Oh it's what you do to me.

Ont i halsen, täppt näsa och huvudvärk. Det är vad jag vaknade upp med, härligt... Ska kurera mig här hemma idag efter gårdagens redovisningar och opponering i skolan. Skönt när det är över iaf! 
Blir sedan en sväng till jobbet och en luuugn kväll. Vill ju vara på topp imorgon när det vankas halloweenmiddag med tjejerna.





"I en soffa med ihopflätade fingrar."

Fick min soffa levererad hem till mig igår, SO MUCH FUN. Supernöjd är jag och att köpa en soffa alldeles själv ger många vuxenpoäng känner jag. 



Dessutom oerhört glad för mina Missoni kuddar som mormor sytt upp till mig, TACK!




I'll be coming for you anyway.

GODMORGON! 
Ska snart bege mig till skolan för att få klart vårt grupparbete då det är redovisning imorgon, gah. Efter det blir det jobb i vanlig ordning innan jag och min kära mor ska ha filmkväll. 




Forever in my mind, be my golden sunshine.

Skolan nu för en föreläsning och sen fixa några ärenden i stan. Ska passa på att kolla läget på jobbet också. EFFEKTIV MÅNDAG, hej!




"Aldrig ser jag honom mer, men drick med mig ett sista glas - godnatt må glädjen lysa er. "

Fortsatte denna lugna helgen med att åka hem till mor och Bengt-Erik för en bit mat innan. Ihop med Chico dessutom då han är hos mig ikväll, wie. 
Vi åkte sen hem till Josefin för att kolla Så Mycket Bättre, och Miriam Bryant levererade som vanligt. GRYM sångerska det där...




Ladies Night.

Igårkväll blev det några smårätter på Pinchos samt drinkar. Svängde också förbi Liams och sa hej, men sedan hemgång. Var uppe i tid imorse för att möta upp Anna och även Josefin för plugg i stan. Sjukt mycket kakor, kaffe och plugg. Såklart. Helmysig dag. Fler sådana lördagar, tack!













No friyay.

In mot stan för grupparbete och även en lunch med tjejerna. Så värd det idag när skolan suger och jag har förstört min nya necessär. 




GO MINI.

Premiär igår på Bendt för nya MINI Clubman. Tipspromenad, tal, god mat från Syrran & Brorsan och prisutdelning. Och såklart avtäckning på bilarna, sååå snygga! En riktigt tuff bil med sjukt mycket körglädje. 










♡♡♡





How sweet it is.

Testade en ny ansiktsmask igår som mamma köpt på Sephora till mig. Perfekt att lägga på huden nu när det börjar bli kyligt. Massa mys med min Chico blev det också...








Mondayzzz.

Chico hängde med på jobbet och levde life. Nu befinner vi oss hemma hos Sebastian och har plockat upp Josefin på vägen dessutom! Blir film och godsaker, eller ja, grönsaker och dipp. #NärVännernaSkaVaraNyttiga.






Golden Girl.

Svängde förbi Regnbågen imorse för att köpa med mig en bit tårta till bästa Moa som fyller 20 år idag!!! Wie, grattis going! 
Vi hade sedan föreläsning och efter det åkte jag hem till mormor en sväng. Seg som attan idag, otippat en måndag liksom... 
Blir iaf bort till firman för att se vad killarna har för jobb till mig idag. Alltid kul dock!




The Weekend.

Helgen har bestått utav middag på Pinchos, jobb på Bendt, fira Oliver genom att åka buss, skräckfilm på bio, fotboll på Örjan och avslutade med pannkakor och bubbel. Puuuh. Kanon kul ju. 



Testade att köra i3;an i lördags på jobbet, fantastisk bil det där.

GRATTIS OLIVER. 










Someone to make your day.

Pluggdag hos Frida med henne och Anna idag. Myspys. En paus för att köpa bullar på Feldts också, yum. Dock en massa skitsnack och kaffe också istället för effektivt plugg hihi...








Flashback Friday.

Vill gå runt i min päls i Köpenhamn igen och mysa, dricka vin och ha det fint. 
Inte sitta och skriva artikellogg och analysera en dokumentärfilm... 
Tur dock att man sitter ihop med goa tjejer.







All about him.

Jag och mamma åkte ut till mormor igår för att fira Chico med paket och sång. Såklart, inget konstigt alls. 
Lyckan i honom när han fick slita upp sina paket och äta massa godis, då blir man glad ända in i själen. Mormor hade dessutom gjort supergod mat och kladdkaka till efterrätt, mmm... 












