Det regnar här i Halmstad idag, shalalalala.

Denna regniga dagen här i Halmstad har bestått utav skola, massa plugg, övningskörning och hämtat Chico i Gullbrandstorp för min del. Nu har jag och Anna precis kommit hem till mej efter en promenix med Charlie ner till stan för att införskaffa lite gott! Det är nämligen så att jag har bjudit hem flickorna på en sleepover och plugg inför provet vi ska ha imorgon så min kväll kommer att bestå utav plugg (såklart), film och mys. Hääääärligt! Nu kom precis Corny så nu ska jag joina tjejerna och fortsätta med psykologi plugget!
PUSS


Upplägget inför ikväll. Väldigt intressant bild...

Har kört till mormor för att hämta min lil...

2011-03-31_17_53 (MMS)

Har kört till mormor för att hämta min lille prins, har saknat honom!


Påväg hem och sen blir det övningskörning!

2011-03-30_16_43 (MMS)

Påväg hem och sen blir det övningskörning!


Watch this, hehe...

Har ju glömt att visa er min nya snygga klocka...




Nyåks klocka, 199 kr!

Shopping

Idag var det skola och stan med Anna för min del. Skulle bara in ett snabbt ärende men fick med mej lite kläder hem ändå... Fast dock fyndade jag riktigt bra eftersom det bara kostade 85 spänn! Vi såg även polisbilar, brandbilar och ambulanser eftersom det tydligen brann i lägenheterna vid Monki, var väldigt spännande... Nu ska jag snart plugga lite och ikväll blir det Desperate Housewives!


Grå mysig kofta

Korallfärgad söt topp

Vitt sött sommarlinne


Jättenöjd med mina fynd, alltid lika kul att komma hem med fyllda kassar och speciellt när det är till ett bra pris!

AYIA NAPA

Resa till Ayia Napa är bokat, så jäkla AWESOME!!! Kommer bli riktigt härligt...





Min nya bebis ♥





Mys





Några bilder från dagen och kvällen.
Gick först en behövlig långpromenad med Anna, Charlie och Johan från Grötvik och sen blev det som sagt ut och övningsköra.
På kvällen drog jag och Charlie hem till Anna och så lagade vi tacos och under Earth Hour släckte vi ner och satt och kollade på film, drack te och åt massa gott, hihi... Riktigt mysig kväll! Dock var det inte lika mysigt på bussen hem, först var den försenad ca 20 minuter och så var det fullt med folk, var ju 10 bussen... Men sen helt hux flux så är det en tjej som spyr precis brevid oss, fyfasen så äckligt! Euw...
Jaja, nu ska jag hoppa i säng så jag är redo för jobb imorgon!
PUSS

Pics from yesterday





Haha taggad!


Pigga tjejer hos Corny imorse...


Har precis varit och övningskört lite, kan ju säga att killarna i bilen bakom mej på hemvägen fick ett gott skratt när jag fick kärringstopp och inte kom iväg på ca 5 minuter... Haha! Nu kommer snart Charlie hit och sen så drar vi hem till Anna ikväll och lagar mat och kollar film! Jobb imorgon för min del så nu blir det hemmakväll oavsett vad.

Sunny day

Igår blev det inte myskväll som vi hade planerat utan blev att vi drog på en spontan fest. Hann dock käka lite våfflor innan vi var tvungna att dra, fett gott... Hade iallafall en trevlig kväll igår och sen somnade jag, Corny och Anna gutt hos Corny. Idag lyser solen och det är inte ett moln på himeln så nu ska jag göra mej iordning och bege mej ut på en långpromenad med fina vänner! Bilder från gårkvällen kommer lite senare!
PUSS

25 mars

Heeeeey.
Drog till skolan idag vid halv 12 och kollade på en film på psykologin och efter det drog jag och tjejerna in till stan och käkade en sen lunch, mys! Sen stack jag och mamma till Dogz med Chico och sen åkte vi och handlade och köpte en ny mobil till mej! ;D Tack världens finaste mami. Ikväll drar jag hem till Cornelia och käkar våfflor (är ju våffeldagen liksom...) och myser.




