår som inkluderade 18 årsfirande för Sasha och sedan krogen så sitter jag nu i bilen påväg mot Gekås, nice!


GG

Har varit ledig idag så har kollat klart första säsongen av Gossip Girl, så jäkla bra det är! Blir en tripp till Gekås snart så jag kan köpa säsong tre och fyra också, hihi. Sen vid kl sex så åkte jag Celina, Josefin, Martina och Sasha till skolan och kollade på teater och nu ska jag sova. Sjukt duktiga var teatereleverna, skrattade typ hela tiden!



SNYGG!

Hellu

Kom till skolan idag vid halv 10, inte så jätte pigg då efter ca fyra timmars sömn... MEN vafasen, sista året på gymnasiet ju! Nu ska jag iaf överraska en liten dam som ligger på sjukhuset och sen hem och kika på GG. 




Haha i skolan idag!

The day after


Gick med detta idag till bussen... 
Får ju poäng om vi kommer till skolan i samma kläder som vi hade på studentfesten dagen efter festen så det gjorde vi! Fick en hel del blickar, iaf Josefin hahaha!

Studentfest numero 1

Igår var det studentfest med temat djungel och djur! Gick över till Josie och fixade mig direkt efter personalmötet och sen åkte vi till Slobbo på förfest. Vid halv 11 åkte vi in till stan och jag hade GALET roligt, haha. Kul och se så många folk där och även så många som var utklädda, kul :D



Josie var Tele2 fåret Frank (hahaha) och jag en tappad katt
FÖR VI ÄR SVERIGES COOLASTE BRUDAR
Snälla Slobbo beställde pizza till mig och Mini, hihihi
Hehe

We like to party

Igår körde vi igen! Blev Corner och en sväng inom Tre hjärtan, mycket trevligt! Är riktigt nöjd med min 18 års helg så tack alla som gjorde min helg awesome. Hihi ♥





Mogna brudar


Bakis HÄNG, hehe

Hangover



Blev bakis frukost hos mig imorse, tårta och cola, hehe...

18 års firande

Igår firade vi mig och vi gjorde det riktigt bra! Hade middag och förfest här innan krogen, jag hade också en liten överraskning och det var att jag hade bjudit hit Simon och hans kompisar från Ängelholm. Fett kul! Var verkligen superkul igår och TACK så jätte mycket för alla presenter mina fina vänner!




Jag hade mina nya höga klackar igår och då blev man ju några centimeter längre än Josie, haha!






Paketöppning!







Mina fina vänner sa till i baren att dom skulle spela ja må hon leva för mig, love you guys!

Då var jag taggad och glad, haha :D

Hahaha


Slitna killar imorse, hihi!

Mina awesome paket!

6 oktober

Min födelsedag var toppen. Blev firad av mami och Chico på morgonen och sen kom Anna, Cornelia, Josefin och Olivia hit med goa frallor och tårta, hihi. Åt frukost ihop och sen körde Anna ner oss till B&B där vi spelade biljard med klassen. Efter det blev det hem och städa här hemma det sista och fixa till mig och sen kom min lilla släkt. Super mysigt!



En superglad, osminkad och nybliven 18 åring

Mina finfina paket, tack mami!

Yummie

Sötis

Go little bad girl



Kvällens look




18 ÅR


IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DET FÖR DET ÄR MIN FÖDELSEDAG!!!
Äntligen är jag 18 år!

Goodbye seventeen

photo_effects-13 (MMS)

Nu, mina kära vänner och stalkers, går jag och lägger mig som 17 åring men kommer vakna upp som 18 åring. Helt amazing. PUSS och godnatt på er!


1

Här har vi MIN alldeles egna studentmössa! Blev kashmir mössan med rosa innertyg och rosa swarovski kristall, hihi. Nöjd chey!

VI HAR TAGIT STUDENTEN, ELLER..?

Mössprovning idag på skolan. 
Gud vilken härlig känsla det var.
Nu är det banne mig inte långt kvar till vi tar studenten.
LÄNGTAR!

Just hang with me


Får man ju checka in på lördag!




Tog en liten fika med Mini, Steffi, Anna och Corny på Robban idag efter skolan. Älskar verkligen vädret idag, hoppas det håller i sig i tre dagar till!

2

Hade skolfoto idag, vårt tema var Barn UTAN fritid alltså typ smarta och sofistikerade eftersom alla tror att vi på BF bara torkar bebisar i rumpan (citat av Anna), men det gör vi verkligen inte! Tycker att vi har otroligt mycket plugg faktiskt, hihi. 



Ana banana ♥

I lööööv you guys!

Mehehehe



Wiho

Då har man bokat Hilton Malmö City Hotell den 31 oktober när vi drar och kollar på Rihanna! GRYMT NICE!

3



Hejsan hoppsan!
Skola, stan och en tripp till Olivia har min dag bestått utav. Pretty sweet. Och nu är det endast TRE dagar kvar till min 18 årsdag, hihihihi! Sitter just nu och spekulerar på vad jag ska bjuda på för mat på torsdagen då det blir släktkalas och  på fredagen då jag ska ha middag och förfest här innan vi drar ut! SO AWESOME.

5

Blev en liten fika/pratstund med Charlie idag också, very nice! Nu har jag iaf duschat och hoppat i min onepiece så nu ska jag traska över till Josefin där min kväll kommer spenderas med tjejerna, film och godis.
PUSS





Dagens outfit


Pio Country Club

Godkväll!
Idag åkte jag, mami, mormor och Jan-Gunnar ut till Pio Country Club på after noon tea. Var supermysigt och älskade känslan som fanns där ute. Rekommenderas starkt! 




RSS 2.0