Mercoledì 31/8


Idag kom jag till skolan LAGOM trött efter en galen kväll igår och så säger våra lärare att vi har håla fram till ett, då var jag inte glad om man säger så..! Sen på eftermiddagen hade vi iaf vår första studenttävling som gick jättebra tycker jag! Verkade som de flesta tyckte att det var roligt och ansträngde sig, var helt sjukt att se hur alla gick in för det och hämtade dit människor från gatan, katter och sängar, haha!

Bildbomd från personalfesten igår

Cava provning
Drinkar
Upptaget
Honey!
Micke Syd
Taggde MWM:are
Mycket folk!
Dancing
Shots shots shots
Haha wtf


Igår var det "personalmys" på Hotell Tylösand med MWM gänget. Var huuur trevligt som helst, började med att vi fick gå på vinprovning och efter det gick vi ner till Leffes och åt spansk buffé. Sen började vi använda våra drink kuponger för fullt och stod och hoppade till Micke Syd när han sjöng härliga gamla låtar och såklart Gyllene Tider låtar, riktigt grymt! Slutade med en lagom dragen Alice som somnade gutt i sin säng vid 12 tiden, tack för en grym kväll MWM!

I want you to make me feel like I'm the only girl in the world.


Smart has the plans, stupid has the stories and i got an awesome story!

Anna, Binh och Martina på tåget påväg till Malmooe!
SMOKE WEED EVERYDAY
Förtaggade lite i en park
Fina flickor!
Haha drägg
TAGGADE
MASKINEN!
I öltältet under The Arks konsert! Hahaha dööör varje gång jag kollar på bilden...
Sååå vackert, hihi
Stötte på en random snubbe som hemskt gärna ville prova min väst och klart han fick det, haha!
Hängde med ännu mer random killar
Jag och Corny testade på parisehjulet efter stägning vilket var hysteriskt roligt! Sen var det dax att hoppa in i taxin som tog oss till en efterfest med Johan och hans kompisar där vi sedan spenderade natten!
Dräggiga och trötta tjejer påväg mot taxin kl 8 på morgonen efter en timmes sömn...
Sleten brud
På tågstationen!
Coooooolt
Missade att sätta mig på stolen och såklart trillade jag mitt framför en kille som fick kliva över mig och så lämnade jag även ett fint litet märke!
Jag och Plutt på tåget hem efter en helt jäkla grym tripp till Malmö!



Ja den spontana turen till Malmö och Malmöfestivalen blev GALET LYCKAD. Hade hur kul som helst under hela resan och detta är definitivt något som kommer finnas kvar i mitt minne lääänge. Eller ja, iallafall till nästa helg ;)

New


Skulle bara ner en snabb sväng på stan med mamma, men hittade en snygg topp från H&M som fick följa med hem! Tror jag ska ha denna och ett par skinnbyxor på fredag då vi ska fira Cornelia som blir 18 år! Åkte även inom Hemmakväll och hyrde tre filmer, har nyss kollat klart på en och nu ska jag hoppa in i duschen och sen bänka mig framför tv:n för ikväll är det Svenska Hollywoodfruar!

Ikväll blir det en mysig hemmakväll med ch...

photo_effects-13 (MMS)

Ikväll blir det en mysig hemmakväll med chips, Pim Pim och mamma! Var i Malmö igår med snygga brudar och kollade in Malmöfestivalen vilket var så sjukt jäkla kul vilket resulterade i endast en timmes sömn inatt så har sovit från halv 3 till 7 idag, haha... Men mer om det imorgon och även bilder från kvällen och natten!


New


It's finally mine.




Vila 899 kr

Sha

Idag har det varit skola från halv 10 till 3 för min del och sen skulle jag och Josefin in till stan en snabbis bara, men blev att vi gick runt och kollade lite på Modelljakten som är i Halmstad idag! Sen hängde vi lite med Steffi och Fidde och tog en fika på Roberts. Härlig dag och nu ska jag snart gå ut med Chico och sen lägga mej, är helt sjukt trött!