Mums!

Haha jobb på Arena hallen med Corny!

dsc08521 (MMS)

Haha jobb på Arena hallen med Corny!


Ice cream in the sun

HEY!
Idag var det skola och stan med brudarna för min del. Vi käkade årets första glass och självklart var det en äckel kråka som sket på mej, usch!! Men dock ska det ju betyda tur och det skulle jag behöva nu... Nu ska jag iallafall fixa till mej och sen dra till jobbet!
PUSS


Yummie!

Nice

Euuuw!

Plugg...

Idag var det ingen skola för mej så jag har hunnit med en hel del! Har äntligen lämnat in BF arbetet, 2 stycken samhällsinlämmningar, idrottsuppgifterna och engelska book report. SKÖNT. Gick även en långpromenad med lillemannen i det fina vädret och städade mitt rum. Man borde alltid vara hemma på onsdagar tycker jag, hade inte varit fel...


Min lille skit idag!

Tjenare mannen

Igår var det skola från 8 till 4 och efter det jobb från halv 5 till 10 för min del. När jag kom hem så hade mina H&M och StylebyTyra grejer kommit, awesome!

Idag har vi haft naturkunskap prov som kändes rätt bra faktiskt även fast att jag bara hann plugga lite klockan halv 12 igårkväll... Sen blev det film på båda lektionerna som var kvar och efter skolan gick jag och Chico och träffade Sebastian och hans skitsöta lilla hund! Mysigt :) Nu ska jag snart käka mammas goda tacogratäng och sen ikväll blir det DHW.



The look of today.

Jag och lilla söta Diva!

Aw :)

Off to Söndrum


See ya!

Ölbrillor på, check.

Jaha ja, igår var det party för min del. Hade riktigt kul faktiskt! Var dock några som fick lite för mycket eftersom när jag går förbi trappan ser jag en liten rosa mobil flyga ner och gå sönder i typ fem bitar och folk som trillar ner för trappor och går in i dörrar, haha ;) Men det blev också lite skönsång till Manboy och dans! Sista folket gick vid ca kvart över tre så då hoppade jag och Anna i säng efter lite Facebook så jag somnade gott i sängen vid fyra. Btw, är redan taggad inför nästa fredag, kommer bli sweeeeet ;) 

Nu blir det lite plugg (...) och ikväll blir det kalas hos min moster!
PUSS





En glad Alice! ;)


Haha taggade grabbar!

Brrrrrudar!


Mini hopp

Haha fick precis ett sms av Mini: "Hahahaha... Vaknade av ditt sms, hade deckat på köksbordet, sprang upp för trappan och ramlade ner för hela, smög sedan upp med smärta i kroppen och gick med huvudet före in i min dörr och ramlade.." HAHAHA!!

Shopaholic

Idag blev det stan med mamma en stund i det härliga vädret. Hittade lite fina saker, TACK mami! Var även inne i en supersöt liten butik där dom sålde allt från olika teer och karameller till inredningsprylar. Fanns också ett litet café på övervåningen som var jättemysigt. Dom skulle även börja servera frukost i sommar på lördagar, dit ska jag definitivt gå! Butiken heter Gredelin och ligger på Kyrkogatan.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen börja fixa mej så smått inför ikväll. Have a nice staturday! ;)



Supersöta saker!

Två stycken gigantiska och gulliga te koppar!

Smultron & grädde te, champagne & grädde te och macarons!


Vit/guldig bikini från H&M


ÄLSKAR mina nya Converse. Så jäkla snygga! Det roliga var jag tvungen att ta 37,5 i storlek när jag i vanliga fall har 38/39, hum...


Fick även en skitsnygg Nyåks klocka men när jag skulle sätta igång den så funkade den inte så ska hämta en ny nästa vecka. As nice :)

Stan

dsc08493 (MMS)

Nu drar jag till stan med min fina mami!


