Jobb outfit

Glitter byxorna är på denna regniga nyårsafton!


Gott Nytt År

Börjar min nyårsaftonmorgon med en stadig frukost innan jag ska bege mig till jobbet.
Välkommen in till mig idag på Flash mellan kl tio till två, och Gott Nytt År!


We make it out alive, all right.


I know this moment will be over, tomorrow comes when we are sober.


With high heels above the ground

Köpte godis och hyrde film igår med Olivia, när vi kom hem bestämde vi oss för att fucka ur istället. Drack några drinkar och lite vin och sen gick vi till stan. En sväng inom Corner och sen hamnade vi på Boom Boom Room. Galen och fantastisk kväll. Top notch.


Just great

Middag med mormor efter en helt otrolig trevlig kväll igår!


Put your middle fingers up to the world. I'm doin' things my way.


Do you think about me now and then?

Tjaaaa då.
Denna fagra torsdag har jag spenderat med att jobba och färga ögonbrynen + fransarna på Face & Body. Så jäkla nöjd! Sen åkte jag hem till Anna och hängde med henne och Erika och efter det fikade jag med Olle m.m.
Tänkte strax gå och lägga mig och försöka sova bort denna hemska sjukdom och framförallt rethostjävlen som höll mig vaken inatt.


Good night my world, be kind.


New

Fan vad jag älskar att shoppa.


 

Blind to you

Myser runt och väntar på att Olivia ska komma hit en stund innan hon börjar jobba. För övrigt är jag dunder förkyld, men ändå tillfredsställ med livet.


Awzm

Jobbat idag under mellandagsrean och sen mötte jag upp Anna, Erika och Amor. Shoppade lite och sen käkade vi på Robban! Fett ju.


Christmas eve

Hade en väldigt bra jul uppe i Göteborg trots allt. Spenderade mycket tid på sjukhuset, men vi åt också supergod julmat i Johannesvillan, kollade Kalle Anka och öppnade julklappar.





GOD JUL


Uppesittarkväll, såklart...


Yesterdays look


Moments like this

Igår blev det julfirande hemma hos Anna med supergod mat, julgodis och lekar. Dock var det bästa med kvällen att Erika kom ingående och överraskade oss. Glad att hon är hemma igen. 
Var en otroligt bra kväll med mina bästa vänner och sen blev det en liten utgång på det.



New





 


Just great

Julbord à la Flash idag på jobbet. MYS.


On top

Blev Underbar igår med en underbar Olivia. Fun fun fun.


Like it

Nyss kommit hem från en dag som har bestått av lite shopping och jobb. Fick också en fin julklapp av Flash som innehöll lite godsaker!


New


Standard...

Hänger som vanligt med Olivia och Chico efter jobbet och snart blir det film.


Like a star

Dagens outfit, allt kommer från Flash!


FixFox

Fick mitt egendesignade iPhone skal från FixFox.com idag. Supernöjd!


HAPPY

Idag har jag tatuerat mig, haha. Riktigt spontant att jag fick tid idag men nu är det gjort och jag är otroligt nöjd och glad! Gjorde helt sjukt ont men hade med mig Olivia som stöd. Sen åkte vi till stan en sväng och sen åkte jag och mamma till Eurostop. Kan säga att hon fick en rejäl chock när hon såg tatueringen haha...
Har iaf precis kommit hem från en mysig kväll hos Anna med skitsnack och varm choklad.


My new and first tattoo


To die for

Sååå snygga Marc Jacobs.


The most amazing thing

Saknar Afrika helt otroligt mycket. Saknar barnen i skolan, värmen, alla fantastiska människor i Yuna och kulturen. Allt i princip.


All gold everything

Var en väldigt trevlig utgång i lördags och igår blev det middag hos mormor och J-G. Supermys.


Move to the beat

Otroligt mysig dag med lille Olle i Helsingborg. Nu blir det en utgång med Olle och Josefin, woop.


New


It's cold around me

Sitter i bilen och inväntar Olivia för är att hämta henne på ett jobb och köra henne till ett annat. Sen blir det sängen direkt eftersom jag ska upp tidigt imorgon och åka en sväng till Helsingborg!