Andreas Wijk

Time for John Blund

Ligger just nu nyduschad i sängen efter en fartfylld dag som har bestått av skola från 8 till 3, inklusive dans, möte med studentkommiten från klockan 3 till halv 5 och sedan jobb från 5 till 10. Är heeeelt slut just nu så nu är det dax att få några timmars sömn innan det är dax att gå upp igen för att gå i skolan från 8 till 4 och sen träna! PUSS och godnatt!

Hänt Extra


Då hittade man en bild på sej själv och
David Hellenius i tidningen Hänt Extra!




Lyckorus

Hej!
Idag har jag inte gjort överdrivet mycket... Gick en promenad med Corny, Chico och en hund som Corny passade imorse och efter det övningskörde jag och det gick SKITBRA. Älskar verkligen att köra nu när vi har vår nya bil eftersom den är mycket lättare och bättre att köra med, happy chey! Sen körde jag ut till mormor och åt där och lämnade lille Chico som får vara där nu när jag är i skolan... Nu blir det film och sen sängen i tid så man är pigg och redo för en ny vecka i skolan!



Gamla bilder på en lycklig Alice!

New


Var på stan en sväng igår eftersom jag skulle köpa en present, men fick med mej en plånbok och ett par skor hem, härligt!





It was only just a dream

Har "piffat" till mitt rum för ett tag sedan, ville att det skulle
vara lite mer romantiskt och shabby chic inspirerat.
Är super nöjd med min gulliga lilla "etta".



Fiesta

Our new car.
Blev den här lilla söta bilen, fick hem
den imorse så nu ska det börjas övningsköra på riktigt!

I've got the moves like jagger

Igår åkte jag och Corny hem till Martina för att fira hennes födelsedag! Hade väldigt trevligt (tack Martina!) och sen åkte vi in mot stan vid halv tolv och då tänkte jag och Corny dra hem, men då stötte vi på Sasha och Pontus så då drog vi med dom till Kärleken på fest. Somnade gott i sängen vid halv fyra efter en härlig kväll med goa tjejer och massa skratt, haha!




Outfit



Haha!


Yummie

Cornelia fick äran att dricka denna drink ;)

Haha galet


New


Två sidenblusar från Gina (kunde inte bestämma vilken färg jag ville ha så fick bli båda...)
Pennor och en ny kalender
Guldhalsband från Vila
Lila och guldigt nagellack
Ljusbrun mysig tröja från Gina

Skola, stan & Gbg


Första skoldagen var helt okej! Var i Bergmanssalen och fick lite info och sen fick vi kolla in vårt nya klassrum och efter det slutade vi och då drog jag in till stan med tjejerna. Fick med mej en hel del hem som jag inte hade planerat... Är dock super nöjd ;) Blev också en fika på Roberts och efter det hämtade mamma upp mej och så åkte vi + Jan-Gunnar till Göteborg för att kolla in en bil! 


Imorgon är det fredag och då går jag i skolan från 8 till 4 (...) och sen vankas det födelsedagsfest och sen får vi se vad som händer! 




Gekås

Vart en tripp till Gekås idag och även en sväng inom Bendt bil och kollat in bilar! Hittade inte alls mycket på Gekås idag, vilket dock var väldigt tur när man inte har så hemskt mycket pengar att spendera, haha... Imorgon börjar skolan också vilket känns både as tråkigt, men även rätt skönt på något sätt. Få ordning på livet lite igen och inte bara drälla runt, haha. Nu blir det ju faktiskt roligare att börja skolan också eftersom nu är man äldst på skolan och har bara två terminer kvar av skolan!





Deo och block

Pälsväst

Dom hade fått in lite kläder från SVEA och jag haffade en knallorange munktröja!

Har nyss varit ute och övningskört och det...

Har nyss varit ute och övningskört och det gick skitbra! Efter flera månader av övnigskörning har jag äntligen börjat lära mej att hitta dragläget, haha! Happy girl :D


Cars

Har varit iväg hela dagen igår och kollat massa nya bilar eftersom det är dax för oss att skaffa ny nu! Ska iväg idag också och kolla på lite bilar och idag bär det av neråt mot Ängelholm.
PUSS

Coffee

Hemma efter en mysig fika på Roberts med Charlie, Martina och Lina, längesen jag träffade dom så var mycket trevligt! Nu blir det snart sängen eftersom jag ska upp i hyffsad tid imorgon och åka och kolla på ny bil och nya skor ;)





New



Min snälla mormor har gjort en superfin virkad väst till mej som jag
fick hem för ett tag sedan, tack så jätte mycket mormor!
Är hur nöjd som helst!