Just chillin

Nu har precis Anna åkt hem från mej efter en mysig kväll. Vi har gjort planer inför morgonkvällen och nästa fredag, kommer bli awesome! Längtar... Imorgon blir det en sväng på stan med mamma på dagen så ska snart stänga av Big brother och äta upp mina minitomater och somna i min härliga säng.
Puss och godnatt på er!


Jag och Anna i taxin innan Lady Gagas grymma konsert!


SNÖ :(

Åh, har beslutsångest över vad jag ska klä ut mej till på påskafton... Det är nämligen så att min lilla vän Josefin fyller hela 18 år snart och det ska såklart firas med party. Temat för kvällen är "hoppsan jag kom fel?" och jag har ingen aning om vad jag ska klä ut mej till... Tur att jag har några veckor på mej att fundera då!

 
Jag 2009 innan en maskerad fest och jag var ängel!


Sen är det även så att det har börjat SNÖA för fullt här i Halmstad. Fyfan för det!!! Jag som trodde att våren äntligen hade kommit nu :( Dissar vädret och skolan idag. Var och pluggade på bibblan innan med Corny, Anna och Josefin och guuuud så mycket tråkiga inlämningar och prov vi har nu. Usch, vill bara ha sommar NU.

Style by Tyra

Klickat hem lite grejer från StylebyTyra..!


Ear cuff 99 kr.

Läppbalm Volume Booster med chihiextrakt som gör att läpparna blir större, 49 kr.

Lånade denna bilden från Tyras.se , får se om mina läppar också blir större! 


Black swan


Så otroligt bra film! Den var både vacker och skrämmande, hoppade
till några gånger... Och Nathalie Portman är en så sjukt duktig
skådespelerska och även så vacker!
Absolut sevärd!


16 mars

Idag var vi som sagt på informationsmöte på Sannarp om lägret vi ska på, ska bli väldigt spännande och se hur det kommer gå. Vi kommer typ få gå väldigt långt och sen göra olika övningar och sen sova ute... Plus att vi inte kommer få använda våra mobiler på ett dygn! :( Hum... Mötet höll iallafall bara på i tjugo minuter så vi fick sluta 12.50 och då drog jag, Cornelia och Josefin in till stan en liten stund och kikade. Ikväll blir det förmodligen bio med mamma, mys!


Hahaha!

Idiot öga

Jag är så jäkla irriterad på mitt vänster öga eftersom det har hållit på och runnit i drygt en vecka nu! Det bara rinner tårar hela tiden och så är det ganska rött :( Skolsköterskan sa att det förmodligen var en infektion i ögat så jag kommer kanske få antibiotika för det, knas. Så sjukt jobbigt eftersom jag använder mascara vare dag..., aja får väl hoppas det går över! Nu ska jag bänka mej framför TV:n och kolla på mitt favorit program Desperate Housewives ;)


Buhuhu...

A beautiful day

Idag blev det en runda på stan och även en fika med Corny och Chico. Känns som att våren är påväg eftersom det var strålande solsken och 10 grader, det gillar vi! Har även hunnit med att handla massa nyttigheter med mamma, nu är det nyttig mat och träning som gäller! Imorgon ska vi till Sannarpsgymnasiet eftersom vi ska på ett informationsmöte om ett kommande militärläger vi ska på... Det innebär att vi ska få sova i tält och göra militär övningar, hum... Får väl se hur det kommer gå!

Nu ska jag iallafall baka low-carb bröd och göra kesoplättar, spännande...
PUSS på er!




Mina älsklingar!

Fika

Nu drar jag ner till stan för att ta en fika i det härliga vädret!
PUSS



Strömavbrott

dsc08481 (MMS)

Strömavbrott både igår, imorse och nu. Så jäkla härligt. Eller nej förresten.


Hard work

Hey.
Igår kväll gick jag över till Josefin där även Anna och Celina var. Vi hade pjamasparty och gick även en promenad kl 2 inatt, hum. Var väldigt skönt att ta det lugnt efter 9 timmars jobb iallafall! Idag har jag varit på Eurostop en sväng och var även inne hos Josefin en stund. Nu blir det fika med mamma och sen plugg, usch har så sjukt mycket i skolan nu... :(


Hittade en supersöt virkad topp! Jag har gått och blivit en sucker för virkat...

