@Varberg.

Hängde på biblioteket fram till ca 18 och sedan hem till Halmstad för sushi plus lite mer plugg. Tur att man har de goaste brudarna att plugga ihop med! Så stressad inför salstentan imorgon alltså... Men men, sen är det över och man kan börja leva igen. Alltid trevligt ju.




 

Waterfall.

Jag och Chico hängde med Sebastian ut till stugan igår då han skulle fixa något. Sen en promenix till Danska fall och kolla på vattenfallet. Hade Chico lös och såklart så börjar han "leka" och springa runt. Var tvärsäker på att han skulle trilla i, hundj*vel... Haha, usch. 








Pillow talk turns into sweet dreams, sweet dreams turns into coffee in the morning.

Mysmorgon med en gnutta försovning. Framme i Varberg nu för att spendera dagen här med plugg ihop med Moa och Caroline.




Baby is back.

Redovisning på morgonen i skolan och sedan begav jag mig till Mio för att beställa en ny soffa! Kände mig sååå vuxen, wie. 
Åkte sen genom stan för att hämta hem Chico. Saknat min man SÅ mycket.






Saturday night live.

Middag hos Elin ikväll med Josefin, Ida och Frida. Tjejerna fixade SJUKT god mat och så blev det en film. Vilken mysig kväll, hör ju inte till vanligheterna att ta det lugnt en lördag.







Horse power x2.

Spenderat eftermiddagen ute på Halmstads Fältrittsklubb med Bendt. Septemberhoppet är nämligen denna helgen med hästtävlingar hela dagarna. Kom och provkör en av bilarna och så skänker BMW 100kr till barncancerfonden. Årets absolut viktigaste kampanj. #KÖRFÖRLIVET.



 

And you’ll always be by my side.

Mysmorgon, lite plugg och nu in mot staden för att fixa några ärenden. Sen tillbaka till böckerna. Härliga studentliv hehe. 






But I crave us huggin'.

Inte varje dag man går upp runt 06, tacka gudarna för det... Men effektiv har dagen varit iaf. Blivit i princip klara med vårt grupparbete så endast lite småfix kvar. Hann också bort till firman ett par timmar igen och sen hem för att läsa kurslitteraturen. 
Tänker nu käka godis och kolla film resten av kvällen. Fantastiskt.






These are the days.

Glömt att visa er vilken suverän lördag jag hade. Startade morgonen med en superfrukost som inkluderade frallor och gokaffe. Vidare sen upp till mamma & Bengt-Erik för att köra ut till Riccardos för en glass, yum...
Blev en pizza hos Anna också innan jag och mina två Josefinor gick ut och dansade. 







But lately color seems so bright and the stars light up the night, my feet they feel so light.

När man tagit av sig sminket och sitter i myskläder hemma efter en lång dag, det är för skönt alltså. 
Firman en sväng imorgonbitti innan föreläsning kl 09 och sedan grupparbete. Längtar redan till helgen hehe...




FRIDAY NIGHT.

Frida ställde till med en hejdundrande fest i fredags. Tapas, beerpong, lekar, dans och sen ut och svira på stan. Så sjukt rolig kväll. FETT STORT TACK FP OCH ALLA ANDRA.





Birthday girl.











För västkustens tjejer é det bästa som finns.

Redo för att gå över till miss Petersson för att fira henne natten lång med ett helt gäng sköna tjejer. So excited. Untz.







She has her arms around your waist with a balance that could keep us safe.

Nya blommor i lägenheten och nu är det dax att fixa naglarna inför kvällen. Josefin lämnade mig precis efter att ha format mina bryn och gjort en frisyr på mig inför kvällen. Thank you honey. 
Laddad till tårna inför Fridas födelsedagsfirande om man säger så.






Keep it movin'.

Herregud, redan bott i min lägenhet ett helt år, tiden går sååå fort! Kommer ihåg känslan för ett år sen när jag satt på min egna balkong med ett glas bubbel i handen, utan TV och internet, och bara njöt. Och att få vakna upp utan att ha någon riktig frukost, alla kläder var nerpackade och gå till jobbet var underbart. 







You know that you make it shine.

Spenderar dagen hemma då jag har så sjukt mycket plugg att göra med att bland annat sammanställa en text och läsa all kurslitteratur. Känner mig också en aning krasslig vilket SUGER... 







H for Hyundai.

VIP kväll på Bendt för Sverigepremiären av nya Hyundai Tucson. Oerhört prisvärd bil! Avtäckning av de nya bilarna, god mat från Syrran & Brorsans foodtruck och utlottning.









MINI to go.

Spenderat dagen på Högskolan fast i ett annat syfte än att plugga. Vi hade två MINI bilar som studenterna fick provköra och även kolla på möjligheterna med privatleasing. 1945kr i månaden känns ju ändå studentvänligt, riktigt roliga att köra är dem också!


Höll koll på killarna under morgonmötet. 




Däckar i glädje, svävar på moln.

Alltså. Att vara nyduschad och gå och lägga sig i en nybäddad säng - bästa känslan. Dessutom med tända ljus och myslistan på i högtalaren. YES PLEASE. 
Har hunnit handla efter jobbet, lagat mat, färgat ögonbrynen och haft ett tvåtimmars långt samtal med mitt hjärta uppe i huvudstaden. Gos.







In it to win it.

Ingen seger för varken Drott eller HBK igår dessvärre. Men god mat fick vi iaf, det enda viktiga. Hehe.
Spenderat morgonen på firman och nu är jag hemma en sväng för att få lite skolarbete gjort! Det ljuva vardagslivet... Tur dock att jag älskar mitt jobb, untz untz.




It seems that all the autumn leaves are falling, I feel like you're the only reason for it.