Promenix

Har nyss kommit hem efter en härlig promenad ute i Grötvik med mamma, Chico och saknade Vidar! Ikväll ska jag nog träffa en kompis för en fika och sen blir det mys!





Wish list

Min önskelista so far...


Guldklocka, pälsjacka (har dock en vit som jag älskar...),
Gossip Girl boxar och ett Thomas Sabo armband!






Autumn

Måste säga att jag faktiskt ser fram emot hösten! Kikar runt på lite olika sidor och längtar till att få beställa hem lite höstkläder, hehe...
Sen är det andra bra saker med hösten än kläder som bla...


- Jag fyller år, det bästa med hösten såklart
- Jag, Anna och Corny åker till Malmö för att kolla på Rihanna!
- Alla grymma studentfester börjar
- Golvvärmen sätts på, kommer nog sova på toan, haha...
- Massa serier startar, som exempelvis Svenska Hollywoodfruar!
- Film mys med tända ljus, filtar och pojkvännen. Måste dock skaffa en först... 




Outfit från förra hösten

H&M

Åh, vill ha!




New

Min snälla mamma hade beställt ett par söta ballerina skor och ett Humanity armband till mej som vi fick hem igår, tack mamma ♥





Breakfast

Äter omelett med tomater och dricker Snapple till frukost och kollar på tv. Sen blir det ännu mer vila och film när mami kommer hem. Känns inte så kul att vara sjuk när skolan börjar om endast en vecka...



Tummen upp för det!

So sick

Usch har aldrig mått så dåligt som jag mår nu.
Hela halsen svider och har svullnat upp vilket har gjort att jag inte kunde dricka eller äta något föräns vid klockan 6 ikväll först. Sen har jag också 39,5 graders feber, värk i hela kroppen och så kallsvettas jag hela tiden. Är så sjukt svag och så gråter jag typ hela tiden av någon anledning... Ska in till doktorn på måndag och ta nya tester för att kolla om det är körtelfeber jag har eftersom dom inte visste det idag när jag var där eftersom det inte hade gått tillräckligt lång tid.
Hatar det här :(



Random bild från när jag blev fotad för ett tag sedan



Ligger i soffan och väntar på att Jersey S...

picsin1311545328 (MMS)

Ligger i soffan och väntar på att Jersey Shore ska börja efter en tung dag på jobbet eftersom min hals har svullnat upp ordentligt, har värk i hela kroppen och feber... Tycker otroligt synd om mej :(


Heeeey

Åkte och kollade på när båtarna seglade iväg i Grötvik idag och då gick jag även inom Vidar och gick en liten sväng med honom och Chico! Sen åkte jag hem till mormor och J-G och åt världens godaste lax och nu har jag nästan precis kommit hem så nu blir det Real Housewives of Beverly Hills och mys!




Yummie!

Tall Ship Race avslutningen

Igår åkte jag ner till stan för att kolla på Tall Ship Race avslutningen med släkten! Var riktigt bra tycker jag och fyrverkerierna var awesome, hihi. 




Outfit

Käkade på Bulls "tält" i hamnen


Simsoak




Står och väntar på morföräldrarna med min ...

2011-08-08_12_55 (MMS)

Står och väntar på morföräldrarna med min tjuriga vovve och sen åker vi ut mot Grötvik för att kolla på när alla båtarna seglar iväg!


Muy loca

Igår var galet, haha! Kort och gott så åkte jag och brudarna hem till Corny och så blev det förfest hos henne och sen åkte vi in till stan och missade såklart September... Gick en sväng inom hamnen och till en "ölbar" och sen gick vi in mot Corner och gick in där och det var faktiskt riktigt kul, blev en hel del dans, awesome. Sen drog vi på efterfest en snabbis och sen sov jag hos en kompis. En lyckad och rolig kväll med de bästa! ♥




Martina och Anna, ps.......