All those things we tried forgetting, I remember.

Sitter i skolan och kör grupparbete, så grymt seg idag dock... Tror det är sjukdom på G. Standard nu när det börjar bli lite kyligare liksom. 




BIRTHDAY BOY.

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Chicos födelsedag!!! Min lille kille blir hela sex år, gosh tiden går så fort... 
Han är bäst. 












THANK YOU, LOVE.

Födelsedagsveckan är ju slut och nu är alla presenter uppackade och på sin plats här i lägenheten. Så tacksam till min familj, släkt och vänner för alla fantastiska födelsedagspresenter, grazie.












Grönt är skönt.

Snygga Klara hade på sig denna polotröjan igår i skolan. Mycket fin tyckte jag, sååå var ju självklart tvungen att åka och köpa en likadan. Wie wie.




That feeling inside, the one we all know but can't really describe.

Uppe vid åtta imorse för att kicka igång denna dagen. Blir plugg och städning (snark) fram till i eftermiddag, sen tänkte jag passa på att jobba. 




Sleep tight.


Några detaljer ifrån mitt lilla badrum. 






Favoriter.



But he took your breath and blew it away.

Sitter nyduschad i soffan med en kopp te och en gnutta halsont. Säsongsavslutningen av Heja Sverige är på ingång och sedan blir det sängen. Mysmåndag.




We fresh to death, down to the shoes.

Lördagkvällen var GRYM. Förfest hos mig innan vi drog till Mårtenson och dansade plus drog några födelsedagsshottar. Såklart. En sväng inom Liams hanns också med! För rolig kväll. 
En eloge till alla som bidrog till euforin jag kände i kroppen i lördags. 











Birthday Brunch.

Hade brunch hemma hos mor och Bengt-Erik då de var bortresta. De har ju liiite mer utrymme än vad jag har, haha. Temat var All White Everything och alla mina gäster var sååå fina. Superfina presenter hade de med sig också och jag var super nöjd med dagen. För mysigt. 
Stort tack till Anna också som fixade all mat, söte.















So it begins.

Efter en grym dag med födelsedagsbrunch för mig, vin hos grannen och en liten powernap är jag nu redo för kvällen. Gänget kommer hit och sen ska vi fortsätta fira hela natten. SÅ HYPAD.






BIRTHDAY.

Min födelsedag i tisdags var alldeles för bra. Vi drog nämligen över till Köpenhamn över dagen! Shoppa, strosa runt, äta god mat och dricka vin mitt på dagen. Perfekt om ni frågar mig. 
Tog tåget hem sen igen för då vankades det födelsedagsmiddag hos mamma och Bengt-Erik för mig. Lax (som är favoriten), tårta och några rundor biljard. 
Oerhört nöjd med dagen. 

























Monday morning.

Goaste Moa och Carro överraskade mig innan i skolan genom att blåsa serpentiner över hela mig och paket hade dem också fixat. Hur fina är dem inte?! Så rörd. 
Tusen tack hjärtisar.






A really good morning.

Måndagmorgon och min officiella födelsedagsvecka har inletts. Amazing... 
Fyller 22 år imorgon och det ska firas och sedan blir det ännu mer firande på lördag. Jag älskar verkligen att fylla år. Bästa tiden på året!!! 
Kommer spendera denna dagen med skola fram till tolv, göra några ärenden och sen jobb. 




Party rock.

Sandra bjöd på en storslagen förfest hemma hos sig igår och tjejerna hade till och med bakat! Mm wow. Vidare in till stan sedan för drinkar och dans. 










If I let the rhythm get to me, it will take all of me.

Jobb på firman imorse och sedan lite fix här i lägenheten. Moa kommer nämligen hit för ikväll blir det tentafest. Wie. Can't wait!!!






Celebrate the feeling.

Efter tentan idag åkte jag ut med en kaffe till en liiite bakfull Anna. Vi drog in till stan sen för att få gjort några ärenden och få i oss mat. 
Oerhört skönt att slippa tentaångesten som har grott i mig ett bra tag. 
"Firar" detta med middag och ett glas vin. Allt ska firas, såklart.





Var inne på Flash och köpte två av dessa BURN CANCER ljusen där en del av pengarna går till Ung Cancer. Att både få fina doftljus och stötta kampen mot cancer, fint.


RSS 2.0