K ä r l e k


Älskar den! 249 kr, H&M

H&M 49 kr

Tjenare

Imorse när jag vaknade var det strålande solsken, dock var det snö på marken, men sen när jag skulle till skolan vid 12 så började det hagla (!?) som tusan och sen blev det sol och nästan nio grader och nu har det precis slutat snöa. Helt skruvat väder... Men men! Nu har jag precis kommit hem och hunnit äta lite. Har varit i skolan och sen stack jag och Josefin in till stan en stund och jag hittade den perfekta sommarklänningen (visar er sen!) och efter det gick vi en långpromenad med Chico, härligt!

Ikväll ska jag hem till Cornelia och äta middag och sen blir det mys hela kvällen eftersom det blir jobb på Arena hallen för våran del hela dagen imorgon. Gött med lite cash eftersom jag vill åka till Österrike nästa år och även på en resa med tjejerna i sommar! Spara spara spara...
Ha en bra fredag!
PUSS



Gutt väder!


Gamla bilder & minnen

Har suttit och kollat igenom min gamla bilddagbok som jag inte har varit inne på på några år, väldigt kul och kolla på alla gamla bilder eftersom jag inte har några kvar efter min data krashade... Slänger upp lite gamla bilder här ;)


Under konfirmationstiden, jag och Mini! (LIKA LÅNGA!)

Österrike 08 med konfirmationen, Marty, jag och Oscar

Jag, Nathalie och Josefin fick träffa Svampbob ;)

Så härlig bild på mej och Mini!

Fem små fjortisar begav sig till Ekebo en kväll, haha...

På min födelsedagsfest 08, haha...


Blev tillsammans med mitt ex 2008!

Jag, kusin Ebba och mormor och morfar åkte till Turkiet :)


Vi tjejer drog till Göteborg en dag, så sjukt mysig dag och stad!

Jag innan en utav alla grillkvällar 09

Valborg 09 då polisen kom och jag var duktig och hjälpte polisen med att hälla ut allas öl ;)

Haha!

Cykling till Ön med förra klassen


Skolavslutning 09, saknar min fina klass :(

Klassfest på skolavslutningen!

Midsommar 09 och mitt hår var superlångt...

Marty och jag under en fest när jag gick in i altandörren så den gick sönder... Haha!

Blev brunett!

Denna bilden från julafton 2009 på mej och lille valp Chico får avsluta. Måste erkänna att jag saknar "fjortistiden" lite, det var ju faktiskt då man hade roligast!


10 mars 2011

Idag hade vi en otroligt nödvändig och lärorik lektion (ironi...). Efter lektionen drog jag, Anna och Josefin till stan en stund och jag fick med mej ett par jeans och en ring hem! Nu ska jag krya ner under en filt och deppa över det äckliga vädret och kolla på OC.




Klickat hem

Hey.
Idag har det varit skola från åtta till halv fem (...) för min del. Kom då till skolan vid åtta och så får vi reda på att vår lärare var sjuk så vi började inte nästa lektion föräns tjugo i tio, fail. Men men, vi fick iallafall kolla på treornas slutproduktion igen som var ännu bättre idag enligt mej och efter skolan träffade jag Celina en stund och nu har jag precis klickat hem lite grejer från favoritbutiken H&M. Awsome. Imorgon börjar vi tjugo över nio och har en lektion vilket är riktigt skönt så nu ska jag snart lägga mej och kolla på en film och sen läsa Elsas värld.
PUSS

 

Treornas slutproduktion



Väldigt duktiga var dom!

Semle dagen


Dagens outfit, byxorna kommer från H&M och tröjan från Vila.

Tjenare!
Nu sitter jag i skolan och vi ska strax gå och kolla på treornas slutproduktion i dans, ska bli väldigt kul! Idag är det semle dagen så ikväll blir det mys med mami och såklart äta semla!