Hösten är i princip här och jag vill göra om min lägenhet och min garderob. Riktigt sugen på massvis med nytt...




















I ♡ u.

Något av det bästa som finns är att somna med honom jämte mig. 
Åh, så mycket kärlek i en sån liten hund.




Hey ho, let's go.

Skola idag, kändes verkligen som en riktig måndag. Sååå seg. Hem sen för att plugga ännu mer (bu) och en mini-powernap. 
Sitter just nu mätt och belåten i logen på Arenan för att kolla in hemmapremiären för Drott. #komigennu.


Spex på rasten haha.



We'll take a ride just you and me.

Blev en tur till Kungsbacka idag för lunch och kika på kläder med mera. Dock fick jag inte med mig ett enda plagg hem, men lika nöjd för det. 
Tänker strax dra på bio ikväll IGEN. Nu är det verkligen höst och bioväder haha.






Cause through it all, it's effortless.

Middag, biljard och bio bjöd mamma och B-E oss kidz på igårkväll. Galet god entrecote hade de grillat... Yum. Mötte sedan upp Sebastian, Angelika och Jennifer för en sväng på stan plus några drinkar. Lugn och förträffligt mysig lördag.






SATURDAY.

Promenad med Sebastian, Chico och Diva igårkväll och sedan blev det sängen tidigt. Helt slut på fredagar haha...
Upp tidigt imorse dessutom för jobb på firman. Superfuuun. Middag och förmodligen bio står på schemat ikväll. Och förhoppningsvis lite annat mys. 






The night is still young and so are we.

Börjat på en individuell uppgift idag och kollat igenom en dom från förvaltningsrätten som vi ska ha som underlag till ett seminarium på måndag. Faktiskt väldigt spännande... 
Sitter nu och inväntar ännu ett finbesök som dessutom ska fixa mat till mig. Kungligt. 


Goa Moaaaa.



I can read you like a magazine.

Skön morgon med långfrukost och tidningsläsning. Älskar när man har tid på morgonen och slipper stressa.






New







Good morning, on this day we become legendary.

GODMORGON.
Fullspäckad dag med skola, jobb på firman och lite annat mys är det tänkt. Och snart, snaaart är det helg igen! Freaking awesome. 




But you wanna say no, what do you mean?

Onsdagen leverade med en superbra föreläsning i skolan och detta känns verkligen intressant nu! Mm taggad. Nöjd med livet trallade jag in till stan och unnade mig två nya toppar. Det var inte igår man gjorde det så att säga.
Ligger i sängen och skumläser i kurslitteraturen nu efter en fin dag. 
Natti natti...





Lilla lady, hey.

Bästis på besök ikväll för våra favoriter - ost, kex och marmelad. Fööör bra att få catcha-up med henne denna tisdag. 







Gotta get back in the groove.

Plugg på förmiddagen med tjejerna och sedan en föreläsning om platsmarknadsföring, skogspolitik och regionalpolitik, puh... En sväng förbi Bendt för ett par timmars jobb och nu inväntar jag finbesök. Mm mys.







MAMMA 50 ÅR.

Igår anordnade min kära mor en helt fantastisk 50-årsfest. Röda mattan var utrullad, fotograf fanns på plats och en saxofonist stod uppe på balkongen och spelade. Såklart liksom, haha. Till middag rullade det in en foodtruck på baksidan som serverade sjuuukt goda tapasrätter. Superlyckad kväll med goa gäster och skön stämning.

Hann dessutom med att dra in till stan för ett besök på Tillsammans, Liams och Mårtenson. Förträffligt.








Hon är bäääst.















Mi casa es su casa.

Älskar min nya kaktus och kruka. OCH favorittavlan som Frida P målat till mig. Fööör läcker.






Friday night and the lights are low.

Testade på Pinchos ikväll, vilket oerhört mysigt ställe! En resturang i min smak, helt klart. Och dessutom ihop med finbesök från Stockholm. 





Soda pop drink, yum...



Sthlm pt. 2




Detta är ju bara sååå fint.
















älskar er två alldeles för mycket.


GRÖNAN!!!



Båttur till Mister French.

Sköna Stefano fick äntligen ta en bild med mig.







Hejdå älskling.


Sthlm pt. 1

Förra helgen spenderades ju i vår fina huvudstad hos ännu finare Erika. Hade the time of my life där, unreal så bra det var... Dagarna spenderades med mysiga frukostar, shopping och sol och bad i poolen. På kvällarna var det Gröna Lund, båttur, Café Opera båda kvällarna, vin på Sturehof och obegränsat med kärlek och drinkar.
Fick dessutom träffa självaste Sven-Göran "Svennis" Eriksson och festa ihop, haha. 

En helg inte ens min förstfödda kommer toppa. #ironi. Men men, tack som fan mina bästa tjejer för en grymt underbar helg.




















So it goes.

Skola på förmiddagen och jobb på eftermiddagen. Så det rullar på i mitt liv just nu. Fick dock en ny telefon idag (!!!)  PLUS att mitt Netflix började funka igen, oh happy day.








1 sep.

Första dagen tillbaka i skolan idag! Och hösten var dessutom punktlig. Känns ändå bra, komma in i rutiner igen och ordning och reda. Samtidigt som sommarlov och att jobba var väääldigt skönt... 
Tänkte köra upp och hänga med Sebastian och Sam nu framför Paradise Hotel en stund. Bra avslut på denna septemberdag.





Hittade en Glossybox i brevlådan när jag kom hem, hur bra överraskning efter en regnig dag liksom?! 



Back to school.

Idag kickar vi igång andra året på Högskolan (!!!). Tiden går sååå fort.




RSS 2.0