Dagens outfit


Dagens vill ha


JOBB...

ÄNTLIGEN landat i sängen efter jobb på Club 33 inatt. Det gick toppen, men nu är man lagom trött så säger godnatt nu!
PEACE


Badoooom

Efter ett lugnt jobbpass på hockeyn igår åkte jag och Cornelia hem till Anna och förfestade lite och sen körde Anna oss in till stan. Var en riktigt awesome utgång! Dock blir det inte lika awesome ikväll och inatt för då blir det jobb på Club 33 från nio till typ halv fyra-fyra... MEN goa cash och gott sällskap på jobbet ;)



Igår hos Anna!

ÄNTLIGEN FREDAG!





Veckan har gått rätt så fort, jag har fått fett mycket gjort

Hejhej kära bröder!
Blev en powerwalk till skolan imorse (kvart över 12) med Anna. Var väldigt skönt må jag säga. Vandrade sedan till stan med Anna, Cornelia, Josefin och Martina för kinamat och "shopping". Köpte en parfym och nu sitter jag hemma i väntan på att åka till skolan igen för ett möte med Modou Joof om vår kommande Afrika resa!
PEACE hihi.


New

Lite nytt.

 


Mys




Massagekväll för Chico ikväll efter en lång promenad/åktur på min sparkcykel med Josefin och lite Anna. Inget konstigt alls.

Such a beautiful thing







L O V E ♥


Whining

Hatar tisdagar.
Bara massa BF kurser idag och kort lunch, haha.
Dessutom är det superkallt och halt ute.
Hoppas INTE att det är sånt här väder på fredag för då kan inte jag ha mina nya skor, mehe... Sen vet jag inte vad jag ska ha på mig heller, är white night på Underbar. Känner inte direkt för en vit sommarklänning, hehe :(


MEN MEN, nog om mina i-landsproblem och gnäll. Ska ta och dra mig upp till badrummet för en dusch innan jag ska bädda ner mig i sängen framför kanal 5.
PUSS





Haha random bild från Josefins 18års fest i somras


Las Palmas

Hahahahaha så galet GRYM!


http://svtplay.se/v/2658052/kortfilm_i_svt/las_palmas


Bio

Nu blir det bio med mor min efter en sväng på stan med Josefin och Martina! Go måndag.


Snowy saturday

Igårkväll efter jobbet blev det en lugn och sofistikerad sväng på krogen med Anna och Josefin, hehe. Var hemma vid halv tre eftersom vi skulle ner till stan tidigt idag och köpa en liten present till nyfödda Caspian. Blev ju dock lite annat också, lycklig tjej nu! Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt framför Gladiatorerna, nice.



Lite bus med Chico i trädgården innan



New


Fram
Topp från Rockstyle 795 kr

Bak

Linne från Rockstyle 449 kr

Mina nya favoriter från Din sko 599 kr


En bild säger mer än tusen ord


BAAAAM

BALKLÄNNINGEN ÄR BESTÄLLD. Skööönt.

Gick in till Hanna Morris efter skolan och mötte upp min baldejt Pontus så han fick se kläningen och så provade han sin outfit till balen. Sen körde han mig hem och nu ska jag snart ta och byta om och göra mig redo för jobb. Ska jobba i Arenan på Karlsson på taket ikväll och efter det får vi se vad kvällen har att bjuda på.
PUSS




Jag och Chico igårkväll, haha


Prom Queen

Har varit på stan med Anna hela eftermiddagen och bokat tid för sminkning och pratat lite med vår frisör om exakta tider under baldagen. Känns skönt att ha det fixat och imorgon ska även klänningen beställas! Väntar just nu på mamma eftersom vi ska åka och köpa lite tyg som jag ska "piffa" upp klänningen med och sen ska det bara mysas ikväll med min goa mamma och Revenge.




Något i stil med det här ska jag ha på balen!

Zayn Malik







SÅ SNYGG.


GRYM LÅT

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and that feels so rough

Now you're just somebody that I used to know




I tröjan du hatar




SÅHÄÄÄR såg jag ut idag.


Nu har ännu en onödig och tråkig skoldag passerat. Åkte in till stan efter skolan med mamma och testade lite balklänningar och ser ut som att jag har hittat en vinnare...


Zzzzzzzzzz

Är. Helt. Jävla. Slut.


Att gå upp vid halv sju imorse och vara igång fram till elva på kvällen tär på mig... För övrigt gick det utmärkt att jobba med Anna idag, inte så mycket folk men är ändå påfrestande, hihi.
Nu ska jag hoppa in i min pyjamas och sova stenhårt.
Natti natti.