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag...

dsc08445 (MMS)

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag med skola och jobb så nu blir det sängen direkt! Hörs imorgon :)


6 mars

Min dag har bestått utav övningskörning och slappande framför tv:n. Gick skit bra och köra, börjar lära mej nu alltså! Dock är det så sjukt svårt och få igång bil jävlen bara... Men men, har ju några månader på mej att lära mej det med! Nu blir det Solsidan och Wallander och sen sängen direkt eftersom jag börjar tidigt imorgon och direkt efter skolan blir det jobb på travet.
PUSS


Så sjukt söt klänning! Riktigt snygg i sommar med bruna ben och ett par snygga klackar!

I just wanna dance.

Igår drog vi som sagt till en lokal där det var överraskningsfest för Petra! Lokalen låg dock en bra bit från busshållsplatsen så vi fick gå i våra high heels en stund innan vi kom fram... Men sen blev det toppen när vi hade börjat festa till det och vi dansade nästan hela kvällen, haha. Vid halv 3 drog vi hem till mej och käkade chips och sen däckade vi rätt fort ;) Älskar er brudar, ni är bäst.






Lite bilder från igår, resten är inte okej att lägga ut på bloggen..., haha!

Good morning

God morgon!
Nu har jag och brudarna precis vaknat efter en mycket rolig kväll igår! Vi drog till en överraskningsfest för Petra som har fyllt 19, grattis! Nej, nu ska vi käka frukost, bilder kommer sen!


Nellan är taggad?


Taggar! Igen.

Sådär ja, nu taggar jag om för ikväll kör vi igen! Dock sitter jag fortfarande i min morgonrock för jag har ingen aning om vad jag ska ta på mej, buhuhu... :(


Sunny day

Min lilla förfest jag skulle ha igår slutade med att vi var ungefär 20 personer som satt och trängdes hos mej, vilket var väldigt roligt! Det blir ju vad man gör det till ;)
Idag blir det långpromenad i det härliga vädret med Marty och hundarna eftersom solen lyser för fullt här och det är typ 7 grader, me like!
PUSS så länge!

 


Chico fick också vara med ;)




Förfest

Nu sitter jag och pumpar musik och väntar på att folket ska komma till mej och så drar vi igång förfesten! Det gillar vi!


Tjenare

Efter vi varit på Högskolan åkte vi till skolan och hade en otroligt irriterande psykologi lektion vilket ledde till att ungefär halva klassen gick ut från lektionen, haha. Sen drog vi iallafall till stan en stund och jag fick med mej ett par söta virkade ballerina skor och ett nagellack, dock var skorna en storlek för små men får hoppas dom töjer sig lite! Var tvungen och köpa dom, haha ;) Nu har jag precis gått en längre promenad med Chico i det härliga vädret och nu ska jag kolla lite på OC...


Högskolan

Yellow nail polish


4/3


Nu drar jag till Högskolan för att få lite info om deras kurser och program och sen blir det att åka till skolan för att ha psykologi! Ha en bra fredag!
PUSS

Jealous


Åh är så avundsjuk på Cornelias långa lockiga hår...


Idag kom min lille vovve hem igen vilket är super mysigt. Blir så tomt här hemma utan honom... Nu sitter han på armstödet på soffan medan jag kollar på älskade OC. Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag kolla klart på The Town eftersom jag såklart somnade ifrån den igårkväll...


Onsdag

Min dag har bestått av skola från åtta till halv fem som var fett lamt och ett besök inom syv:en blev det också eftersom jag förmodligen ska lägga till engelska C i trean och lite annat. Efter skolan åkte jag inom stan och köpte ett nytt busskort och sen träffade jag Marty för en härlig långpromenad + skitsnack och nu har jag tagit bort dagens make och hunnit plugga lite också så nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på The Town!
PUSS


I adore your sweet smile

Sitter i skolan och har samhäll med världens bästa lärare Anders! För övrigt avskyr jag Halmstad, tror jag har blivit allergisk mot staden. Halmstad är banne mej bara bra på sommaren. Typ.
Jaja nu ska jag försöka jobba lite...
PUSS


Jag innan skolan

RSS 2.0