Crazyyyy

 

 


Nice

Varit på stan hela dagen med Pontus och sen mötte vi upp Olivia och Josse för en fika. Så nu är jag redo för ikväll med allt vad det innebär!


Car wash

Passade på att tvätta Höken i söndags så nu är han vit och fin igen, min lille älskling.



Love the way you lie

Idag kom Erika och Linnea till jobbet och hämtade upp mig och så käkade vi lunch. Sen har jag och Erika hängt på travet där Anna och Pontus jobbade ikväll. Mysig dag med andra ord.



En del av mitt hjärta

Hemma i sängen med Chico efter en kväll med mys på Roberts med tjejerna och sen Bulls med Olivia. Gooooodnatt!


Lycklig

Efter en dag med jobb och handla mat ska jag nu köra ner till stan och träffa älskade Erika som är hemma från Norge!!!



When september ends

Blev en promenad i Aleskogen och efter det en kopp te och skitsnack hos Josefin igår. Idag är det fredag och jag är ledig. Får se vad man kan hitta på idag i lilla Halmstad...


Min fina kille


Magic is something you make

Ska snart bege mig till jobbet och idag är jag klädd i Flash kläder från topp till tå!


The best thing

Mysfrukost med bästa vän efter en morgon som har bestått av en sväng inom körskolan för att lämna tack presenter till min körskolelärare och sen stan för att köpa en present till min chef! Ska snart lämna Anna och åka ut till mormor och tvätta bilen och ikväll blir det myskväll.


Girl on fire

Hängde med Anna igår medan Olivia jobbade och sen körde vi fylletaxi, haha. Idag har jag varit på Eurostop en sväng, köpt målarfärg, fikat med morföräldrarna och mamma och sen varit i Tylösand med Olivia en sväng. Go dag.
Ikväll blir det förmodligen bara chill då det är jobb på hockeyn imorgon!


Sweet friday

Har varit hos mormor och J-G och ätit äppelpaj och nu ligger jag i sängen med tända ljus, film och varm choklad. Älskar att vara ledig just idag i skit vädret, haha.


Hello

Haft en mysig dag som har bestått av uppvakning och frukost hos Olivia, stan med Olivia, hämtat mitt körkort (!!!) och sen mys med härligt sällskap hos Anna.


Outfit


MYS

Varit på Bolmsö med Flash-tjejerna i helgen. Har plockat svamp, åkt sulki, gått på loppis, druckit vin, ätit gott och gosat med hästarna. Haft det riktigt mysigt med dem goaste kollegorna!
 
 

PW i Tylösand


Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt


So happy I could die and it's alright

Älskar att ta körkort, tack Anna, Josefin och mamma! Hade en helt otroligt underbar dag och kväll igår. Bästa på länge. <3


KÖRKORT!

Idag tog jag mitt underbara körkort, klarade både teorin och uppkörningen på första försöket, sjukt sköööönt! Så jävla glad nu!!!



We could never get free


Mitt hjärta


Oh happy day

Är på strålande humör idag och är förtillfället ute på långpromenad med min älskade lille kille!


Längtan...


Aayyeeh

Ikväll drar vi ut och dansar och firar Cornelia lite smått!


When I think of letting go

It's been sixteen hours and five long months been trying wipe these memories and dry these tears.


BFF

Idag efter jobbet bjöd Anna mig, Olivia, Josefin och Cornelia på middag och efterrätt, suuupermys. Lugn kväll eftersom jag ska jobba även imorgon!



It's just a game

Hängde med Anna och Olivia på Corner när Olivia jobbade. Passade på att spela lite Black Jack och fyattan så kul det är, haha.



RSS 2.0