So shine bright

 
 

Cosy

Pepparkakor, lussebulle och pepparkaks-Dumle framför dem gamla avsnitten av Mysteriet på Greveholm med en kopp choklad. Go eftermiddag.


Snowman

Nyss varit ute på en promenix med Chico och busat lite i trädgården, väldigt uppskattat. Nu tänkte jag rensa garderoben och städa upp lite här med Kanye i högtalarna.


The luckiest girl on the planet

Blev lite spontant julbord igår med mina tjejer! Supergod mat och gott rödvin! En mycket bra kväll med andra ord.


Love it

Har spenderat denna soliga Lucia dag med städning, långpromenad med Chico och sen gick vi hem till Olivia och åt lussebullar.
Precis klivit ur duschen nu och tänkte så smått börjar göra mig vacker för ikväll blir det julbord på Hotell Tylösand!


Swagggg

Blev en fika med Anna, Amor och Josefin på Roberts innan och sen hängde jag med Olivia lite. Imorgon är jag ledig och vet inte vad jag ska göra. Panik.


12/12/12

Godmorgon!
Idag är det den tolfte i tolfte i tolfte vilket är lite coolt, hehe. Det innebär också att det är 12 dagar kvar till julafton, 12% rabatt på Zalando och min dopdag!


New


Only a fairytale


My life be like - oh.

Sitter nyduschad i soffan efter en dag med jobb, lite shopping och mys med Olivia på Espresso House.


Matchy matchy


X-mas

Julbord med Flash och Sixt i fredags. Hade väldigt trevligt, dock blev det lugnt med vinet och tidig hemgång eftersom jag jobbade i lördags. Men var super mysigt och god mat! Resten av helgen spenderade jag med jobb både lördag och söndag och chill med Charlie.


Pimp it with gold


Some real shit

Olle kom och drack kaffe med mig efter en promenad med våra hundar och sen begav vi oss mot stan för lite ärenden.
Kaffe i vinglas - så det ska va.


Love to give

Årets första paket inslaget och klart!


Lill-lördag

Hade suuuper trevligt hemma hos min goa chef Cina igår som bjöd på middag och glöggmys i sitt otroligt fina hus! Åkte sen ner till stan eftersom Olivia jobbade och drack några cider och hängde med sköna människor.


Sky high

Börjar min morgon med knäckebröd och champagne te som mamma köpte igår och gamla avsnitt av Mysteriet på Greveholm. Passade på att köpa vaniljkaffe igår på Köpmansgården också, ska bli spännande... Luktar himmelskt, haha.


You drive me crazy

Goooodmorgon!
Nyss stigit upp då jag spenderade morgonen med att kolla på julkalendern i mobilen. Nu tänkte jag äta lite frukost, STÄDA, slå in lite julklappar och njuta av min lediga dag!


Just hanging

Blev middag och mys igår efter jobbet med Olivia och Josefin på Robban. Idag har jag gått på stan innan jobbet med Olivia och fått köpt lite julklappar!


Smälter...


Walking in a winter wonderland

Julspellistan på Spotify är klar, snön ligger på marken och önskelistan är uppsatt. Snart är det också dax för glöggmys hos Cina, julbord och julfester. Börjar känna av julstämningen mer och mer! 

















Höjden av lycka

Min mamma känner mig allt för väl... Drabbades av panik när jag insåg att jag inte hade införskaffat en adventskalender tidigare idag och vad hade jag fått när hon varit och handlat? Jo en rosa adventskalender. Så nu tänkte jag kolla på julkalendern och äta tre chokladbitar från min älskade adventskalender.


Sunday funday

Julskyltning, fika, lite shopping, kinamat och bio med Anna och Amor har denna söndag bestått av. Ganska så underbart om jag får säga det själv.


Gonna be ok

Tog en fika med Charlie igår och så beslutade vi oss för att dra ut så drack lite drinkar och sen blev det B&B. Väldigt trevlig kväll!


Stora trygga vargen

Hittade en gammal glamorös päls hos mormor, kungligt.


Girl meet boy

Mys middag och tårta hos mormor och J-G med mamma. Nu - Så mycket bättre efter en dusch.




Happy birthday

Grattis på din dag mamma. Älskar dig så du vet.


RSS 2.0