WORD


Det snurrar i min skalle

Hängde med Anna till Nudh idag på våran TRE OCH EN HALV TIMME långa håla efter matten imorse då hon skulle färga utväxten sin och efter det gick vi tillbaka till skolan för en historia lektion. Har precis kommit hem nu typ och druckit en kopp te så snart är det dags för jobb på travet. "Härliga" måndag.



The look of today, hehe.


Just want some sunshine

Hela fredagseftermiddagen, förmiddagen igår och idag har jag suttit och pluggat. FYFAN för skolan... Känns dock rätt skönt att veta att det snart är över! Hann också med att övningsköra lite igår, gick oväntat bra med tanke på att det var ett tag sedan jag körde hehe...

Som sagt så sitter jag fortfarande och pluggar och längtar som attan till att få komma bort från Halmstad till sol och värme. Men åker ju till Afrika om ca två månader (!!!), kommer bli gryyyymt.



Saknar det som inte finns.




Fist pumping and music

Igår, efter några timmars plugg, blev det en välförtjänt utgång med Olivia och Anna. Blev lite galnare än vad som var tänkt, men men! Var hur som helst en trevlig och grym kväll.






Friday the 13th

Min dag har bestått av sjukhuset, skola, möte, powerwalk med Cornelia och nu plugg. Sitter och PLUGGAR en fredagskväll, vad hände här typ... Dock blir det kaaanske en lugn utgång ikväll bara för att hehe. Men det återstå att se...
PUSS på er iaf och ha en awesome fredag!





Let's do it again

Hängt med Josefin och Martina Höier idag. Kaffe, bullar och skitsnack har eftermiddagen bestått av. Härligt. Ska nog ta och gå och lägga mig snart för halv nio imorgon är det dags för ännu en spruta på sjukhuset :(



Min lille kille var helt slut när vi kom hem imorse




Sleepover

Igår gick jag hem till Cornelia där kvällen spenderades med henne, Anna, Josefin och Chico. Blev film, mys och övernattning eftersom att vi var lediga idag. 



Dagens outfit 


Mina, Josefins och Annas byxor påväg hem imorse, hehe...

Style stars

Blake Livelys roll i Gossip Girl som Serena och Kourtney Kardashian klär sig så galet bra. Hade velat ha allt i deras garderober! Mina absoluta favoriter for the moment inom mode. 








Mina favoriter!



*





New



Världens bästa mamma kom hem med ett par rosa söta Shepherd tofflor till mig för en tag sedan. 
Tack bby, hihi. ♥

First day at school

Första dagen i skolan efter jullovet idag då, så jäääkla tråkigt. Redan första dagen har jag tröttnat igen. MEN MEN, endast 5 månader kvar! Sen vid tre åkte jag och Anna till sjukhuset för att ta någon slags "för" spruta innan vi ska ta den andra sprutan mot tuberkolos på fredag. Och nästa onsdag ska vi ta spruta mot gula febern och allt detta är inför vår kommande Afrika resa i mars! Hehe. 



Blev en liten fika på sjukan innan!


Wääää


Skraja brudar

AJ :(

New

Lite av allt nytt som jag har shoppat på sistone.





Underbar

Förfest hos Cornelia i torsdags och sen blev det Underbar med goa brudar. En riktigt lyckad kväll på Mårtensson på alla sätt och vis men sen gick det lite utför vid tre-fyra, hehe... Blev dock på lite bättre humör framåt morgonen. ♥




Goals

Som allt annat i mitt liv så har jag "struntat" i att blogga och ta tag i saker haha. Men det ska bli ändring på det nu! Har några mål som jag ska uppfylla under 2012:

- Satsa allt på skola, träning och körkoret
- Fortsätta med att lära mig italienska
- Tatuera mig
- Bli bättre på att blogga! 


Jag och Chico på julafton.


New Year

Min nyår började med jobb från tio till ca halv sex på travet. Var sjuuukt mycket folk och super stressig, men med goa arbetskamrater och bra humör gick det super! Sen åkte jag och Anna hem till mig och fixade till oss innan mammas gäster skulle komma vid sju och sen så käkade vi supergod mat! Vi var dock tvugna att dra oss innan efterrätten och då begav vi oss till Olivia på nyårsfest. Riktigt kul var det där så tack Olivia! 

Sprang sedan upp till Fritz och avfyrade några raketer och firade med champagne. Sen drog jag och Anna vidare på fest och stannade sedan där hela natten. Idag är man lagom trött och seg så nu blir det snart sängen!




RSS 2.0