Off to work

Nu ska jag strax åka till jobbet och idag blir det att jobba på Diggiloo! 
 
 

Some nights

Igår var jag på jobbet i några timmar och efter det var det snabba ryck med att göra sig iordning eftersom min lilla Anna skulle ha födelsedagsfest! 
Hade huuur roligt som helst, började med mat och tårta samt god dricka och gott sällskap hemma hos Anna innan vi drog till stan. Tack för en toppen kväll Anna och alla andra! 
 

New

 
 

Nere i Tylösand

Åkte ut till Tylösand igår med Anna och hade picknick, hihi. Efter det åkte vi hem till Erika och blev sittande där till klockan två på natten och bara snackade och drack kaffe. Otroligt mysig kväll!
Nu har jag nyss varit ute på en långpromenad med Chico så tänkte äta lite frukost och sen dra ner till stan innan jobbet.
 

För så som jag kände har jag aldrig känt för någon jag kände men aldrig har känt

Har spenderat denna dagen med att söka till några kurser på högskolan, varit på Skatteverket och övningskört. Får se vad kvällen har att bjuda på, dock inget festande eller liknande för imorgon är det dax för jobb!
 
 

Only time will tell


I had a good day

Hängt på stan idag med Olivia, hittade ett par super snygga boots och lite smink. Efter stan drog jag, Josefin och Cornelia hem till Olivia där vi gjorde tacos, fett nice.
 
 

I could have been a princess, you'd be a king

 
 
Mina ögon brann, när du log och vann.
Vad jag hatar dig för du stod på mig.
Vad jag hatar mig för jag trott på dig.

Bang

Varit en ganska stressig dag på jobbet så nu är lilla Alice helt slut, dax för sängen.
 
 

Söndagsmys

Ligger och myser med min favorit kille och ska snart kolla på This is it!
 

We run the night

Hade en riktigt grym kväll även igår! 
Först kom Olivia hit så förfestade vi lite och sen åkte vi och hämtade upp Erika och drog mot Tylösand.  Väl inne på Leffes var det huuur mycket folk som helst, galet. Tog sedan bussen in till stan vid typ halv två och så blev det en sväng inom krogen. Efter två toppen kvällar är man nu en aning sliten så tänker spendera denna dagen framför film i sängen!
 
 

Jag vill ut ikväll, gå ut och låta pengarna ta slut igen

 

I'm so lucky to have you

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA VÄN! 
Älskar dig min fina ♥
 

Party 'til the sun is rising

Hade en toppen midsommar! 
Vi började med fest hos Eric och efter det drog vi in till stan vid halv två och så blev det en sväng på krogen. Firade också Anna med tårta och sång som fyllde år på tolvslaget! En riktigt kul kväll!
 

The good life

Lagt mina sju blommor under kudden nu, så nu är det dax att sova efter en grymt rolig kväll!
 
 

Glad midsommar!

Har nyss varit hos mormor och J-G och ätit lunch, blev min favorit - lax. ♥ 
Tänkte vila ett tag nu (är så trött så jag somnar när som helst alltså...) innan det är dax för ännu mer midsommar firande i regnet med goa vänner!
 
 
 
 

Walking on sunshine

Har haft en fullspäckad dag idag... 
Först körlektion, långpromenad med Chico, powernap och solning i trädgården, stranden med hundarna, Anna, Amor och Marcel, hängt med Olivia och Josefin, glass på Riccardos, hem en snabb sväng innan Anna hämtade upp mig och Josefin för att åka och plocka blommor och sen göra midsommarkrans. Är äntligen i tryggt förvar i min älskade säng nu, sååå skönt. 
GODNATT!
 
 
 

Details


If you’d ask me for my heart, there’s no way that I’ll say no

 

New

Hittade lite fina saker på Dodici.
 
 

Just hang with me

Hängt på stan idag med Anna och Olivia, riktigt gutt. Ikväll kommer det inte hända så mycket för min del eftersom jag har körlektion imorgon halv 8, yey...
 
 

Breakfast ♥

Gooooodmorgon!
Har varit uppe sen halv tio och duschat, gått ut med Chico och gjort lite frukost! Sen tänkte jag dra ner mot stan med Anna och Olivia i det superfina vädret. Glad tjej idag!
 
 

Va va voom

Blev upphämtad igår av en överlycklig Olivia som tog sitt körkort igår, GRATTIS!!! 
Åkte sen och hämtade Anna och åkte ner till Bakfickan för att kolla på den grymma matchen. 
 