Olivia och Louise!

Corny och Mini!

Jag och Corny!

Waduup?



Träffade Johanna vid MWMs ölbar i hamnen efter hon hade jobbat!

Fina bruuuds

Bra bild på Lousie, Josefin och jag utanför Corner! ;)

Är hemma hos Corny just nu med brudarna oc...

2011-08-06_19_31 (MMS)

Är hemma hos Corny just nu med brudarna och förfestar innan vi ska in till stan och kolla på September och sen blir det nog efterfest, gutt!


Yey


Weho, insåg nyss att det är exakt 2 månader kvar till jag fyller det magiska numret, 18.



New

Mamma hade köpt en jättefin spetstunika till mej idag och även en till supersöt galge från Cosy Home, TACK!




Tall Ship Race

Igår drog jag, Josefin och Corny ner till hamnen för att kolla på Rix Fm festivalen och för att kolla in Tall Ship Race! Sen mötte vi även upp Anna, Martina, Celina, Charlie, Olivia, Lousie och Linn och gick in till stan och till Sandys där det blev käk! Efter det drog alla hem förutom jag och Celina så då strosade vi runt lite och sen stötte vi på Bazti, Johan och Fidde och hängde med dom i Fiddes bil ner till hamnen igen och kollade runt och sen åkte vi tillbaka till stan och till Bakfickan där vi stannade en liten stund tills det var dags att gå hem eftersom jag skulle jobba idag. En riktigt trevlig kväll faktiskt! 


Nu har jag nyss kommit hem från jobbet och idag jobbade jag och Corny ensamma på badhuset vilket var roligare än vanligt, haha! 



Outfit

Fina flickor!

Kycklingsallad!

Bio & Bulls

Igår var jag och käkade på Bulls med mamma, kusinen Otto, mormor och Jan-Gunnar! Var mycket mysigt och efter vi hade ätit så bestämde jag och mamma oss för att gå på bio och det blev Bridesmaids. Sjuuuukt rolig var den. Jag och mamma satt och skrattde nästan hela tiden och jag grät floder och nu överdriver jag inte, haha! Den MÅSTE ses alltså!





Lite bilder från igår



Nu ska jag snart börja göra mej iordning för att åka till jobbet och efter det blir det snabbt hem och byta om och sen dra ner till stan för att lyssna på Rix Fm festivalen!

Nu drar jag ner till stan för att käka med...

2011-08-03_19_11 (MMS)

Nu drar jag ner till stan för att käka med en liten del av släkten!


Painter

Igår låg jag ute och stekte i det härliga vädret tills jag blev sjukt rastlös och bestämde mej för att baka en kladdkaka, haha. Sen kom mormor och J-G och skulle måla och då började jag på mitt nya projekt. Håller på att måla om min mammas jättegamla nattduksbord! Efter jag hade målat första gången så fixade jag till mej och så kom en kompis och hämtade upp mej och så åkte vi hem till honom och chillade! 


Nu ska jag fortsätta med måleriet och ikväll blir det nog ut och äta med mamma och kusin! 



Innan 

Chico var såklart med

Chico




Min fina älskade lilla hund ♥

BLOOM COPENHAGEN

Idag har jag legat ute och solat en stund och sedan varit hos min moster! Fick med mej några snygga saker därifrån, tack så mycket!
Nu ska jag snart hoppa in i duschen så man är beredd på att jobba imorgon om jag skulle behövas (.....!) och sen ikväll blir det myskväll. 




Supersöt långklänning

En snygg mörkgrön sjal

Och en skitläcker konjak färgad mobilväska!


Allting kommer från Bloom Copenhagen!

Bulls

Har varit lite dålig med bloggandet på sistone så här kommer lite bilder från i lördags när jag, Anna och Martina var och käkade på Bulls och sen kom även Sara, Olivia, Thomas och Alexander och joinade oss! 




Anna och Martina!

Lilla jag

Sara!

Fina flickor

Blev bjudna på shots !

Thomas och Anna!

RSS 2.0