You're like a thunderstorm

Myskväll under åskvädret med min favorit kille och Criminal Minds.


Sätter punkt, vänder blad och går vidare


Give me that spark

Nyss varit ute på promenad med Anna, Olivia och hundarna i Stenhuggeriet så nu tänkte jag byta om och gå ner till stan och möta Erika och sen Anna för en fika!
 

The best thing that's ever been mine ♥


Spis & Deli

Mamma kom in till stan idag och käkade lunch med mig under min lunchrast, supermysigt. Varit jättemycket att göra på jobbet idag och försäljningen gick toppen, sjukt rolig dag på jobbet! 
 

The time of my life

Hade en riktigt rolig kväll igår! Efter jobb på travet blev det krogsöndag (♥) med Olivia och sedan kom också Erika. Goa människor och goa drinkar!
 
 

Hello

Eftersom att jag är ensam hemma ikväll är det också jag som får laga och bestämma maten så då gjorde jag majs med fläskfilé och till efterrätt hallonkesella med digistivekex. Så  nu sitter jag med tända ljus och kollar på film och äter min lilla efterrätt, haha. Blir en lugn och mysig hemmakväll med Chico ikväll. ♥
 
 

Lazy day

Haft en mysig dag med massor av sol, äntligen! Man får passa på när man är ledig. 
Ikväll tänkte jag dra mig ner mot stan med Anna och Olivia för en fika på någon uteservering, älskar sommaren alltså. ♥
 
Babes

Summertime

Nu drar jag och solar och badar med Anna och Erika!
PUSS
 

New from Rockstyle


Can't help that I'm attracted to danger

Nu är klockan snart två och jag ligger äntligen i sängen efter en dag som har bestått av shopping, liiite solning och sedan jobb på travet. Är helt död.
GODNATT!
 

Världens bästa


You're only in it cause it's hot right now

Förfest åter igen i Frösakull igår innan vi drog till stan!
 


Lunch med Erika ♥


I don't care, I love it

Åkte ut till Frösakull igår med Erika och Olivia för att träffa en gammal vän och förfesta. Drog till Boom Boom Room efter det, mycket trevlig kväll!
 
 
 

Erika 19 år

Överraskade Erika med frukost och sång och efter det drog vi till stan där det blev en heldag med shopping och lunch. Sen var det att åka hem snabbt och duscha innan vi åkte hem till Erika och tog ett glas vin. Efter det gick vi till Bakfickan där vi hade reserverat ett bord för att fira Erika! Utgång senare, sjuk kväll haha!
 
 
 

Sooooo good

Sitter hemma med Anna och Olivia och firar att jag fått anställning på Flash med vin och mys. Min fina Anna hade också bakat en superfin kladdkaka för att jag fått jobb, världens bästa är du!
 
 

I'm feeling awesome

Fick fast anställning på Flash, iiiihh!!!
ÄR SÅ SJUKT GLAD :D
 
 

New


Take me to wonderland

Goooodmorgon!
Precis gått upp och är redo för en dag som kommer att bestå av jobbintervju, jobb och sen en liten tur utanför Halmstad med Erika förmodligen. 
 
 
Lite inspiration...

Jag saknar dig mindre och mindre

 
Det fanns ingen bara du,
men jag är lite lyckligare nu.
 
 

Seize the day

Åkte ut till Tylösand igår för att lyssna på Hoffmaestro. Härlig kväll, blev dock en tidig kväll då jag hade tidig körlektion och sedan jobb idag. Har nyss kommit hem efter en supermysig kväll med Erika på Roberts där vi käkade mat och fick gratis efterrätt, hehe happy. 
 
 

Småland

Härlig dag/kväll igår i Mariannelund! Körde dock ca två timmar fel på hemvägen, haha! 
 

From Båstad with love


On the road

Sitter just nu i bilen och snart är vi framme i Mariannelund!
 

Hola

Haft en rolig dag idag både på körlektionerna och på jobbet, fick hem en del höstkläder idag! Imorgon blir det dock inte jobb för att då bär det av till Mariannelund för att fira min gammelmormor som fyller 95 år! 
 
 
Ungefär såhär är min filosofi om det förbannade körkortet...

You only live once

Igår drog vi som sagt till Båstad. Planen var att vi skulle sätta oss och grilla nånstans och softa lite och sen åka hem till Halmstad igen, meeeen så blev det ju inte...!
 
Vi började dock grilla, men så funkade inte engångsgrillen så det fick bli rå korv. Bestämde oss för att börja dricka lite cider och vin och sen hamnade vi på VIP listan till Pepes Bodega så vi drog dit och hade såååå jävla kul. Kom sedan på att vi skulle bli tvugna att sova i bilen så sov ca en timme i bilen innan vi åkte hem med stopp för frukost på McDonalds. 
Helt sinnessjuk kväll, men verkligen en utav de roligaste utekvällarna någonsin! 
 

Somebody come and save me

Kom nyss hem efter ett hemsk pass på travet eftersom jag knappt fick någon sömn inatt... Nu blir det att hoppa in i duschen och sen direkt i säng eftersom jag ska ha dubbla körlektioner imorgon från halv åtta till tio och sen börja jobba kvart över tio till kvart över sex, kommer bli en lååång dag imorgon...
 
 

Happiness

Fick en lite försenad studentpresent av fina Helena, tusen tack! 
 

New

Passade på att springa bort till Rockstyle efter jobbet och hittade en Ajlajk tunika och ett Ajlajk halsband, helt awesome. 
Tänkte strax hoppa in i duschen innan det är dax att åka till Båstad med mina goa tjejer!
 