 
 

Hey ya

Plockat iordning lite idag här hemma, men sen har det bara blivit film tittande i regnet. Såg nyss klart Cry Baby med Johnny Depp. Väldigt skum film, men han var ju så galet snygg! 


Favoriter














Dream on dreamer

Hade definitivt kunnat tänka mig någon utav dessa bilarna när jag får mitt körkort...





We chasing the sun

Fy attan vilken hemsk natt jag har haft..! Gick och la mig vid halv ett, men lyckades inte somna förens tjugo i sex imorse... Nu har jag iallafall vaknat till lite efter en promenad med Josefin och Chico. Tänkte äta lite frukost nu och sen lägga mig ute och sola! 




Haha, hittade Chico imorse under byrån helt gul på huvudet...

I'll take care of you

Hängt på Roberts med Erika och Linnea en stund och sen blev det lite nattmat med Erika på Max. Mycket mysig eftermiddag och kväll! 
Imorgon är det dock lite sysslor som ska göras och tas itu med, men tur att man har all tid i världen till det då, hehe.



I wanna be drunk when I wake up on the right side of the wrong bed

Igår började vi med mat och dricka på Bulls och efter det drog vi till B&B. Riktigt rolig kväll med tjejerna!







Girls just wanna have fun



I get a good feeling

Nyss varit ute på promenad med Chico i det suuuper fina vädret och nu tänkte jag hoppa (bokstavligt talat eftersom jag är så taggad) in i duschen och sedan börja fixa mig för sen blir det mat och dricka på Bulls med tjejerna. Love it. 

 


Waiting for you to get back to me

 


The dreams we have

Varit en härlig kväll ute i Tylösand där vi tittade på Adams bal och sedan åt god mat på Punch. Efter det åkte jag och Anna till Jocke för att kolla fotbollen med grabbarna, haha. För jäkligt att Sverige åkte ut, men men... 





We can burn brighter than the sun


Sol, cola och house på högsta volym. Nu mår man.

 



God morgon!

Har nyss gått upp och ser att det är toppen väder ute, äntligen! Blir på så bra humör när det är sol ute... 
Ska äta lite frukost nu och sen kanske man kan sola lite om det inte är för kallt, hehe. 



En famn för mig

Har spenderat hela eftermiddagen och kvällen med Chico hos Anna, hon har fixat till bloggen lite, kände att det var dax för det nu hehe... Är dock inte riktigt klar med allt men en bra bit på vägen! Vi har även ätit lite lunch och myst. 

Imorgon är det fredag och då blir det att kolla bal ute i Tylösand, äta på Punch och sen förmodligen fotboll och sen får vi se!
That's good. 

 

Trött liten kille...

Home is wherever I'm with you

Haft en riktigt trevlig kväll i Ljungby för att fira Adams student. Grattis Adam! 
Nu ligger jag halvt däckad i sängen och har nyss sett klart Horrible Bosses som för övrigt var sjukt rolig, så nu är det dags att sova...
Godnatt!
 

 


Back on track

Befinner mig just nu i Ljungby för studentfirande!


Baby it's all wrong, where are the plans we made for two?




New









Ma chérie ♥



Today I'm wearing a smile





Oh, happy day

Har haft en awesome dag idag! Började med en tur till skolan med Anna snabbt, ut på promenad med hundarna och sen till stan. Käkade lunch med några goa folk i stan, sen åkte vi till glassbaren och åt galss, hehe... Efter det drog vi åter igen in mot stan och till Bakfickan där det blev fotboll och öl, haha. Kom sedan hem och hann med en liiiten PW med Chico innan det var dags för nästa fotbollsmatch. Sjukt att jag har börjat bli intresserad för fotboll alltså...








Studenten!

Jag hade verkligen världens BÄSTA student. Tack vare mina fina släktingar, vänner, familj och framförallt min underbara mamma. Är så himla tacksam för alla superfina presenter jag fick och för all tid som har lagts ner på min student. Kunde inte haft det bättre, den bästa dagen i mitt liv. ♥




















SUMMERBURST 2012

Summerburst i Gbg var helt flippat. Riktigt grymma konserter med världens bästa DJ:s, lycka ♥


















Camp Sture & Friskolorna

Härlig kväll med härligt folk!


RSS 2.0