 
 

The sweetest girl

Min fina lilla Anna hade lagat kyckling med ris, majskolvar och hemmagjord jordnötssås. Fick också en efterrätt med kesella, hallon och digistive kex. Var huuur gott som helst, riktigt lyxigt att få en så god middag av min bästa vän. Tusen tack hjärtat. ♥
 
 

Cosy

Nyss hemkommen efter en super mysig kväll hos Anna där jag fick sååååå god mat! Josefin kom även lite senare och så tittade vi film och softade. Tänkte lägga mig i sängen framför Shoo Bre med godis och Chico då det är jobb även imorgon innan vi förmodligen åker till Båstad.
 
 

Just get back up when love knocks you down

 

Study hard

Wiiie, fick nyss ett mejl där det stod att jag har blivit antagen till Högskolan! 
Bestämde mig i sista minuten att söka till några kurser på Högskolan till höst och så blev jag antagen till mitt förstahandsval! Dock har jag inte bestämt mig om jag ska plugga lite eller fortsätta jobba...
Iaf, nu ska jag strax åka ner till jobbet och efter det åker Chico och jag ut till Anna där vi ska bli bjudna på middag, fin fredag. 
 

New


The world's greatest

Haft en toppen dag med min underbara mamma! 
Är helt slutkörd nu, tar på krafterna att shoppa... Tänkte bädda ner mig framför en film med en kopp choklad. För bra alltså.
 

Bästa med Väla - Gräddbullerian


Your fragrance is intoxicating

Sprang ner till stan innan med Chico för att hämta min cykel och då fick jag även en deo/bodyspray från AXE, härligt med gratis saker hehe. Ska klä på mig och fixa till mig nu innan det är dax att köra till Väla med mamma.
 

This is love

Trött liten kille imorse när jag gick upp för att väcka honom vid halv tolv...
 

New from Flash

I och med att jag har börjat jobba på Flash har jag även börjat shoppa en del där, hehe älskar mitt jobb.
 
 

Rock away

Ligger i sängen efter en trevlig kväll på Punch med härligt sällskap, go mat och gott vin. 
 
 

We are the new generation

Nyss hemkommen från en dag på Flash så nu ska jag snart börja fixa till mig lite eftersom ikväll är det middag på Punch med balkommitén.
 
 
Fick kladdkaka av min goa chef!

How I like it

Imorgon väntar en till vecka fylld av jobb sex av sju dagar, men ska försöka klämma in en sväng till Båstad, Helsingborg, middag med balkommitén och dessutom hinna bli frisk hehe... 
 

Can you feel the love

Igår kom Josefin, Erika, Cornelia och Anna till mig, efter en hemsk dag på jobbet, och så förfestade vi lite på min terass. Tog dock en liten powernap innan vi drog ut, hehe... Men hade en trevlig kväll ute då jag träffade på mamma och tog med henne till B&B, haha! 
 
 

Making up for teenage crime

Har fastnat för en serie som heter Heartbeats och handlar om Adrian Lux, Nause och Albin Myers där man får följa dem när det åker runt och tunerar etc. Skit grym om man frågar mig då jag älskar house musik. 
 
 

Sick and tired

Ligger ny duschad och trött som attan i min säng efter ett jobb pass på travet. Tänkte lägga mig och kolla på två avsnitt av en grym serie innan jag ska sova så jag är redo för ännu ett jobb pass imorgon bitti!
 
 

You got that kind of medicine that keeps me comin'

God morgon! Typ...
Är en aning sliten efter jobbet igår på Sprintermästaren eftersom min lilla förkyldning och hosta inte har blivit bättre... Ska iallafall bara ta det lugnt nu fram tills jag ska jobba, så nu är det frukost och film som står på schemat!
 
 

Like a rocket in the sky

Drog ju ut i onsdags med Olivia, mötte sen upp Anna och Erika också. Sjukt rolig kväll!
 
 

4th of july

Hann sola lite i förmiddags innan jobbet, gutt. Sen blev det åter igen jobb på Flash vilket är sååå roligt och sen mat, rosé och långpromenad med min goa mami. Nu tänkte jag börja fixa mig eftersom jag... ska... ut... Dock jobb även imorgon!
 
 
Livsnjutare

Can't say no

Åkte ner till stan igår med Olivia, Anna, Josefin och Erika. Fikade och sen blev det en liiiten roadtrip, hehe. Idag mår jag sämre än sämst, typ. Avskyr att vara sjuk. Jobba och sova resten av veckan tror jag...
 
 
Muntrar upp mig med lite Ed...

Tjänna

Hängde med Erika igår efter jobbet, fikade och åt mat, mys. Har jobbat även idag och då blev det stängning för min del. Är helt slut nu och hatar att vara sjuk... Vet dock inte om jag ska dra ner till stan en sväng med Anna och Erika för lite tjejsnack, får se...
 
 

Let's shut it down

Igår beslutade jag och Olivia oss för att dra ut en sväng till Boom Boom Room, var riktigt trevligt! Dock blev det en rätt lugn kväll eftersom jag ska jobba idag. Har opassande nog gått och blivit sjuk också... Inte bra när det är jobb på Flash idag, imorgon och på onsdag och jobb på travet torsdag, fredag och lördag, men men! 
 
 

Diggi-loo diggi-ley

Sjukt rolig kväll på jobbet igår, dock var det mindre kul att plocka undan alla tält, barer och staket m.m på natten, hehe... Var hemma runt kvart över ett och då blev det sängen direkt. 
 
 

RSS 2.0